Header

Frukost : pannkaka, med grädde,sylt och bär som topping.

Fika ; bakade syltrutor

Middag: Potatisbollar? med små kyckligbitar och ketchup.

Fredagsmys/kvällsmat : ostbricka med frukt.

Likes

Comments

Idag så gjorde jag tacopaj till middag, gör inte mat alls ofta... men helt ärligt så tycker jag inte den blev så god haha, om ni undrar varför inläggen kommer upp så sent är det för att jag skriver alltid inläggen innan jag ska lägga mig så jag typ kan berätta vad som har hänt idag typ som en vlogg fast skriftligt , hade!

Likes

Comments

Massa blommor

Hai, de här får bli första inlägget på denna blogg, jättesimpel inlägg för glömde att ta foton idag så de får duga med några blommor som jag har hemma, fina färger ellerhur?

Vaknade ganska sent idag ungefär halv nio, hade jättemycket träningsvärk i låren och vaderna idag inte kul haha.. Men idag så diskade jag och hjälpte mamma att kratta och ta bort ogräs bland våra blommor och sen har jag bara skalat potatis och ätit mat (kött med kokt potatis och ikeas paj till efterrätt) sen så har jag inte gjort mycket mer..

Joo jag glömde nästan, en jeting stack mig i foten när jag var i badrummet, de gjorde sååå ont verkligen men nu så har jag haft ätika på foten i flera timmar så nu känns det absolut ingenting.

Ser ni flugan som sitter på prästkragen? Haha jag såg den nu i efterhand när jag överförde alla bilder till min dator. Men detta får bli första inlägget på denna bloggen , ganska simpelt men de få duga än så länge, hade!

Likes

Comments