Konkurrence - Hvem er din favorit?

#30days30girls30minutes

Hej alle I skønne mennesker.

Så fløj de 30 dage afsted - altså #nouw30daychallenge. Hold nu op hvor har det været sjovt, fedt, lærerigt, udfordrende, hårdt, vildt og alt muligt andet. Mest af alt har det dog været en helt igennem fantastisk oplevelse i selskab med de skønneste piger/kvinder - Af hjertet tak for jeres kæmpe store hjælp og fordi I helt uden forbehold kastede jer i mine hænder og tog del i denne helt vandvittige udfordring. Jeg er jer evigt taknemmelige <3

Som I sikkert har bemærket (hvis I ellers læser med), har der været lidt stille her på bloggen, siden model nr. 30 blev vist. Jeg havde brug for at koble helt af og har derfor brugt den sidste uges tid samen med min dejlige familie på Club La Santa på Lanzarote. Og hold nu lige op en fed oplevelse. Har allerede booket den næste tur derned. Den type ferie kan man hurtigt blive afhængig af ;-). Nogle af jer andre, der har været der?

Nu er vi hjemme igen og hverdagen og den kolde danske vinter har indhentet os.

For at afrunde #nouw30daychallenge og #30days30girls30minutes har jeg besluttet at lave en lille konkurrence hvor DU kan vinde en "30-MINUTE-MAKEOVER" med en masse fede billeder - præcis som de 30 modeller.

Du skal blot - enten her på bloggen, på Facebook eller på Instagram - skrive nummeret på den forvandling, som du synes bedst om. Hvilke kriterier du vurderer ud fra, bestemmer du helt og holdent. Vil du have 3 vinderchancer, må du naturligvis MEGET gerne stemme alle 3 steder. Vinderen findes, blandt alle afgivne stemmer, på søndag d. 4. marts, kl. 20.00. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på bloggen. Den model, der får flest stemmer, får desuden en lille overraskelse <3

Du kan både øverst og nederst i dette indlæg se de mange smukke modeller. Vil du se flere billeder af hver enkelt deltager, kan du se dem her:

DAG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Ha en fantastisk aften og husk en ting KEEP SMILING.....det varmer.

Knus Tine

Synes godt om

Kommentarer

Sandy
,

Jeg syntaks bedst om nr 18 fordi hjn bare ar bevet/er meget smuk ❤️

blogbytineT
blogbytineT,
Malene Bach
,

Nr 27

blogbytineT
blogbytineT,
Tine Lund
,

Jeg kender flere af modellerne og alle billeder er virkelig virkelig flotte, men nr 14, som jeg dog ikke kender, er helt fantastisk.

KathrineLoekke
KathrineLoekke,

Jeg synes simpelthen at nr 16 er blevet så smuk med krøllerne. Der er flere af pigerne som har fået en frisure, som bare lige er dem, det er du super dygtig til at gennemskue!

nouw.com/kathrineloekke
Eva P
,

Er helt vild med nr 14 - synes virkelig at der er skabt en anden kvinde på billede 2. Hun har fået glimtet i øjet og virker som en der kan opmuntre andre. På før billedet ligner hun mere en der skal opmuntres.

karen
,

nr 14 er min ynglings model

Sarah
,

Nr. 14 er min favorit

Michela Juul Tyron
,

dejlige Inger nr 14