​hej "bloggvärlden!" Hur mår ni? Jag mår jätte bra och eftersom att jag inte har skrivit något i helgen så ska jag skriva ett "helg inlägg" och det kommer nu!

Jag skulle till min kusin som bor i Kolbäck , jag skulle åka tåg för första gången. Jag var såklart nervös men det gick jätte bra att åka tåg. Jag kom fram i Eskilstuna och dom mötte upp mig där, vi åkte hem till dom skrattade och spelade spel. På fredagen så åkte vi till affären har jag för mig och köpte något jag inte kommer ihåg vad det är. Men det vi gjorde var åkte till skantzö, gick till affären ett antal gånger (väldigt många gånger). Vi valde kladdkaka och åt pannkakor varje dag. Första gången vi lagade pannkakor så åt vi upp dom på 9 minuter!!! Och andra gången vi gjorde pannkakor så åt vi upp allt på 8 minuter!!! WOW!!! Vi var nog väldigt hungriga. Sen har vi gjort många andra grejer fast det är lite privat. Tåget hem gick också jätte bra och jag kom hem. Saknar mina kusiner precis när jag gick på tåget, det kändes som att förlora någon. Men vi träffas snart igen. Goodbye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej "bloggvärlden!" Idag har det varit en vanlig dag som varit tråkig.. 

Inget har hänt och så men en grej är att jag är ledig imorrn och i övermorgon, eller alla är det. Skönt! Har typ inget mer att skriva. Hahha.. Men det blir ett kort blogg inlägg idag så får vi se om det blir roligare imorrn. Godbye!

Likes

Comments

hej "bloggvärlden!" Idag vaknade jag vid 07:00 lite sent men äsch! Dagen gick och gick och vi skulle ha idrott. Jag och min kompis övade på våran dans som vi ska tävla med i en danstävling. Men sedan kommer klagandet om att hon inte klarar det. Vi kallar denna personen för pass, här kommer något till dig. Pass du måste stå upp för dig själv och kämpa för att klara saker, allt är inte så lätt som du kanske tror, snälla ge inte upp. Du har sagt själv att ända gången du backar är när du tar sats,men det värkar inte som det. (No hate) sorry.

Resten av dagen är lunch och halv studiedag. Godbye!

Likes

Comments

​hej allihopa! Jag hoppas att ni mår jätte bra idag, jag har varit sjuk nästan hela dagen så för mig så har det varit en lungn och tråkig dag med halsont och snor överallt. Dagen började med att jag vaknade 10:30!!!!! WOW WOW WOW vad hände egentligen!? Jag vaknar aldrig så sent.. Jaja jag var sjuk så jag har en bra andledning. Jag gick upp och la mig i soffan och kollade på Netflix, efter ett tag blev jag hungrig och då bad jag pappa att laga pannkakor, så jag åt pannkakor. Pappa var och hämtade min lillebror och posten och då hade en sminkborste jag beställt hem kommit. JAY! Så jag tästade den. Den var super bra! Sedan kom en kompis och vi hoppade studsmatta ett tag. Resten är bara tråkiga saker som att jag åt mat och åt lite jordgubbar. Godnatt Blondebloggis!

Likes

Comments

​§hej alla ostbollar! (som jag brukar säga på min youtube kanal) jag är ny här i det så kallade "bloggvärlden". jag kommer att skriva om vad som händer på dagarna, vad jag gör och lite sånt. Jag kan berätta lite om mig själv, jag är 11 just nu, jag fyller 12 om ungefär 2 månader. Jag älskar att skriva,rita och måla. Jag går i femman just nu men som sagt så blir jag 12 om 2 månader ungefär, så jag börjar i sexan efter sommaren. Min blogg heter blondebloggis men en grej är lite sjuk, jag ska färga håret brunt. hahha.. dumma mig..                                 Jag har ett stort intresse för smink, men också sport. Idag kommer jag inte skriva så mycket för att jag har precis startat med min blogg och jag måste få lite kontroll och lära mig allt. Men det ska nog bli bra tillslut   ​vi ses imorgon tror jag! godbye!

Likes

Comments