Har inte riktigt fattat att jag börjat plugga än, sorgligt nog är första tentan nästa vecka och är allt annat än redo. Resten av livet börjar dock falla på plats, lägenheten är så bra den kan bli, skaffat gymkort här och faktiskt börjat laga mat haha. När det var härligt väder satte vi oss dock självklart på bryggan och njöt i solen, synd att den försvann så fort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En del har faktiskt hänt sedan jag uppdaterade här, tagit studenten, jobbat alldeles för mycket och har mot all förmodan börjat plugga igen? Vet ärligt talat inte hur det blev så här, men är så glad för att jag gjorde alla val som jag gjort för just nu är jag väldigt nöjd med tillvaron. Samtidigt kryper stressen sig fram i bakgrunden, lever lite för mycket i fantasin med alla utgångar och luncher på stan, måste verkligen få ihop livet. Har äntligen flyttat in i min första lägenhet och nu blir det nya tag, klyschigt men sant. Tänkte dra ihop en otroligt oestetisk bildbomb med bilder från studentveckan och insparken, så hoppas vi att detta håller i ett litet längre tag denna gång!

Likes

Comments

Beställde hem masker från Skincity häromdagen och blev glatt förvånad när jag öppnade brevlådan idag. Jag är en person som uppskattar service och snygga förpackningar, och detta paket låg i nivå med NK när det gäller känslan! Ytterligare ett plus var att man fick med några presenter.

Efter mycket googlande har jag kommit fram till att en peeling med syror borde passa min hudtyp bäst och jag ser fram emot att testa ifall Maria Åkerbergs Papaya Peeling och AHA & Jojoba Peeling lever upp till mina förväntningar!

Likes

Comments


Efter all hets om dessa masker valde jag att köpa en för att testa och kan väl varken säga något extremt positivt eller negativt, huden känns mjuk efteråt men vet egentligen inte ifall den har någon större verkan, men det får vi se om några veckor!

Likes

CommentsÅkte till Göteborg en snabbis för någon vecka sedan och skulle reklamera ett par handskar på NK och gick väldigt spontant och köpte två nya Calvin Klein tröjor och även ett par boxers. Har i princip bott i dem sedan de köptes, sjukt nöjd!


Likes

Comments

Inte uppdaterat här på väldigt länge av olika anledningar, den främsta är att jag verkligen fastnat i den kreativa processen och därmed inte känt någon motivation för att posta nya inlägg då det inte känts som jag haft något innehåll som någon ens vill läsa. Detta ska det dock ändras på! Ska försöka lägga mer tid på det kreativa i mitt liv då det är något jag tycker är kul samtidigt som jag tror det är bra för hjärnan. Tänkte uppdatera lite kortfattad med bilder vad som hänt under hösten och början på vintern, egentligen inte gjort speciellt mycket.

Hugo / Middag med Evelina & Karin / Möte / Födelsedagspresenter / Lush

Likes

Comments

Som jag nämnde häromdagen hade jag tänkt att testa att göra proteinbollar, och kan helt ärligt säga att det blev bättre än jag tänkt mig. Detta då jag inte tillsatte något socker förutom det som naturligt finns i dadlarna, men även då de är ganska mättande och fungerar både innan och efter träning om det dröjer en stund innan man ska äta mat. Dessutom sjukt simpelt recept:


Cirka 8-10 dadlar
1 dl nötter
1 dl havregryn, jag använde mig av extra fiberrikt
1 dl risprotein
2 msk kakao
2 msk mandelmjölk, jag använde kokosmandelmjölk
Sötning efter smak

Blanda nötter, havregryn, risprotein och kakao i en mixer eller liknande och tillsätt sedan dadlar och mandelmjölk, om blandningen känns för torr häll i en skvätt mandelmjölk till eller lägg i en extra dadel. Om du vill kan du söta med sirap eller honung men jag valde att inte göra detta då de var relativt söta ändå. Krama ihop bollar i valfri storlek, de blir dock ganska mastiga om man gör för stora!

Likes

Comments

Har äntligen kommit igång med träningen ordentligt igen vilket känns så otroligt skönt! Har länge funderat på det här med protein.. bars, shakes och allt vad det är. Min slutsats är att det är en sjukt mycket onödiga ingredienser i allt, och på den senaste tiden har jag börjat ta ett större och större avstånd från alla animaliska produkter vilket var ett problem då i princip alla produkter från de större märkena innehåller på ett eller annat vis mjölk eller ägg. Problemet blåstes dock bort då jag hittade Bodystore, där det fanns många olika veganska och vegetariska produkter. Jag lade en beställning på lite olika saker och har tänkt att testa mig fram hur allt fungerar. Har under veckan tänkt att göra proteinbollar, delar med mig av dem i helgen tror jag!

Hittade inte dessa produkter att länka från bodystore, men de fanns på andra sidor.

Likes

Comments

Instagram@samuel.blomberg