Hej förlåt för att jag Inte uppdaterat på ett tag men ja jag har glömt och så har jag haft saker att göra jag förbereder bilder och så men sen glömmer jag att lägga ut dem ahha. Men bilderna där uppe är från min middag igår som var pizza och lunchen idag som var omelet men jag uppdaterar nog lite mer sen byeee;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har det bara varit en vanlig dag i skolan vi började kl 8.15, vi började med nån sorts faddersak där vi träffade våra faddrar och sen hade vi idrott sen var det lunch efter det NO och sen slutade vi det är vår kortaste dag vi slutade kl13. Men sen när jag kom hem kollade jag lite på film och sen hämtade jag min lillebror. Efter det så har jag inte gjort så mycket jag åt fisksoppa till middag det var väll sådär men sen efter det har jag inte gjort så mycket men nu tänkte jag sova för jag är sååå trött byeee;)

PS. Jag hade ingen bild Idag men hoppas att det funkar ändå.

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag men jag har varit lite upptagen med skolan och annat. Igår hade jag först träning sen åkte jag och min familj till turbo det är som Leoslekland fast för Lite äldre barn typ men idag är det måndag och jag har haft skola men det var allt jag ville säga byeee;)

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit på en loppis och fikat vi skulle åkt skridskor men det var stängt. Nu tittar jag på pll. Bilderna är från min frukost och på pll såklart det var inte så Tumblr Hahahah men det kommer inte så mycket här haha men byeee;)

Likes

Comments

Ska se hobbit nu jag är lite efter jag har aldrig sätt nån av filmerna Hahahah men jag ville bara uppdatera lite. Men nu kommer inge mer idag byeee;)

Likes

Comments

Det här ska jag äta ikväll Hahah. Det kommer seriöst bara bli inlägg på matkategorin Hahah men ja ses imorgon.

Likes

Comments

Det här var min middag, inte så Tumblr hahaha men Byeee;)

Likes

Comments

Hej, det här är mitt första inlägg här och på den här bloggen kommer jag uppdatera så ofta som möjligt men jag är ganska dålig på sånt. Jag har haft typ 5 olika bloggar men de flesta har jag haft när jag var typ 9 och nu ska jag snart fylla 12. Men det var allt från detta inlägget byee;)

Likes

Comments