The winner is....

Godaften i stuerne.

Så blev klokken 20.00 (+det løse) søndag aften d 4. marts, og det er blevet tid til at finde en vinder af min konkurrence som afslutningen på #nouw30daychallenge.

Jeg er så imponeret og taknemmelig over alle de mange stemmer, delinger og likes, der er kommet. I alt er det blevet til langt over 300 stemmer.

Stemmerne blev godt fordelt med stemmer til de fleste forvandlinger. Dog var der én, der til trods for at hun ikke løber helt så hurtigt som mange af de øvrige modeller, alligevel "stak af" fra dem alle med absolut flest stemmer:

Stort tillykke til den henrivende Inger, der inden længe runder 100 år.

Inger vil i løbet af 1-2 uger modtaget en lille præmie. Jeg håber meget, at jeg kan få lov til at vise jer lidt stemningsbilleder/video, når præmien bliver overrakt.

Denne præmie til Inger er dog blot en lille sidegevinst, for den store præmie på en 30-minute-makeover med en masse fede billeder, skulle jo findes blandt alle jer, der har stemt...

Tradadadaaaaaaa......

And the winner is...

Tusinde mange gange tak til alle jer dejlige mennesker, der har fulgt med i både #nouw30daychallenge og denne lille ekstra konkurrence.

Er så taknemmelig for alle jer der liker, deler og kommenterer, det gør det hele meget sjovere - bliv endelig ved med det.

Keep watching - der kommer inden længe endnu flere sjove tiltage og konkurrencer.

KEEP SMILING <3 <3 <3

Knus Tine

Synes godt om

Kommentarer

Jessica S.
,
Hello,


My name is Jessica and I work for Max Exposure, an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
If you are interested, please let me know and I'll provide you with more details.
Hope to hear from you soon.

Jessica S.

Account Manager

[email protected]


Dytbat
Dytbat,
Hej kom bare lige forbi wow din blog ser spændene ud håber du kigger forbi min og måske følger mig det ville jeg blive rigtig glad for så skal jeg nok følge dig osse jeg elsker at følge med i andres liv det er meget spændene og dit liv virker meget spændene at følge med i... Www.nouw.com/dytbat
nouw.com/dytbat