Header

Så er juleferien ovre for denne gang og hold da op, hvor har vi bare nydt den. Koblet total af. Minimalt med computertid, men bare hygget og været sammen.

Startede ud med en hyggedag med julegaveshopping, lækkermad, spa og massage samt overnatning i Kbh. med manden min. Den helt perfekte måde at starte ferien på.

D. 22. december stod den på fejring af Filippa sammen med hele familien, da hun d. 23. december officielt kunne kalde sig teenanger. Da hun i sin tid - helt uplanlagt og lidt før forventer - valgte at kigge ud dagen inden juleaften, har vi i alle 13 år taget i Tivoli på hendes fødselsdag. Det har aldrig været noget med at flyve rundt i diverse forlystelser, men mere bare en "fødselsdags-hygge-og-komme-i-julestemning-tur", hvor varme slikkepinde og Galopbanen med kuglekast har været højdepunkterne. I mange blev turen afsluttet med en kæmpe burger på Hard Rock Café, men efter at de flyttede fra Tivoli, har det bare ikke været det sammen, så I år havde Filippa selv valgt, at fødselsdagsmiddagen skulle indtages i Grøften....det er nu også altid godt.

Inden vi så os om, var det juleaften og hele familien kom til lækker julemad, som -altid, næsten uanset hvor vil holder juleaften, tilberedes af min dejlige farmand, der bare er verdensmester i sprøde svær :-)

Da mit efterår altid er super travlt med stort set ingen fridage (som i SLET ingen), går jeg som regel på juleferie lidt før de fleste og lukker helt ned mellem jul og nytår. Første dag efter ferien skulle efter planen være d. 3. januar, så jeg kunne få en sidste hyggedag med mine 2 tøser inden de skulle tilbage i skole, men allerede d. 2. januar startede resten af Danmark helt tydeligt på arbejde igen og både mails, telefonopkald, og facebookbeskeder tikkede ind i lystig ind, og inden jeg så mig om var der to aftaler i kalenderen.

Først med søde Emma, som jeg efterhånden har taget billeder af en del gange. Hun er bare helt utrolig fotogen og SÅÅÅ sød. Tidligere har den dog altid stået på billeder i studiet, men heldigvis var vejret med os i tirsdags, så vi fik en masse lækre billeder udendørs. Hvad siger I, er hun ikke bare lidt go'?

Senere på dagen stod den på photoshoot med Haribo (slik!!). Kan desværre ikke fortælle så meget eller vise bileder, da de jo planlægger deres kampagner et godt stykke ud i fremtiden, men så snart jeg får lov, skal jeg nok dele lidt billeder :-)

De seneste dage har også været godt travle med både familiefotograferinger, makeovers, fotografering af Køges nye "byrødder" og ikke mindst en fødselsdagsfest for søde Mia, hvis far desperat kontaktede mig et par dage inden, da deres oprindelige fødselsdagplan var gået i vasken. Heldigvis kunne jeg fremtrylle et hul til 6 søde piger, så Mia kunne blive fejret med manér.

I morgen venter endnu en dejlig opgave hvor 30 dygtige ejendomsmæglere skal foreviges - både sammen og enkeltvis.....hvor har jeg det i grunden godt.

Som godt alle sammen og se nu at få jeres skønhedssøvn (sagde tossen, der endnu sidder ved computeren og arbejdet!)

Knus Tine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments