Halloj! Ska inte börja blogga hör igen:/ sad men jag har en ny blogg så kolla gärna in den! Vi kör ett typisk mig avslut, puss puss mina cocozar

HÄR! Ny blogg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi bakade såna där bröd som man äter när man tar nattvarden eller va de heter hahah! Dem blev sjukt jävla äckliga hahha, vi är sämst på att baka såna bröd hahah

Mina söta små kompisar:) vet fan inte vad jag gör på bilden till höger Hahaha

💗💗

Fina boys hahha:) och Frida och Tilda, såå heta men vi ska inte prata om hur jag såg ut på den bilden så hahhaha. Därför fick de bli 👶🏼

Detta lägret har varit de bästa, det är inte slut än men hittills har de vart grymt! Puss pussss mina söta små Cocozar vi hörs<3

Likes

Comments

Hejjj, jag e sååå taggad. Jag ska ju konfirmera mig och då ska jag gå på gympa konfa. Det är ett läger som jag ska på i 3 veckor och så kommer vi sova på Lingvallen i stugor och träna och typ gå till kyrkan. Jag har varit på läger på Lingvallen innan med min gympa grupp och det är på samma ställe och så men nu är det gympa konfa. Så vi kommer först gå upp som vanligt äta frukost och efter de gå till kyrkan. När vi har varit i kyrkan går vi tillbaka äter lunch och sedan tränar vi i gymnastik hallen som ligger typ precis bredvid stugorna där vi bor. Efter träningen mellanmål och antagligen som de är sol gå och bada och havet ligger också jätte nära så de är as bra, middag och sen ännu mer träning hihi:)) såhär kommer mina dagar se ut i 3 veckor nu haha:))

När jag har varit på läger innan där har det varit jätte bra, älskar ledarna dem är så bra och jätte roliga! Och gymnastik hallen asså så nice. Mycket skruvar och dubbla kanske trippel volter också på trampolinen. En sak som är bra också e att jag känner ingen asså verkligen ingen, har aldrig träffat någon av dem som också ska vara med på lägret. Det var en konfa träff för ett tag sen men jag kunde inte va med på den för jag var på ett annat läger med min gympa grupp. Men iallafall så är de ju bra för då kommer man lära känna fler, om jag skulle gått på de lägret här i särö där jag bor då känner man ganska många. Men nu känner jag ingen hahaha. Jag kommer kanske inte blogga varje dag eftersom jag kanske inte hinner men minst 3 inlägg i veckan:)) nu ska jag packa klart mina saker. Puss pusss mina söta små cocozar!!

Likes

Comments

ÄLSKAR DIG VÄLDIGT MYCKET RUTH<3

Såå skönt med sommarlov nu!! 10 vekor jippi. Vad har ni för planer i sommar, nej detta e ingen blogg som handlar om er den handlar om MIG så klart daaa. Hihi skoja, ellr inte. Det kommer ett annat inlägg om vad jag ska göra i sommar som om ni vill veta de så kommer de i dag ellr i mon hihi, och om ni inte vill veta då så behöver ni inte läsa hahah! Asså jag e lite random i dag.

Detta hade jag på mig på skolavslutningen
Klänning- Tessie
Skor- Johanssons
Armband- ?? Haha

Puss pussss ha ett jätte bra sommarlov mina söta så Cocozar! Älskar er

Likes

Comments

Hello mina Cocozar! Kom nyss hem med en påse från kungsmässan. Jag har köpt ett par skor:)) (GLAD Blondiecoco) Som ni ser på rubriken och bilderna hahah. Iallafall så köpte jag dem och jag älskar de. Jag hade ett par förra året fast dem var silvriga och från Ullared men dem gick sönder så jag slängde dem. Så därför så köpte jag ett par nya idag och dem e guldiga. Jag tänkte ha på mig dem i morgon på skolavslutningen. Köpte dem på Johanssons och det fanns också silver, svarta, typ bruna (bronsfärgade) & mörkblåa tror jag haha. Men de var de jag köpte och juste de kommer upp bilder på bloggizen i morgon på min outfit på skolavslutningen. Puss pussss mina Cocozar vi hörs!! :))

Likes

Comments

I dag hade vi elevensval och vi spelade golf, hahah jag suger på golf men de var kul. Vi spelade 1& en halvtimme och sen slutade så de var fett nice:)) då åkte jag och Ruth hem till mig och solade och gjorde god drinkar och stekte hahah!

Nu e vi i Kungsbacka och ska göra en sak (hemligt haha) och ska hämta lite saker. Sen tillbaka till mig igen hahah och så ska vi sova över. Jätte mys, vi har elevensval i mon igen så de e nice:)

Vi hörs puss pussss mina söta små Cocozar:))

Likes

Comments

Hejjj bloggizen! Idag e de söndag och i går så träffade jag Elina & Cicci i Kungsbacka. Sen åkte vi hem till Cissi och sov där, vi hade jätte mys:)) kommer somna tidigt ikväll för vi gick och la oss 7 på morgonen och sen sov vi 2 timmar, haha. Idag så har jag inga planer, jag ska gå från Cissi till bussen nu och sön när jag kommer hem så drar jag nog till gymmet. Nu måste jag gå! Puss pusss mina söta små Cocozar:))

Likes

Comments

Idag skolkade jag från skolan, hihi busig! Nej men jag orkade inte så ja haha. Nu känns de som de börjar bli sommar på riktigt för idag har de vart as nice väder så jag solade lite.

Sen ikväll ska jag va med Mickan & Tess och så ska vi träffa Rasmus, Albin & Johan :)) imorgon vet jag inte vad jag ska göra men aja, ska duscha nu! Puss pussss mina söta små Cocozar vi hörs!!!

Likes

Comments

Jag och oceane passar ju as bra i skägg, hihi:)) kanade borde fortsätta köra på de ett tag? Pussar:)) <3

Likes

Comments