Hej!

Jaha, då är det dags nu då :) Efter ett tags funderande på att börja blogga så slog jag nu slag i saken!

Vendela Rhan heter jag, 22 år gammal & bosatt i Örebro! Är en glad tjej med många drömmar. Stränderna på Maldiverna och stadspulsen i New York är bara 2 av sakerna som verkligen lockar! Är en glad pysslig tjej som gärna umgås med familj och vänner! För ett år sen så förverkligade jag en utav mina lite svårare drömmar, Nämligen att bli egenföretagare och öppna en blomsterbutik! Som utbildad florist är ju detta en av sakerna som man säkert drömmer om, jag gjorde iallafall det och nu har det redan gått ett år sedan jag tog det steget. Så idag äger jag och driver min butik alldeles själv här i Örebro. Är det något man tycker är roligt och brinner för och vill testa så säger jag bara GÖR DET! Man kan inte förlora så mycket på det liksom.. mer än att fritiden gärna försvinner framför fötterna på en..haha!

Dom lediga söndagarna jag har är nästan lite heliga om ni frågar mig haha, gärna med en lång sovmorgon, en runda på stan eller en lång promenad med min älskade lilla vovve Charlie, en engelsk cocker spaniel kille på 2 år! Det är också en av alla mina drömmar jag haft, att ha min alldeles egna hund. Herregud säger ja bara, ni ska bara veta hur länge och hur mycket jag har velat ha en hund, säkert som många andra så önskade man ju mer än något annat att hunden skulle ligga där i ett paket under julgranen eller på frukostbrickan på morgonen när man fyllde år. men nepp! hände aldrig, så jag fick helt enkelt ta tag i saken själv. Så för 2 år sedan hittade jag en choklad brun liten valp på blocket och då va det liksom kört. 1 vecka efter så satt jag där i bilen på väg hem med det sötaste jag sätt! Min älskade lilla Charlie ❤

Det var lite kort info om mig och jag kommer nu att börja blogga om mina största intressen, Allt inom inredning och interiör, skönhet och hälsa och såklart allt som hör blommor till! 

Kram / V.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments