Hej igen, om ngn nu läser. Efter ett långt uppehåll från alla sociala medier är jag tbx. Jag är super bra på att trassla till mitt liv och relationer i mitt liv blir som plockepinn.. Det känns sjukt pissigt dels att få folk att må dåligt för att jag fuckar allt men sen även den paniken man får när man har trasslat till det så hårt att man it vet hur de hela ska sluta. Sen funkar jag så att ja säger först tänker sen (adhd) och de sätter mig i de sjukaste situationerna. Men jag är it rädd, för ja e så trött på allt, så trött på mitt liv att jag tappat all respekt för farliga människor och grejer här i livet. Jag försöker gång på gång att ta mig tbx till fast mark och försöker ha bra personer omkring mig men jag blir uttråkad och går tbx till skiten. Jag blir trött på mig själv att ja bara it kan vara lugn å skippa å hamna i skiten men de e d farliga som ger mig en kick. Adrenalinet man får av att kicka från aina de är kul ett tag, det är kul om man it blir busted. Ja har aldrig blvit busted å ja vill hålla d så. Jag är så himla glad att jag har min"storasyster" utan henne hade jag aldrig klarat detta. Hon talar mig tbx visar va som är kul i livet hon får mig att öppna ögonen å halvt medge att d jag gör it alltid är d bästa.

Dra iväg en fråga om ni undrar ngt!

Jalla hade 

Likes

Comments

Hey!

Idag va en sjuukt tröök dag, segt i skolan asså orkade lixom it saknade min säng. Skulle in till Göteborg men sen kunde it min bre så då orka jag it åka in. Så jag åkte hem men hoppade av vid min lillebrors skola å kände mig liten igen d va härligt. Det kändes faktiskt som om man kom tbx i tiden till då allt va lek och all ångest var borta. Sen kunde jag it låta bli å våldgästa lektionen, de fick jag igen för genom att lillebrorsan mula mig sen. Tydligen så skäms han över mig... ooopssii hahahhahha! Sen när vi åkte hem mula han mig igen å hela ansiktet blev iskallt å då ble jag sur som faaan. När jag blir arg så blir jag det ordentligt knepet är att dra ut å spriga me bästa musiken i lurarna. Ilskan gör att man it känner mjölksyran, så då kan man i princip kötta på som fan. Sen kmr man tbx lätt i skallen stretchar, dricker en smoothie å slappar. så nu sitter jag här och ah skriver om min dag å tänke rpå hur löjligt d måste se ut eftersom ingen ens läser bloggen hhahahh. Nä jag har inge liv...

Ha de!

Likes

Comments

Shuu babes, okej dags för å starta denna blogg som jag hoppas ska kunna hjälpa folk å guida sig lite genom livet. Jag kmr dela med mig av mina problem å va som händer i mitt liv. Jag ska bland annat snacka om psykisk ohälsa som jag tyvärr lider av, jag ska försöka dela med mig av tips och trix att överleva livet när allt känns skit. Sen har jag lovat min kompis att göra en lista på alla jag hånglat me ah walla d kmr bli gaaaleeeet! ! Sen får vi se hur det går me detta men om ngn följer så kommentera om ni har frågor elle nåt.

aiit vi ses!

Likes

Comments