Coca cola, starkare än rengöringsmedel

Ja ni mina vänner, att Cola aldrig varit en av mina #favoriter vet ni kanske redan, men nu är jag ännu mer anti.

Många gånger har jag sett dessa före och efter bilder i tidningar eller sett videon på Youtube där man #tvättar  #rent med Cola.

Även om jag är anti Cola, har jag aldrig trott det är sant. Så vidrigt kan det inte vara med Cola att man ordagrant kan tvätta rent saker med det.

Här har ni min diskho. Ofta häller man ut vätskor och märker inte att korken är i. Man häller kaffe te osv som alla ger missfärgningar. Så såhär såg min diskho ut. Även att den knappt är två år gammal. ÄCKLIGT!

Jag har verkligen testat allt! Jag har testat diverse rengöringsmedel, starka som svaga tvättmedel diskmaskin tablett-ingenting har hjälpt.

Så nu tänkte jag "vad i helvete, det kostar ju knappt ingenting att köpa en Cola. Jag har lagt så mycket pengar på alla möjliga medel då spelar 20 kr extra ingen roll."

När köket var städat och diskho tom så lade jag den i Cola blöt.

Jag hällde i #Cola och väntade några Minuter och sen skrubbade jag med en disksvamp och vips strålande fint. Jag tog inte i knappt förens det blänkte. Jag släppte ut Colan och sköljde med vatten.


Här är resultatet:

Så nu ställer jag mig frågan, hur bra är detta för kroppen? Hur reagerar #kroppen på att trycka i sig detta?

Jag vet inte, men jag vågar inte chansa-vågar du?

#lifehack #lifehacks

Gillar

Kommentarer

Cilla
,
cola is the way of life! 😉 otroligt gott, beroendeframkallande men det förstör tänderna 😕 jäkligt bra att putsa silver med oxå! man kan ha cola till mycket
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Ja men visst är det så och alla äter och dricker ju precis vad dom vill. Men lite tips skadar ju aldrig. Själv fick jag avsmak. 🤣😂 drack ju Pepsi innan och det är jag inte sugen på mer. Men man vet aldrig kanske jag glömmer bort experimentet.
nouw.com/blondiesworkhard
tildabexell
tildabexell,
Super intressant inlägg!
nouw.com/tildabexell
blondiesworkhard
blondiesworkhard,
Jag tyckte det var skrämmande äckligt. 😣
nouw.com/blondiesworkhard