Save the best for last...

DAG 30 - Birgit, min dejlige mor❤️

Hej alle I skønne mennesker😍

Weeee, så er vi ved at være i mål efter 30 dejlige dage med #nouw30daychallenge. Synes sørme, at dagene er fløjet afsted, men samtidig har det også været mere omfattende end jeg i min vildeste fantastisk havde forestillet mig.

Har regnet lidt på det hele og i løbet af de sidste 30 dage har jeg brugt ca. 140 timer på udfordringen. Alt lige fra styling og fotografering af modellerne, redigering af billeder, skrivning af blogindlæg, korrespondance med de 30 modeller og de 361, jeg desværre måtte give et afslag samt besvarelse af alle de henvendelser jeg har fået på mail, Facebook, på bloggen og på Instagram affødt af min deltagelse i udfordringen, men det har været hvert et minut værd. Virkelig.

Som jeg skrev i mit indlæg i går, så er jeg SÅ stolt af alle, der har deltaget og synes på INGEN måde, at nogle er bedre eller smukkere end andre. Alle har været fantastiske på deres helt egen måde og det var jo netop hensigten med disse 30 dage.....nemlig at vise, at alle er smukke og kan være modeller for en dag uanset alder, frisure, kropsbygning eller diverse “skavanker”. Det handler om at turde at gribe livet.

Der er dog en model, der har en helt særlig plads i mit hjerte og hvad er mere nærliggende end at lade denne skønne kvinde afslutte udfordringen med maner?

Lad mig præsentere dagens skønne model, model nr. 30: Min højt elskede mor, Birgit (eller Bitte, som hun altid er blevet kaldt)

Jeg er simpelthen så stolt af hende. I al den tid jeg har haft bytineT, har jeg kun haft æren af at style og fotografere hende en eneste gang, da hun ikke er meget for rampelyset. Men da jeg kastede mig ud i denne udfordring, spurgte hun selv, om hun kunne hjælpe. Lige præcis DET er kendetegnende for min elskede mor (og far). Altid så sød, betænksom og omsorgsfuld og tilsidesætter altid sine egne behov for at hjælpe hvor hun kan og for at familien har det godt. Hun vidste, hvor meget det ville betyde for mig at have hende med. Tak for for ALT, søde mor.. Elsker dig (og farmand) - I er bare de bedste ❤️

Mange tusinde tak til alle jer, der på den ene eller anden vis har været engageret i udfordringen. Kvinder/piger der har deltaget, mødre der har været chauffører og alle jer der har læst med, liket og kommenteret. Uden jer havde der jo inden grund været til at blogge hver dag.

Som nogle af jer måske ved, så er præmien i #nouw30daychallenge en rejse for 2 til Paris, hvor vinderen skal skrive en artikel til Nouw Magasin omhandlende “What to ser in Paris”. Det kunne naturligvis være super fedt, hvis jeg blev den heldige vinder, men jeg føler, at jeg har vundet uanset hvad. At møde “mine” 30 fantastiske modeller har været den største præmie af alle. Tak for jer❤️

Intet blogindlæg uden at minde jer alle om en meget vigtig ting her i livet: KEEP SMILING😍....og så giv da lige min søde mor en masse likes🙏🏻

Knus Tine

Synes godt om

Kommentarer