Bild från dagens bravader! Tänk att vi var på våning 102 i Empire state building idag! Helt sjukt att förstå. Nästan eller något närmre 400 meter upp. Det gungar till rejält. Denna veckan har gått så snabbt. Och vi har hunnit med så mycket. Är så himla glad! Så tråkigt att åka hem imorgon, men det ska bli kul att komma hem till katterna <3 mina små liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk att jag egentligen skulle suttit på ett plan till New York i skrivande stund. Istället fick jag en dunderfeber på över 39 grader. Men som tur var gick det att omplantera till imorgon. Så idag kurerar jag mig totalt!!

Likes

Comments

Det är en sån dag idag. Känner en viss avspegling från vädret i mig. Mörkt, dystert. Och så känner mig lite sjuk. Och så är jag ledsen för det är typisk mysdag och idag är det min sambos vilodag från gymmet, men han drar till gymmet ändå. Blev så ledsen. Tur jag har en liten goskatt i knäet. Blä.

Likes

Comments

Kläderna kom trots allt! Allt satt som en smäck förutom jackan som satt liiiite tajt, men med tanke på att jag ska bli av med lite vikt kanske det inte gör något. I värsta fall får jag sälja den vidare!! Så nu väntar jag på en klänning jag beställde också. Får hoppas den sitter bra. Hatar klänning men tycker att det är så fint och jag vill kunna gå i det såååå, det får bära eller brista!

Likes

Comments

Känslan när man spenderat alldeles för mycket pengar på kläder.
Kommer inte ihåg senast jag handlade kläder eller något till mig själv för denna summan! Men med det kommer ångesten! Ångest att jag inte har supermycket pengar kvar, ångest över att jag var dum och gav mig själv grejer jag verkligen ville ha, ångest för att jag känner mig oansvarig och slarvig som slösar pengar på "strunt".
Den där ångesten är ganska jobbig. Kommer en släng varje dag av något så är van vid känslan men det är jobbigt att vara nere hela tiden. Och vara ledsen på insidan. Men förhoppningsvis kommer glädjen när jag fått hem grejerna!!

Det var väl allt just nu 🙃

Likes

Comments

Idag är en sån stanna-i-soffan-hela-dagen dag. Funderar på om jag ska fortsätta kolla på tvn eller om jag ska ta och spela lite medans jag väntar på att fläskfilén ska tina upp så jag kan förbereda den.

Kan inte riktigt heller förstå att jag om 13 dagar åker till New York! Och kommer bo i en lägenhet en gata ifrån central park! Förstår inte hur allt hänt! Är inte fysiskt eller mentalt redo. Och ännu värre eftersom att H&M tydligen är efterblivna och inte kan skicka ut en order. Är rädd att den inte kommer komma innan jag åker.. och så ska jag vara iväg från mina små katter i en vecka!

Men det ska bli spännande!

Likes

Comments

Idag har jag min sambo hemma!

Och idag ska jag även träffa en gammal kompis. Vilket känns jättekul då jag aldrig träffar några folk eftersom alla mina vänner slutade vara mina vänner när jag flyttade och sen var det ingen som brydde sig om att fortsätta vara vänner när jag kom tillbaka. Har haft en kvar så detta blir kul! Får se vad vi gör. Så nu ska jag göra mig i ordning så jag är redo för sen måste jag även handla. Aja.


Hoppas ångesten är snäll idag bara när jag går utanför dörren *fingerscrossed*

Likes

Comments

Går bara och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan köra och hämta min sambo som varit i England. Även fast att han bara varit borta i två dagar känns det som han varit borta en evighet. Det är tur att jag haft våra små katter som sällskap. 

Men nu väntar jag bara på att han ska höra av sig om att han är på flygplatsen där så jag kan känna mig lite lugnare. Blir så orolig så lätt bara för jag är helt livrädd för att varje gång jag hör något från honom ska vara det sista bara för att jag alltid tänker på det värsta. 

Men snart så!

Likes

Comments

​Provar väl detta med blogg ännu en gång. 

Vet inte hur man för sig här och tänker väl mest ha detta som en andningsgrej. Kommer väl försöka komma ihåg att skriva någelunda dagligen. Vi får väl se

Likes

Comments