Header

DAG 27 - Mie

Hej derude.

Jeg føler næsten, at jeg gentager mig selv hver dag, når jeg skriver at dagens model er så go', så sød, så smuk, så fantastisk osv. osv., men jeg er virkelig begejstret over samtlige af de 30 modeller jeg har valgt - HVER OG EN <3

Alle har imponeret mig på hver deres måde. For mig handler det ikke om hvem, der er blevet pænest, har færrest rynker, er slankest, flottest hår, ligner mest en "rigtig" model eller hvad I andre nu vurderer billederne ud fra. For mig handler det om at lave en lækker forvandling, hvor alle de bedste træk fremhæves. Nogle gange følger sindet helt naturligt med, så det ikke kun er udseendet, der ændres, men hele holdningen og udstrålingen - så er det, at jeg virkelig hopper og danser. Det er den magi, jeg brænder for, og som gør at jeg bare elsker det jeg laver.

Den magi oplevede jeg med smukke Mie på 15 år.

Mie ankom til mit studie sammen med min søde mor. Allerede da jeg hilste på Mie, kunne jeg mærke, at hun var "naboens søde datter". Altså en sød, naturlig, høflig og lidt genert pige. Det er der på INGEN måde noget galt i, men nogle gange kan usikkerhed og generthed (ikke at forveksles) påvirke lysten og evnen til at være "på", men der tog Mie, da vist lige r.... på mig... og vist også på sig selv og sin mor.

Prøv lige at se alle de billeder.....de fortæller vist det hele.

Som I sikkert har regnet ud, så var det en helt anden pige (set igennem mine briller i hvert fald), der forlod mit studie efter bare 30 minutter i tryllestolen.

Sødeste Mie, du er en stjerne - tro på det og giv den gas.

Også masser af god energi og "gas" til alle jer andre - nyd jeres lørdag og keep smilling.

Knus Tine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

DAG 26 - Ricke

Hej med jer.

Nå, er I weekendklar? Skal I lave noget spændende? Vildt som tiden den bare flyver afsted - synes hele tiden, at jeg skriver "så er det weekend igen". Lidt skræmmende hvordan den ene dag bare tager den anden, men mon ikke det er fordi man har det godt og er glad for din hverdag?

Jeg glæder mig super meget til denne weekend. Er sikker på, at den blive mega go' med en masse fede oplevelser. Skal nok fortælle jer mere om, hvad der skal ske, på et senere tidspunkt.

Og hvorfor ikke tage hul på en fantastisk weekend med en fantastisk model?

Dagens model er smukke Ricke og jeg kan godt advare jer - jeg er helt pjattet med hende <3

Da hun ankom til mit studie, var det "naturligvis" med et kæmpe fastelavnsris i hånden...til mig <3 Selvom jeg kun har kendt Ricke i ca. 30 min. (+ det løse), tog det mig ikke længe at lure, at Ricke er en helt fantastisk, omsorgsfuld og meget betænksom kvinde, der lever for at gøre det bedste for alle andre. Bare det, at hun har tænkt på en lille hilsen til mig og brugt tid på selv at lave et fastelavnsris, giver mig helt tårer i øjnene. Desværre glemte jeg at tage et billede af det, inden plyndringen begyndte, men TUSINDE TAK, søde Ricke.

Jeg er så glad for, at jeg valgte Ricke som en af de 30 modeller, for med alt det gode hun gør for alle andre, så fortjener hun i den grad lidt forkælelse :-)

Til dagligt bor hun i Gørlev samen med sin mand og deres 4 børn. Ved siden af sit job er hun ved at uddanne sig til Stress Master og nå ja, så har hun da også lige overskud til at have et plejebarn hver anden weekend. Jeg er imponeret.

Imponeret er jeg også over hendes forvandling, for hold nu op en lækkermås vi fandt frem inden i Ricke. Selvom det ikke er super meget makeup, hun har fået på, så fremhæver den alle hendes gode sider. Whauuu siger jeg bare.

Kan I have det godt alle sammen og hvad er det nu, vi altid skal huske?

Keep smiling <3

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 25 - Isabella

Go' formiddag alle sammen.

Ja, har I bemærket det? I dag er det et "go' formiddag" i stedet for et "go' aften"...amen det er jo helt vildt. Faktisk har jeg været rigtig tidligt oppe. Vores kalender er lidt pakket de næste par dage, så min mand og jeg havde besluttet at stå tidligt op og gøre rent. Hvor tosset er man så lige at gøre rent kl. 04.30 på torsdag morgen? Men det giver simpelthen så dejlig en ro i hovedet, når der er rent i hele hytten. Ro til at fokusere på bla. bloggen her :-)

Er netop kommet hjem fra studiet, hvor den sidste model i udfordringen er blevet foreviget. Uhhhh, siger jeg bare - der er virkelig noget at glæde sig til ;-)

UUHHHHH, kan man vist også roligt sige om dagens super smukke pige, Isabella.

Isabella er en af udfordringens yngste deltagere - kun lige blivet 12 år, men hun gav den bare gas, som var hun en garvet og rutineret supermodel. Vidste lige hvordan hun skulle posere. Når hun smiler lyser det helt op i hendes smukke øjne, har I bemærket det? Hun er, som flere af de tidligere modeller, en rigtig lille dansemus, der bruger det meste af din fritid på danseskolen. Elsker bare de søde dansepiger - de ved lige hvordan de "viser sig frem"

Isabellas skjorte og nederdel er fra Zara og kan købes her: Skjorte (UDSALG!!!)// nederdel //øreringe

____________________________________________________________________________

Egentlig havde jeg helt andre planer med Isabellas hår, men lod mig hoppe på krøllebølgen endnu en gang...eeeeelllssskkker jo krøller i alle afskygninger, men ville også så gerne have prøvet min anden idé. Må få ført den ud i livet en anden gang, hvor der kommer en sød og langhåret pige i studiet. Kender du en pige mellem ca. 10-12 år, der har laaaaangt og kraftigt hår og som har lyst til at hjælpe mig, så send mig endelig en mail med billede på info@bytineT.dk. om håret er lyst eller mørkt, glat eller krøllet spiller ingen rolle.

Da jeg holder lidt ferie den næste uges tid, vil jeg først besvare din mail derefter.

Ha en dejlig dag alle zusammen

Keep smiling

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 24 - Trine

Hej med jer.

Så blev det aften endnu en gang... Synes pt. ikke jeg laver andet om aftenen end at sidde ved computeren og skrive bloginlæg. Det bliver skisme helt mærkeligt, når denne challenge er færdig og jeg ikke SKAL skrive hver dag. Tror dog slet ikke, at jeg kan lade være med at dele min hverdag med jer, men det bliver nu rart at kunne variere emnerne en smule mere, end jeg har mulighed for at gøre de 30 dage, hvor #nouw30daychallenge løber. Eller det vil sige, jeg kan jo variere alt det jeg vil, men eftersom jeg selv har lagt mig fast på #30days30girls30minutes-konceptet, duer det jo ikke lige pludseligt at skrive om fotografering af borgmesteren......med mindre jeg selvfølgelig kunne lokke hende til en makeover ;-) Det havde jeg slet ikke tænkt på - Er der nogle af jer, der har gode forbindelser, er jeg altid frisk på en udfordring ;-)

Men hvad pokker skal man i grunden med en borgmester eller andre kendisser for den sags skyld, når man har smukke Trine?

Da Trine var forbi studiet, var hun dagens sidste model, men hold nu lige op, hvor hun fik sparket gang i den gamle fotograf, med alt hendes dejlige energi. Vi hyggede og snakkede.... og snakkede endnu mere. Om alt mellem himmel og jord. Bl.a. gav Trine mig nogle super gode rejsetips, som jeg tror, at jeg vil benytte mig af inden længe....weeee :-)

Til daglig bor Trine i Næstved sammen med sin mand og deres 2 døtre på 5 og 10 år. Hun elsker sin have, dejlige veninder, gode bøger og masser af træning i det lokale fitnesscenter. Sødeste Trine, jeg er simpelthen så imponeret over, hvor du får alt den dejlige energi fra......og så samtidig lige formår at se så lækker ud ;-) Pyha, tør slet ikke tænke på, hvad ham den søde Mr. Grey sagde, da han så dig ;-)

Endnu en gang vil jeg sige go' nat og sov godt. I morgen lover jeg jer, at jeg vil være lidt hurtigere på tasterne, så også A-menneskerne (som jeg) kan være med.

Hils i drømmeland og keep smiling <3

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 23 - Mathilde

Hej alle I skønne mennesker.

Håber, at I har haft en dejlig dag. Min dag har været helt fantastisk. Da jeg vågnede i morges, havde jeg det næsten som om, jeg skulle på date (selvom jeg ikke helt kan huske den følelse efter 17 år med den samme dejlige mand!!). Var simpelthen så spændt - ikke nervøs - det ligger ikke rigtig til mig, men så alligevel lidt....

