Header

#nouw30daychallenge sluttede i går, og oplevelsen ved at blogge hver dag, har været den fedeste! Noget jeg nok ikke har fortalt her på bloggen var, at jeg før udfordringen havde gået med tanker om, at slette min blog og måske fokusere på nogle andre ting i mit liv. Udfordringen har fået mine øjne op for, hvor meget jeg egentlig elsker at skrive, planlægge nye indlæg til jer læsere, tage nogle tabubelagte og vigtige emner op og sidst men ikke mindst, at fotografere! Det ville betyde alt for mig, hvis jeg en dag fik lov til at leve af det en dag, hvilket i jo nok ved, og det er også det, som jeg har tænkt mig at kæmpe for hver dag! Efter den her challenge, har jeg stadig tænkt mig, at udgive et indlæg hver dag, men nu kan jeg tillade mig, at slappe en del mere af omkring det. Jeg plejer nemlig, at være elendig til at holde mig til noget, når det er noget, som jeg ved at jeg SKAL men på trods af det, klarede jeg udfordringen. Jeg har absolut ikke haft en nem måned, da der er sket så mange vilde ting for mig, at jeg dårligt nok selv kan følge med, derfor er jeg også mere end stolt af mig selv, over at jeg ikke har knækket 1 eneste gang i den her challenge!

Så tusind tak til alle dem, der har sat den her challenge op, det har betydet alt for mig og min udvikling! - Og tak til alle jer som har læst med, og givet gode råd, så jeg kan vokse som blogger.

Er der nogen der kunne have lyst til at følge med på min Facebook side, kan i følge med lige her. Her vil jeg opdatere de seneste blogindlæg, fortælle når der er konkurrencer, og her vil jeg også dele min udvikling når det handler om fotografering!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

the art of expressing the human body

I am more than good enough

In all my forms - writer, daughter, friend, sister, lover.

I am unique and a very special person

I am strong and balanced

I know who I am and what I stand for. I know what I need to change.

I am the creator of my world

I am human

Det jeg vil debattere om her på min blog i dag, er om problematikken i, at stå ved sin egen krop. Turde at vise den frem, ikke føle skam i den krop, som man er født i! Det tog mig en del år, at nå dertil, hvor jeg ikke længere følte at jeg nok hellere måtte få lavet en masse hvilket ville indebære et par nye bryster, få fjernet strækmærker eller endda tabe mig de 10 kg ekstra, for at være perfekt! Jeg er perfekt, som jeg er, og det behøver jeg slet ikke lave om på.

Det er også grunden til, at jeg har lavet dette billede, hvilket normalt ikke er noget jeg jo ville ligge op. Jeg er blevet rigtigt træt af, at man altid skal tage hensyn til andres meninger, inden man poster eller for den sags skyld gør noget. Om det så er på Instagram, facebook, ens blog eller gør noget ude i den virkelige verden. I bund og grund, er dette billede jo, et ganske uskyldigt billede. Jeg ligger med min bærbar, hvilket jeg gør 80% af tiden, når jeg blogger derhjemme, og så viser jeg ikke engang særligt meget hud. Men det er ikke blufærdigheden, der er tale om her, det er nemlig måden jeg har valgt at tage billedet på!

Jeg ved at mange nok vil tænke, hvorfor laver hun nu sådan et billede, er det ikke lidt for meget? - Men hvorfor er det for meget når jeg gør det, men helt acceptabelt når en kendis som Selena Gomez eller Instagrammeren FrederikkeLykkel gør det?

Jeg tror mange er bange for, at leve sit liv og gøre præcist som de har lyst til (uden selvfølgelig at gøre andre mennesker ondt). De er bange for hvad andre mennesker vil tænke om dem, og lige præcist dette stopper dem i at leve deres liv fuldt ud! Som jeg har skrevet i andre blogindlæg, så er det ligemeget om man så gjorde ALT det rigtige, man vil alligevel blive dømt, så hvorfor så ikke bare gøre som man vil? Jeg mener udfaldet bliver jo det samme.

Jeg er selv helt vild med sådan nogle billeder her, der enten fortæller en lille historie, eller på mange måder kan virke provokerende for den som ser det, og det er bestemt ikke første og sidste gang jeg gør det!

#nouw30daychallenge #practiceselflove #iamhuman

Likes

Comments

Jeg har af og til uro i kroppen, og tit så hænger det sammen med, at der er noget indeni som ikke er i balance. Jeg skriver også det her indlæg, mest af alt for at huske mig selv på de her hjælpsomme metoder, men også for at hjælpe andre derude, der måske sidder i samme situation fra tid til anden!

Åndedræt

Når du trækker vejret roligt ind af næsen, og ud af munden, hjælper det til at skrue op for ro-hvile systemet. At gøre dette flere gange om dagen, kan hjælpe meget på uro og stress i kroppen.

Grounding

Det var faktisk noget jeg lærte af min mor, da jeg havde et meget voldsomt angstanfald engang. Det var en øvelse der handlede om, at placere sine fødder solidt på gulvet, rette sin ryg op, og så ellers fokusere på at trække vejret stille og roligt. Øvelsen handler også om at flytte stressede tanker væk fra hovedet, og afspænde forskellige dele af kroppen.

Meditations musik

Det hjælper hver gang på mig, hvis jeg føler mig skidt tilpas på en eller anden måde, eller føler mig urolig, at jeg sætter noget meditations musik på. Jeg høre primært disse: Repair DNA // OM chanting, Removes All Negative Blocks // Rain and Native American Flutes. Hvis jeg har haft en dårlig dag, høre jeg også disse om natten imens jeg sover. Jeg vågner som oftest op, veludhvilet og glad!

Motion og masser af vand

Denne har virkelig reddet mig fra samtlige depressioner! Kombinationen mellem at motionere og drikke meget vand, er helt fantastisk. Jeg kan næsten føle, at jeg kunne stoppe en hel bus med mine bare hænder, når jeg har været ude på en så fantastisk løbetur!

Motivations videoer

Hvis jeg virkelig er helt nede i kulkælderen, og ikke har mulighed for at snakke med nogen andre, ser jeg nogle videoer på Youtube, som altid hjælper mig, når jeg bare ikke kan se positivt på noget som helst. Især hvis jeg har haft en hård dag, og jeg ved at jeg stadig har meget på programmet, så giver disse videoer mig bare et ekstra skub i den rigtige retning! Jeg har linket til dem herunder:

Jeg håber at i kunne bruge dette indlæg til noget! ❤

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Endelig et indlæg der ikke kun handler om (mig, mig og atter mig). Når man har sådan en personlig blog, som den her kan der altså godt gå for meget (mig) i den! Jeg lavede de mest perfekte hjemmebagte boller i går, og faktisk helt uden den hensigt at de skulle deles her på bloggen! Jeg pyntede mine med hvid glasur senere, men det er også fordi jeg er helt vild med søde ting! 😁

Opskrift på hjemmebagte boller, 20 stk

Ingredienser

6 dl mælk

50 g gær

1 kg hvedemel (eller mindre)

4 tsk salt

4 spsk sukker

75 g smør

1 æg til pensling

Fremgangsmåde

Mælken lunes, og gær røres i den lune mælk, og over i en større skål. Sukker og salt tilsættes. Smelt smørret, og tilsæt det i mælken. Derefter tilsættes melet lidt ad gangen, indtil dejen ikke klistrer mere. Sæt dejen til hævning, med et rent viskestykke, og lad dejen hæve i ca. 1 time. Derefter deles dejen i ca. 20 lige store stykker, og formes til boller. Bollerne sættes på en bageplade, og pensles med sammenpisket æg. Hvis du har tiden til det så lad dem gerne efterhæve i 20-25 minutter. Bages i ovnen i 10-12 minutter ved 200 grader.

Jeg håber i nyder søndagen, og kan bruge opskriften!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Der er ikke længe til, at #nouw30daychallenge slutter, og da jeg tror at jeg ikke er den eneste der kan have svært ved at finde inspiration til dagens næste indlæg, har jeg derfor samlet en masse ideer til, hvilke indlæg du eventuelt kan skrive! Jeg hader selv, når jeg ikke har en fløjtende fis at skrive om, og de dage rammer også mig!

 • Det velkendte outfit indlæg
 • Et indlæg omkring din passion/interesse. Hvad går du op i, og hvad brænder du virkelig for?
 • Hvis du har lavet en visionstavle, så vis den frem på din blog. Jeg viser min digitale visionstavle her
 • En liste med ting som du savner
 • Del din Instagram
 • Et indlæg hvor du anbefaler andre bloggere
 • Behind the scenes - Vis os nogle af de mest kiksede billeder, som du normalt ikke ville ligge på bloggen
 • Udfordringer som du har i dit liv - fx har jeg skrevet om min angst i en del indlæg efterhånden
 • Lav en lookbook, og del den på din blog!
 • Fortæl en sjov historie om dig selv
 • A picture an hour, hvor du tager et billede for hver time, og derefter skriver et blogindlæg om det!
 • Restauranter som du elsker
 • Historien bag din blog
 • Hvad foregår der i dit liv lige nu?
 • Hvordan tager du dine billeder?
 • Din store kærligheds historie, hvis du har sådan en
 • Før og efter makeup tutorial
 • Dine "første". Altså et indlæg om din første skoledag, første kæledyr mm
 • Del nogle pinlige historier om dig selv
 • Hvordan du kom til success, og dine tips til at få success
 • Interview med en anden blogger
 • Dine drømme og mål
 • Lav en giveaway til dine læsere
 • 10 ting du nok ikke vidste om mig indlæg
 • Et indlæg med ting du ikke kan leve uden
 • Monthly goals
 • Besøg en ny cafe og skriv om den på din blog
 • Lav din yndlings ret, tag nogle billeder af den og del den så på din blog
 • Hvordan du forkæler dig selv
 • Din hverdags makeup rutine
 • Del dine sunde favorit snacks

Nu er der simpelthen ingen undskyldninger, for ikke at skrive et indlæg! - Hvilket jeg selv kan have tilbøjeligheder til.. 😄

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg er ved at komme helt på benene igen heldigvis! Jeg har ikke haft det så godt, de her dage, nok på grund af, der har forgået så mange ting på en gang. Dem der følger med, har jo nok hørt mine beklagelser om den container jeg har boet i, den seneste måned, og dertil vil jeg bare sige, at jeg er flyttet tilbage, til det værelse jeg havde før. Jeg ved endnu ikke, om det blot er et spørgsmål om tid, før jeg skal ud af værelset igen, da arbejdsmændende skal dække det meste af huset af med sådan noget plastik, der skulle holde på varmen. (Vi har jo fugt i huset). Indtil da nyder jeg at være tilbage på værelset igen, og hvis det så viser sig, at jeg må flytte, så må jeg flytte hjem til min biologiske mor i mellemtiden!

Jeg var ude og skyde nogle billeder af dette fine sæt, som jeg også bloggede om sidste sommer. Er det ikke bare fint? 😍 Jeg har lagt et link til sættet, men kunne desværre kun finde det i en mere vinrød farve.

#nouw30daychallenge #nouwoutfit

Likes

Comments

Her til aften kiggede jeg lige nogle gamle blogindlæg igennem, og så fik jeg virkelig sådan en stikkende følelse af savn indeni. Derefter kom jeg til at tænke på alle de ting, jeg egentlig savner i mit liv, men som af gode grunde bare ikke er der lige nu.

1. Jeg savner noget ro omkring mig. Der er sket så mange forandringer på det seneste, og det kan godt stresse mig en del!

2. Jeg savner virkelig sommer! At sidde udenfor om eftermiddagen, mærke solens varme stråler, høre fuglenes kvidren, dufte det nyslået græs og spise koldskål imens jeg sidder udenfor med min familie.

3. En pige jeg desværre af mange grunde har mistet kontakten til. Vi har så mange gode minder sammen, og har holdt sammen igennem mange år, men desværre vokser man jo fra hinanden engang imellem.

4. Ikke altid, men noglegange savner jeg en kæreste man kan se Netflix med om søndagen, dele drømme og minder sammen med. Ikke bare en hvilken som helst kæreste, men en som virkelig matcher med mig selv på alle planer.

5. At bage og lave mad. Jeg savner virkelig at lave en masse forskellige lækre retter og bagværk, og det har jeg bare slet ikke fået gjort længe.

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Jeg vandt sidste uges #nouw30daychallenge konkurrence, som jo netop var en af målene for denne måned! Jeg havde vundet med dette indlæg: Sådan tager du dine egne selvportrætter. Jeg er så utroligt glad og taknemlig for denne mulighed har budt sig, og jeg synes virkelig kun at det har været SÅ sjovt at blogge hver dag. Det er jo ikke alle dage, at jeg har haft lige meget overskud til at skrive et helt fantastisk blogindlæg til jer som læser med, men alligevel har jeg formået at skrive om noget som alligevel har været interessant. Jeg ville egentlig bare sige tusind tak for at i læser med, og overhovedet gør den her blog til en mulighed! ❤❤

Planerne i dag var, at skulle en helt masse, men min krop har simpelthen sagt stop nu, og har måttet ligge mig i sengen og slappe af. Jeg hader bare, når der er så mange ting, som jeg gerne vil, og så kan jeg bare ikke. Det kender i vel også? Det er bare super irriterende! - Men så må dagen bare blive tilbragt med at slappe af, se serie og måske lige tjekke op på nogle mails og aftaler jeg skal til i næste uge.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Jeg er af den overbevisning at Valentinsdag ikke kun er for kvinder! Så hvis du mangler inspiration til Valentinsdag, har jeg her samlet en liste, (endnu en) med små ting du kan gøre i hverdagen for din fyr/kæreste, som han helt sikkert ville sætte pris på! - Ellers er han en jackass!

Jeg har altid været en super stor tilhænger af Valentinsdag, og gjorde altid virkelig meget ud af det, da jeg var yngre. Desværre var der ingen fyre der helt rigtigt hoppede på den, men siden da er jeg blevet ældre, og har fået mere kendskab til, hvad det egentlig er en fyr vil have. - Og nej jeg snakker ikke nødvendigvis om noget seksuelt nu! 😄

1. At rose ham offentligt. Foran familie, venner eller foran børnene. Så bliver han utroligt stolt, og det vil nok helt sikkert blive gengældt på et tidspunkt!

2. Lave hans yndlings ret til aftensmad! Det plejer tit at være noget med en bøf og sovs. Man siger jo også at vejen til en mands hjerte går igennem hans mave ikke?

3. Morgenmad på sengen er et sikkert hit! - Røræg, bacon, hjemmebagte boller, ja det hele!

4. Kys ham, eller kærtegn ham når han mindst venter det. fx i køen til supermarkedet.

5. At have gensidig respekt overfor hinanden, og ikke prøve at lave om på ham! Ingen er perfekte.

I må alle have en fantastisk Valentinsdag i morgen. Min dag bliver nok bare tilbragt bag kameraet, da jeg skal have skudt nogle billeder af et outfit til bloggen, jeg skal have ordnet noget sponsoreret arbejde og til sidst i gang med en omgang træning. Medmindre jeg bliver inviteret ud på en date, bliver aftenen nok også bare tilbragt med en hyggelig serie, men det er jeg også helt okay med! 😍

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Jeg har gået længe, og tænkt på om jeg skulle skrive det her indlæg. På den ene side, bryder jeg mig ikke om at blive stemplet, men på den anden side, vil der heller ikke gå længe før, andre ville begynde at gennemskue løgnene om, at jeg sådan set bare skulle starte på VUC igen. Det skal jeg IKKE. Jeg gik på KUU, som er en kombineret ungdomsuddannelse, for folk som ikke har kunnet gennemføre 9 klassernes eksamen. Mine karakterer er gode i dansk og engelsk, men jeg har desværre aldrig kunnet bestå min matematik eksamen. Psykologer og læger siger, at grunden til det er, fordi jeg blokerer psykisk for at lære det. Som 13 - årig blev jeg testet hos en psykolog, og det viste sig at jeg var blevet psykisk skadet som meget lille, og havde indlæringsvanskeligheder på grund af min opvækst. Nu skal jeg igen testes for, om jeg er talblind.

Derfor er det blevet sådan at jeg skal starte på en STU, som er en særligt tilrettelagt uddannelse. - og bare selve navnet, får mig til at føle mig helt vildt (særlig) haha! 😄 Det er for unge der af mange gode grunde, ikke har kunnet gennemføre en almindelig uddannelse, og som har brug for ekstra støtte, hvilket jeg selv har brug for især på grund af min angst. Der går unge med angst, borderline, adhd, ptsd mm.

Jeg ville ikke derind, fordi jeg ikke vil stemples endnu engang, som en af de "mærkelige". Sagen er bare den nu, at jeg ikke kunne være mere ligeglad nu. Ligemeget hvor perfekt ens liv end er, så vil folk jo altid finde noget de kan pille en ned med.

Så det er sådan set, det jeg skal nu, og jeg glæder mig til at starte der! Jeg har gået hjemme i flere måneder nu, og det er da dejligt, men jeg er bare af den overbevisning, at mit liv ville have en større sammenhængen hvis jeg stod op til noget hver dag.

Tusind tak for at læse med i dagens indlæg! ❤

#nouw30daychallenge 

Likes

Comments

 • Facebook
 • Blogkeen
 • Nouw
Instagram @xeniarisbo