jag vet att ni nog är trötta på att jag slutar hela tiden. Men nu slutar jag för gott. Min blogg kommer fortfarande finnas uppe. men det har aldrig känts som min grej. Men japp hejdååå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Japp en sak som jag älskar är vloggare. Alltså det kan vara dagliga vloggar och lite roligare videos. Jag har verkligen älskat det på sista tiden. 

Jag har många favoriter! Det är TatcherJoe, Marcus Butler, Pointlessblog, Tyler Oakley, Troye Sivan och Jim Chapman. Dom är mina utlänska favoriter. Jag har säkert glömt någon men det är typ dom. Sen så har jag även några svenska favoriter. Det är Simon Lussetti, Beas liv, clara henry, daniel norberg och IJWTBC. Jag tror det är alla. Så det jag tycker är så grymt med såna youtubers är att dom är roliga såklart men också att många utav dom utlänska är att dom gör daily vloggs. Jag älskar att titta på det när jag ska lägga mig. själv så tycker jag att det är roligt att få se vad dom gör om dagarna. alla gillar säkert inte det men jag tycker att det är roligt. jag älskar även deras andra videos på deras vanliga kanal. Dom gör collabs och andra roliga prat videos. det är lite svårt att förklara men gå in på kanalerna så tror jag att ni kommer älska dom lika mycket som jag.

Men vi hörs hejdååå

Likes

Comments

Så om ni inte har tänkt på det så lägger jag ut 3 inlägg om dagen. Men jag tänkte berätta hur jag tänker när jag skriver dom och lite sånt så fortsätt läsa. Jag skriver mina inlägg dagen innan oftast.

Så det jag tänker är att det första inlägget är ett skriv inlägg. Typ jennie hissar eller mina tankar inlägg. och det andra är dagens klipp. och det sista är ett collage på kläder eller inspo eller nåt sånt. Detta är då det vanligaste jag gör. Nu tänker jag berätta mer om dom olika inläggen här nere.

så det första inlägget tänker jag ska vara ett skriv inlägg där ni får veta lite mer om mina tankar eller bara lära känna mig mer. T.ex Jennie hissar. Så då försöker jag komma på om det finns något jag stör mig på eller något jag vill berätta. Det kan vara om jag gillar någon person som jag vill hissa. Så det är så jag tänker på det första inlägget. 

Det andra inlägget är inte så komplicerat. Det är bara en video som är en ganska ny video som jag tyckte var rolig och bra. 

Det tredje inlägget är ett collage på typ kändisar, kläder, accessoarer eller inspo. Själv så gillar jag såna inlägg för man får inspo till en outfit t.ex. Så det är det tredje inlägget<3 

Men kommentera gärna om ni vill byta ut något och om jag ska börja med nåt nytt. Men vi hörs Hejdåååå


Likes

Comments

Asssåååååå jag vet att det är sent men jag var tvungen att skriva hur sjukt grymt fooo vertigo var. Jag var inte där men jag, jenne och tindro tittade. herregyd så sjukt otroligt bra det var. dom va så snygga, låtarna var awesome och dansen var grym. och OMG omar körde på även om han var skadad. ville bara säga det och jag längtar så sjukt mycket till fooo vertigo i gbg. vi typ skrek när vi såg det på tv undrar hur det blir där. Men aja vi hörs<3<3<3<3 glömde ju säga hur sjukt grym den nya musikvideon var. OMARGAAADDDD. kolla på den nuuuu. Men hejdåååååå
Vet inte varför men jag  kunde inte spara den andra bilden på Jennifer och Tindra på datorn men aja.

Likes

Comments