Jeg skulle mødes med min bedste veninde fra handelsskoletiden, som jeg ikke har set i 16-17 år, har vi efterfølgende regnet os frem til. Sødeste Kathrine, som hun hedder, flyttede få år efter vi blev færdige på handelsskolen til England til sin engelske kæreste. Her bor hun stadig - nu gift og har 2 dejlige unger. Hendes datter Ophelia på 12 år, var med os på "date", og hun var naturligvis blevet lovet en tur i "tryllestolen". Hun er simpelthen så smuk og sød (som sin mor ;-) ) og jeg glæder mig meget til at vise jer billederne....hvis jeg får lov ;-) Vi havde den hyggeligste dag og det er simpelthen SÅ vildt, at selvom der er gået så mange år, så føles det som I går. Er helt hæs af alt den snakken....

Og hvad er mere nærliggende end at vise jer billederne af en super skøn model på denne skønne dag (hold op, hvor har vi det skønt). Tag godt imod smukkeste Mathilde på bare 14 år.

Til dagligt går Mathilde i 8. klasse på Hellested Friskole. Bag det meget smukke og feminine ydre, gemmer der sig en rigtig fodboldpige, der for at få modstand nok spiller med drengene. Hvor sejt er det lige? Forstår godt, hvis Hellested IF har mange drengespillere. Er sikker på, at det er smukke og søde Mathilde, der lokker ;-) Er simpelhen så pjattet med den tøs. På en gang så uskyldig og lidt genert, og så siger det smil og de øjne bare noget helt andet - en total power-pige.

Åhhh synes, at jeg kan mærke lidt rumsteren i halsen - kender I det? Ved ikke om der er noget på vej, eller om det mere er frygten og dagens snakken. Håber virkelig ikke, at jeg skal til at have den berygtede man-flue. Det har jeg IKKE tid til.

Mon ikke at Max (aka Pepsi Max), kan kurere den lille sag?

Andre god fif (som ikke er varm te med honning - adrrrrr.), modtages med kyshånd.

God aften i stuerne og ondt i halsen eller ej, så husk det vigtigste - KEEP SMILING.

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 22 - Mette

Aller først vil jeg godt lige understrege, at jeg absolut intet har imod Vero Moda - snarere tvært imod, men dagens helt fantastiske model, Mette, har indtil for nylig været indehaver af op til flere Vero Moda butikker, men har sadlet om og solgt "sine børn" og bruger nu tiden på at forkæle sig selv - bla. med et besøg i min tryllestol (jubiii). Og vil da bare lige sige: "Vero Moda go' home". Sødeste Mette, du skulle da for mange år siden have solgt de butikker og kastet dig ud i livet som supermodel ;-) Vero Moda kommer helt sikkert tikkende tilbage og beder dig hjælpe dem med lidt reklame ;-)

Har haft den dejligste dag i dag. I studiet fra morgen til aften, men hvad gør det, når man får lov til at trylle dagen lang?

De sidste 5 forvandlinger er nu i hus og hold nu op nogle dejlige piger/kvinder, som jeg har haft besøg af. De har hver og en overrasket mig. Altså som I HELT VILDT overrasket og jeg ved, at flere af dem også har overrasket sig selv. Kan næsten ikke vente med at få kigget på alle billederne. Jeg ved, at I har noget fantastisk i vente.

I morgen får jeg endnu 2 skønne piger i studiet. Faktisk bliver det en helt særlig "opgave", da det er min bedste veninde fra de glade handelsskoledage og hendes meget smukke datter. Da hun, nogle år efter at vi var færdige på handelsskolen, flyttede til England, har vi ikke set hinanden i omkring 15 år, så det bliver helt vildt og uden tvivl super hyggeligt at se hende igen.

Efter sådan en lang dag i studiet, venter der en masse ubesvarede mails, så det må blive alt for nu.

Ha en dejlig aften og fald nu ikke i søvn på sofaen (som jeg helt sikkert selv ville have gjort) ;-)

Keep smiling

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 21 - Emma

Go' aften folkens.

Selvom overskriften måske kan lyde lidt "kinky", så er den faktisk helt uskyldig, for dagens rødhårede skønhed er kun 12 år, men så absolut noget helt særligt.

Nogle dage efter at Emma (og hendes mor) havde skrevet til mig og Emma var blevet udvalgt til at deltage i min #30days30girls30minutes challenge havde jeg en mærkelig drøm (sådan helt bogstaveligt)

Jeg drømte, at jeg var på ferie i Norge - i en eller anden skov - og pludselig møder jeg Emma foran nogle træstammer og med håret sat som på billederne. Da jeg vågnede om morgenen, vidste jeg bare, at den drøm skulle føres ud i livet (altså lige på nær turen til Norge, selvom det sikkert kunne være hyggeligt), så uanset hvor meget jeg elsker langt hår med krøller, så var det ikke krølledag, da Emma var på besøg...

Er selv helt solgt (må man godt sige det, om noget man selv har lavet??). Er simpelthen så pjattet med det look og har brugt lang tid på bare at stirre ind i de smukke øjne. Nyder at få lov til at lave noget så forskelligt og se hvordan forandringen kan få en helt anden side af Emma frem.....selvom jeg også eeeeelser den søde naturlige Emma

Emma er en helt fantastisk og super sød pige, der til dagligt går i 6. klasse. Når ikke hun går i skole, bliver tiden brugt på at shoppe, gå på café og ikke mindst danse. Vi har simpelthen så super mange søde og dygtige dansepiger her i Køge og det er tydeligt at se, at de er vant til at "være på" og ved hvordan de kan lege med deres ansigtsudtryk. Jeg elsker at fotografere dansepiger og heldigvis ved jeg, at der venter mig endnu en i morgen, når jeg åbner studiet op for de sidste af udfordringens skønne piger/kvinder.

Jeg vil smutte for nu - sengen kalder. Har haft den skønneste fridag, selvom meget af tiden er gået ved computeren. Lad os kalde det interessetimer, for med alt den tid, der bliver brugt på at redigere billeder, besvare mails, forberede photoshoots etc. så burde mine priser vist være en helt anden. Men pyt - hvis vi bare har det sjovt og husker at KEEP SMILING....

Nat nat alle sammen - håber på endnu en kreativ drøm, så jeg ved hvad jeg skal finde på i studiet i morgen.

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 20 - Zezza-Maria

Go' morn alle sammen.

Helt mærkeligt at skrive "go' morn", da jeg normalt altid poster mine blogindlæg sidst på dagen, men i dag er der bare ekstra run på, så for at være sikker på, at jeg når at skrive inden dagen er gået (skulle jo nødigt diskvalificere mig selv til #nouw30dayschallenge), er jeg tidligt på tasterne. Faktisk har jeg allerede være oppe i næsten 3 timer (var der nogle, der sagde A-menneske?) for at redigere billeder - de redigerer jo ikke sig selv, så gårsdagens fødselsdagspiger har allerede modtaget deres billeder - jubiiii.

I dag skal tvillingepigerne Nicoline og Mathilde fejres - af 2 omgange - 2 fester - med hver deres klasse, så der bliver liv og glade dage i det lille studie. Jeg er jo heldigvis vant til det, men har nu alligevel lidt ondt af deres kære mor....pyha, hun må være træt i aften efter 7 timer i et fotostudie med 25-30 tøser!! Efterfølgende skal jeg skynde mig videre til bowlinghallen, hvor hele min dejlige familie venter. Så er det sørme min tur til lidt fejring ;-)

Min overskrift lyder måske lidt drastisk, men ikke desto mindre så rammende for, hvad dagens model, den skønne Zezza-Maria, har været igennem og efterfølgende har dedikeret sit liv til. Hendes mission er at hjælpe smerteramte kvinder ud af deres "fængsel", så de kan blive den mor og kvinde, som de fortjener og ønsker at blive. Med en baggrund som sygeplejerske og erfaringer på egen krop, ved hun virkelig hvad hun snakker om. Derudover er hun bare en helt FANTASTISK kvinde - så hjertevarm, positiv og glad. Tror faktisk helt ind i hjertet, at hun kan kurere enhver sygdom. Hendes nye hjemmeside er lige på trapperne men hold øje , den kvinde kan altså bare noget...

At hun derudover er en super smuk kvinde men en skøn energi og udstråling, gør jo bare det hele endnu sjovere. Helt tilfældigt og uden jeg vidste det før de kom, var Zezza-Marias datter, Emily og gode veninde Listbeth også bandt de 30 udvalgte. Det er da lidt vildt, med alle de mange henvendelser, som jeg har fået.

Tak for dit fantastiske besøg, smukke Zezza-Maria.

Nå, det må blive alt for i dag - skal lige have klaret de sidste (og første!!!) forberedelser til gæsterne i aften, nå ja, og så skal jeg da også lige nå forbi danseskolen og købe billetter til årets afdansningsbal.....keder mig gør jeg bestemt ikke.

Keep smiling I skønne mennesker og brug nu jeres lørdag fornuftigt :-)

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 19 - Sabrina

Heeeej med jer.

Så blev det sørme fredag igen - ikke til at forstå, hvor tiden bliver af. En helt sikkert dejlig weekend venter forude. 4 skønne fødselsdagspiger skal fejres i studiet og så skal jeg sørme også selv i centrum....uhh, er ikke meget for det!!

