Hej piger!

I går var mine 2 veninder, Caroline og Matilde, og jeg et smut forbi min ynglings by, nemlig København! Jeg elsker fornemmelsen af at det er en storby der er travl, men alligevel er menneskerne så afslappede og der er plads til alle typer!

Vi startede dagen ud med at tage toget fra Århus af, det tog cirka 4 timer. Det meste af dagen brugte vi på at gå i butikker på strøget, og sidst på dagen sluttede vi af med at spise på Wokshop, det var super lækkert og kan klart anbefales!!

Vi tog egentlig til Kbh for at shoppe, men da det er juletid er der selvfølgelig Christmas markets i Kbh og det kunne vi selvfølgelig ikke springe over nu hvor vi var der. I juletiden er der så flot pyntet op i Kbh og hele strøget har en duft af brændte mandler, hvilket stod øverst på vores shopping liste (haha). Men jeg kan love jer for at hvis i ikke er i julestemning, så bliver i det hvis i tager til Kbh!

Og nu til det mest spændende, hvad jeg fik købt i Kbh. Vi var blandt andet inde i Zara (min yndlings butik), H & M, Sephora osv. Hvor jeg fik købt nogle forskellige ting. Hvis i vil se et helt indlæg eller et haul med de ting jeg har købt, så smid en kommentar.

Som nogen af jer nok har set på min Instagram var vi et smut forbi Louis Vuitton. Her fandt jeg den smukkeste kortholder, med en rød farve inden i (lige mig haha!). Jeg er så glad for mit køb.

Jeg kan varmt anbefale alle der bor i Jylland, som mig, at tage et smut forbi Kbh. (i sær i juletiden).

Håber i får en skøn lørdag!

Knus Matilde

Og til sidst et billede af kortholderen jeg købte i Louis Vuitton.

Er den ikke bare flot??

Likes

Comments