Då man nu följer med vad som händer i "borgen" och hur de olika partierna lägger fram sin syn på olika saker så blir man lite fundersam på Ålands demokrati. 

Deras ekonomi politik är ganska intressant. De säger att man skall sänka lönerna, men hur är det är Ålands demokratis egen  och enda ledamot villig att sänka sin egen lön som han nu lyfter som lagtingsledarmot? Svar: knappast! Kommer man från Portugal och tror att man vet hur man skall styra och ställa och kräver att man skall sänka lönerna så är man nog ute och cyklar. För det hjälper inte alls. 

Sedan då man börjar tala om flyktingarna så sitter först Åland demokrati tyst, och sedan då man framför sitt  och sin syn på saken då marscherar 3 socialdemokrater ut! Snacka om att man är barnslig! Men sedan så finns det en som är så hårt högerextremist och som även har gått ut med att Sveriges kungahus kronprinsessa med familj skulle vara parasiter. Han täcks tala om demokrati! Att skära ner i donationer och utbetalningar till flyktingar bör man kunna diskutera, för i Finland så har man skurit ner på summan, men troligen så tror man på Åland att man kan få pengar hur mycket som helst från Finland, men det kommer att stramas åt hårdare och Åland borde tänka sig för och börja vara  mer försiktig men sin frikostiga utdelning av pengarna. 

Här måste jag verkligen säga att Ålands demokrati har en poäng, men på det sätt som han framför saken, är inte diplomatiskt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments