Contains affiliate links

Hey Bloggen!

Idag postede jeg en video på min youtube kanal HER, det var en Vlog hvor i kunne se to dage i mit liv.

Jeg tænkte jeg også ville lave et blogindlæg hvor i kunne se nogle billeder fra dagen. Og da min taske og det tøj jeg har på i videoen er blevet meget efterspurgt, tænkte jeg det ville være nemmere at lave et blogindlæg hvor jeg kunne linke til det jeg har på.


TIRSDAG!

I Tirsdags mødtes jeg med min veninde Michela, hvor vi tog på strøget for at shoppe. Jeg skulle købe en ruskindsjakke og Michela skulle købe et par sko/støvler (Som hun aldrig fik købt hehe).

Vi startede med at gå på Joe & the juice. Hvor vi fik en power shake og en tun/avokado sandwich (Og ja jeg kan ikke tåle avokado meeeen jeg elsker det virkelig haha)

Efter det gik vi og shoppede og fik købt en masse. Jeg fik lagt den ruskindsjakke som jeg ville have fra Message til side, så jeg kunne hente den dagen efter i Frederiksberg centeret.

Jeg laver snart et Haul på min youtube kanal hvor jeg viser hvad jeg har købt.


Vi ville have været på en Café og drikke en kop kaffe men da de var lukket tog vi på Ravage og spiste noget lækkert mad! troede vi...

Jeg har spist der før, men de havde lavet burgerne om siden sidste.. Så der var fisk i den ene som jeg bestemt ikke kan lide og ost i den anden som Michela ikke kan lide haha. Typisk os ikke at spørge om det før vi bestiller :-).

Efter det tog jeg hjem og hyggede med min kæreste!


Det tøj jeg har på i videoen og på billederne her:

*Min sorte jakke er fra sidste år, så den kan man desværre ikke købe mere, men den er Vero moda.

*Mine bukser er fra Ginatricot HER.

*Mine sko er fra Trend HER.

*Min taske er fra Message HER.


KYYYYS fra Trine faber<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey Bloggen!

Idag vil jeg lave et indlæg om "At i kan lære mig bedre at kende".

Jeg har før lavet noget videoer på min youtube kanal, Hvor jeg også fortæller nogle ting om mig selv HER. Så denne gang bliver det på bloggen istedet for en video. De her ting er nogle ting om mig som der ikke er mange der ved ingen gang mine venner..


TING DU IKKE VIDSTE OM MIG?!

1. Jeg har haft Ganebøjle.

2. Jeg har angst (Det er faktisk kun min familie og tætteste veninder der ved det)

3. Jeg arbejder i en Café.

4. Jeg har droppet ud af 2 gymnasier (Pga. Angst blandandet)

5. Jeg elsker at drikke og gå i byen (Ved i nok godt hvis i følger med på min youtube og Snapchat hehe)

6. Jeg er blevet opereret i nyren. ( Jeg er født med dårlige nyrer)

7. Mine forældre er skilt. (Det blev de da jeg var 2,5 år gammel)

8. Jeg har for lavt blodtryk som gør at jeg tit besvimer..

9. Jeg er virkelig meget generet over for folk jeg ikke kender, eller hvis det er nye steder.

10. Jeg griner seriøst hver dag hele tiden haha :-))

11. Jeg kan ikke tåle farvestoffer (vingummi), Avocado, kiwi, Ananas, mælk og klor i svømmehal osv..

12. Jeg græder rigtig tit til film (Lever mig totalt ind i filmen hehe)

13. Jeg har haft en spiseforstyrrelse..

14. Jeg hader mørke.. Jeg sover altid med fjernsynet tænd og mit gardin åbent så der kommer lys ind.

15. Jeg drømmer om at rejse verden rundt. Jeg elsker virkelig at rejse og vil virkelig godt på sprogrejse.


Kyyys fra Trine Faber<3Likes

Comments

Contains affiliate links

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER

Hey Bloggen!

Idag har jeg valgt at lave et indlæg om "Fest tøj". Da i ved jeg elsker at gå i byen og derfor går meget op i mit fest outfit. Så tænkte jeg det måske kunne give jer noget inspiration, hvis i går til fest eller bare godt kan lide sådan lidt fint tøj :-)

Som i nok ved så kan jeg godt lide gennemsigtige bluser og Choker bluser. Så derfor har jeg self. fundet nogle super lækre bluser som er det.

Jeg er personligt helt vild med alle de 7 bluser, det er sådan noget jeg altid har på i byen eller hvis jeg skal til en fødselsdag eller noget hvor jeg bare godt vil være lidt fin!


Kyyys fra Trine Faber<3Likes

Comments

Hey bloggen!

Nu er det ved at være noget tid siden jeg havde fødselsdag! Så jeg tænkte at nu måtte jeg hellere få lavet det her indlæg og min video på youtube HER omkring hvad jeg har fået i fødselsdags gave.

Jeg havde fødselsdag d. 10 feb. Hvor jeg blev 20 HER.


På dagen var jeg ude og spise brunch med min far og papmor på strøget. Derefter gik vi og shoppet lidt hvor jeg i Message fik den her TASKE, den her vildt lækre BODYSTOCKING og der her lækre bløde afslapnings BUKSER.

Af min kæreste fik jeg den her vildt lækre MESH BLUSE fra Chiquelle, som jeg havde ønsket mig mega meget! Og af emils mor fik jeg den HER Kähler lysestage i sølv. og et klik lys til.

Da jeg kom hjem var der også nogle gaver til mig fra min mor, hendes kæreste og min søster.! Jeg fik en æske chokolade, 20 røde roser og en tur ud og klatre på verdens højeste high roping bane. KLIK HER. Det er oppe i 50 meters højde, og det skal lige siges at jeg har virkelig meget højdeskræk..


Dagen efter holdte vi min fødselsdag for familien. Der fik jeg er et gavekort til MATAS af min mors kærestes mor.

Af min Mormor, Morfar og Moster fik jeg den her Calvin klein bikini OVERDEL OG UNDERDEL. Som jeg havde ønsket mig aller mest hehe. Eller overdelen var ikke den helt rigtige men den fik jeg bare byttet. Af dem også fik jeg den HER smukke halskæde fra Pandora.

Om aftnen skulle jeg i byen med min veninde Zandra som i nok kende fra alle min byen videoer heheh :-)) Men der fik jeg også en gave af hende som var en lille gave æske med nogle produkter fra matas af. Har vist dem alle i min video men kunne desværre ikke finde link til dem alle, Men fik den her GOSH palette med 9 forskellige øjenskygger i.

Det var alle min fødselsdags gaver! jeg håber i fik lidt inspiration.


Kyyys fra Trine Faber <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloogen!!

Velkommen til min blog. Det her er mit første indlæg :-))

​Hvorfor jeg har lavet en blog!

Jeg har altid gerne ville have en blog, men da jeg er bedre til at formulere mig på video valgte jeg at lave en youtube kanal istedet. (klik for at se min youtube kanal). Jeg havde faktisk en blog før på bloggers delight, men den valgte jeg at slette.

Jeg elsker at lave youtube videoer, men jeg havde lyst til at prøve noget nyt og anderledes. Jeg kommer self. stadig til at filme en masse video samtligt.

Jeg har altid fulgt meget med på i de danske bloggers liv. og følt det interessant. Jeg synes det er en anderledes og fed måde at komme ud med tingene på.

Det i vil kunne se på min blog er en masse fashion og bare helt almindelige ting der sker i mit liv.


Tøjet jeg har på, på billederne!

Det tøj jeg har på, på de 2 billeder, er blevet virkelig efterspurgt. Så der er et tag på billederne af hvor tøjet er fra. 


Håber i vil følge med!


kyyys fra Trine faber <3


Likes

Comments