Første blogindlæg

Hey allesammen

Det her er mit første indlæg. Endelig har jeg taget mig sammen til at komme i gang med at prøve at blogge. I dette indlæg vil jeg vil super gerne forklare lidt om, hvem jeg er og hvorfor jeg har valgt at lave denne her blog.

Lidt om mig

Mit navn er Mette. Jeg er en 15-årig pige, der længe har gået med tanken om at starte en blog op. Nu har jeg så endelig gjort det. 

Jeg kommer fra en lille by i Nordjylland - uden ret meget liv. Jeg bor sammen med min mor, far og mine 3 søskende - én lillesøster og to lillebrødre. I min fritid er jeg sammen med min familie og selvfølgelig mine venner og veninder, som jeg elsker at være sammen med - ligemeget om vi tilbringer dagen med fuld fart eller i sengen med en god film. Det alt sammen lige hyggeligt. Derudover er jeg kæmpe fan af Youtube og generelt andre sociale medier og streamingtjenester og jeg kan rigtig godt lide at bage - især kager. Jeg kan super godt lide at shoppe eller bare "kigge" på tøj, sko mm. og især online, men også shopping i fysiske butikker - Jeg elsker det hele!

Hvorfor har jeg startet den her blog?

Jeg har i en længere periode gået og været super optaget af at følge med i danske bloggeres blogs. Jeg har nok inderst inde altid gerne ville prøve blogging af selv. Jeg ELSKER at få inspiration af både opskrifter, outfits og af alle de andre opslag der bliver lagt op. Jeg synes, at blogging er super fedt! Den måde man kan dele sit liv og sine tanker med andre, og efterføgende få feedback på det. Personligt har jeg ikke lige haft modet til det, men nu springer jeg bare ud i det.

Jeg håber, at det her indlæg vakte interesse. Vi ses næste gang.

xx

Knus

Synes godt om

Kommentarer

Queen_Elisabeth
Queen_Elisabeth,
Velkommen til! Jeg glæder mig til at følge med 😊nouw.com/queen_elisabeth
Blogbymette
Blogbymette,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229