Inden det igen går løs i studiet, skal I dag lige gå weekenden i møde med billeder af labre Sabrina.

Da Sabrina skrev til mig, fordi hun ville være med i udfordringen, var hendes hilsen meget kortfattet, men alligevel ikke til at overse. Den lød noget i retning af:

-----------------------------------------

Hej Tine

Jeg er frisk og 34 år - Jeg går normalt ikke med make-up eller redder håret 🙈

Glæder mig til at høre fra dig.

Kh Sabrina

----------------------------------------

En kvinde, der ikke går med makeup og som ikke reder sit hår, er jo lige guf for sådan en makeover-lover som mig, så hun blev fluks udvalgt, hvilket jeg på INGEN måde fortryder. At få lov til at "lege" med det lange lækre hår, var fantastisk.

Hver gang jeg har "modeller" i studiet - uanset om det er til makeovers, familiebilleder eller børnefødselsdage, så er der næsten altid ét sikkert spørgsmål: Skal jeg smile?

Og det findes der IKKE et entydigt svar på.

Når det er makeovers, forsøger jeg altid at arbejde med forskellige ansigtsudtryk og da billederne ofte er beskåret tæt, er det i de forskellige ansigtsudtryk, at man for alvor ser forskellen. Ved familiebilleder ønsker de fleste som regel nogle glade og hyggelige billeder, hvor forskellen billederne imellem som regel ligger i forskellen i opstillingerne.

Derudover er det også meget forskelligt, hvor let man har til smil og om man smiler med eller uden tænder. Nogle evner at se glade ud med øjnene, hvor andres øjne er meget påvirkelige af, hvad munden viser. Jeg selv ligner en, der er ved at "biiiib" i bukserne, hvis ikke jeg har det helt store Colgate-smil på.

Disse forsøg på at se seriøs, ked af det, kostbar, sexet etc. ud, frembringer ofte de helt store og ægte smil, som bare siger mere end tusinde ord.

Smukke Sabrina har det præcis som jeg - et smil er ikke et smil uden tænder og hvilket fantastisk smil? Whauuuu. Og uanset hvor meget vi forsøgte med alt muligt andet (på de 4 minutter vi nu havde tilbage til fotograferingen), så var det bare hendes fantastiske smil, der fungerede og som fik hende til at shine.

Nå, studiet kalder.

Ha' en dejlig fredag folkens - vi "ses" i morgen

Keep smiling

Knus Tine

Likes

Comments

DAG 18 - Anna

Hej med jer.

I går var store "skyde-dag". Jeg udnyttede, at jeg havde en halv fridag, hvilket blev brugt på at have 6 skønne piger/kvinder i alderen 12-47 år i studiet. Vi havde det simpelthen SÅ hyggeligt og selvom jeg er godt presset med mine kun 30 minutter pr. makeover, så får vi snakket og grint en masse. Efter sådan en dejlig, men også hektisk dag, er hovedet godt træt, men hjertet fyldt op med glæde og energi <3

Heldigvis har dagen i dag været mere stille og rolig, med skydning af lækre slik-billeder (Haribo, I love you <3), smukke hestemalerier (prøv lige at se her ), samt intensiv undervisning i sociale medier af bloggeren Sofia Saidana . Det var super spændende og jeg blev meget klogere, men mere vil ha' mere.....;-)

En af gårsdagens skønne modeller var dansedronningen Anna, der gav den præcis lige så meget gas foran kameraet, som hun gør, når hun er på dansegulvet.

Anna er 13 år og går i 7. klasse på Køge Private Realskole. Når ikke hun er i skole, bruger hun stort set alt sin fritid på danseskolen BB Dans, hvor der nærmest ikke findes et dansehold, som hun ikke deltager på. Jeg har kendt Anna siden hun var en helt lille baby, da hendes søde mor Henriette og jeg var i mødregruppe sammen. Dengang var Anna absolut den mindste af alle babyerne - en lille vaks én. I dag er nu vokset mig overhovedet :-) Vildt hvor tiden bliver af, men det minder mig om, hvor vigtigt det er, at jeg bruge tiden på det, jeg virkelig brænder for.

For ca. 3 år siden havde jeg også Anna på besøg i studiet - 10 år gammel. Allerede den gang var hun en stjerne og gav den gas som en supermodel. Selvom hun nu er en ung kvinde, kan jeg tydeligt se ligheden - hvad siger du?

Kan du se ligheden? 3 år imellem men stadig lige smuk <3

Nå, aftensmaden kalder - en skøn aften til jer alle og glem nu ikke det vigtigste - KEEP SMILING

Knus Tine

Likes

Comments