Ultimativ guide til at købe designer second hand

"The best things in life are free, the second best are very expensive" - Coco Chanel

Er de dog nødt til at være det er spørgsmålet? Svaret? Absolut ikke

Efter min mening er det at købe designer artikler second hand et absolut win-win på alle måder - du er i stand til at få fat på et bestemt piece, som du måske har beundret i meget lang tid, men du ved, at hvad det koster fra ny bare aldrig er noget, du kan retfærddiggøre at bruge dine penge på, for det meste vil du kunne spare en betydelig mængde penge, og at købe second hand er altid bedre for miljøet.

På det her tidspunkt har jeg købt 3 designer ting som er - min Chanel Classic Flap, min upcycled Chanel halskæde (teknisk set modtog jeg den her i fødselsdagsgave af min mor og far, men jeg var den, som lokaliserede dem og fortalte dem, at jeg virkelig gerne ville have den) og en pink vintage Chanel taske i stilen, der kaldes 'bowling bag'. Efter min mening tror jeg, at jeg har et vidst niveau af viden, som måske kan være hjælpsomt for dig, hvis du først lige er begyndt på dette eller, hvis du bare generelt er på udkig efter nogle tips om at shoppe designer second hand. Dog vil jeg indlede med at sige, at mine oplevelser med at købe designer second hand alle udelukkende har været online, så de her tips er måske mere rettet mod det, end at købe noget i en fysisk butik, men jeg vil gøre mit bedste for at sørge for, at de kan bruges i begge situationer.

Nå med det sagt lad os så bare komme i gang!

SPARE OP

Så det første skridt i den her proces er selvfølgelig at begynde at spare op. Jeg ville anbefale, at du beslutter dig for en bestemt mængde at spare op hver måned til hvad det nu er, du har bestemt dig for på den måde ved du, hvilken mængde penge du har til rådighed, hver måned til at bruge på, hvad du nu har brug for, og hvilken mængde du ikke kan bruge. Her taler jeg selvfølgelig ikke om at tage penge ud af det budget, du har til ting som husleje, elektricitet, vand, mad osv. Jeg ved heller ikke om det her er tydeligt, men bare i tilfælde af, at det ikke er, så nævner jeg det alligevel - efterlad en hvis mængde penge på den konto, du bruger til at spare op, så den ikke bare går fuldstændig i nul, når du endelig har købt tingen, du drømmer om. En anden ting at gøre opmærksom på er, at selvom det kun er en lille mængde penge hver måned, så ender du stadig på et tidspunkt med den mængde, du har bestemt dig for.

VID HVAD DU LEDER EFTER

Egentligt kan jeg godt forstå, hvis det lyder lidt vagt, men lad mig specificere det - vid præcis, hvilken genstand det er, du sparer op til helt ned til mindste detalje fordi, hvis du har en klar ide om det i dit hoved, vil det være meget lettere for dig i din proces af at lede efter den, om det så måtte være online eller i det virkelige liv. Som et eksempel kan jeg dele mit første second hand designer køb - min Chanel Classic Flap. Jeg vidste præcis, at jeg ville have en Chanel Classic Flap i størrelsen medium i lammeskindslæder med guld hardware og helst en lavet inden 2009, fordi det betød, at det guld hardware ville være forgyldt med 24 karat guld - noget der var vigtigt for mig - og jeg ville mindst have autencitetskortet, dustbag og boksen inkluderet, så den ville føles så ny som mulig for mig. Jeg ville også have, at den skulle være i meget god stand. Noget yderligere at tilføje er, at hvis du er en af dem, som også tænker på investering, så er tasken nemmere at sælge igen, og du kan kræve mere for den, hvis den har meget af den originale indpakning med sig. Så nu når jeg kiggede efter den vidste jeg præcis, hvilke krav jeg havde, så det var hurtigt og nemt for mig enten at udelukke en taske eller tilføje den til de andre muligheder. Jeg synes også at have en klar ide om, hvad jeg vil have gør det lettere for mig ikke at nøjes med noget, i stedet for rent faktisk at købe netop det jeg vil have - jeg er fuldstændig klar over, at det her nogle gange er meget svært, og at måske føles som om det ikke er sandt, og at du aldrig vil kunne finde den ting, du vil have, på den måde du vil have den, indenfor det budget du har, men tro og stol på mig når jeg siger, at det vil du.

TROVÆRDIGE OG ANDERKENDTE SÆLGERE (+ NOGLE JEG TIDLIGERE HAR KØBT FRA)

Jeg tror det vigtigste skridt i hele den her proces er at beslutte sig for, hvilken butik du skal foretage dit køb i, om det så måtte være en fysisk butik du har adgang til eller online. Uanset hvad er du nødt til at være sikker på, at du køber fra en troværdig sælger, som specialiserer sig i second-hand luksus, og som garanterer ægthed. Hvis du kun gør en ting ud af alle de råd, jeg har givet i hele det her blogindlæg, så vær sød at tjekke butikken på Trustpilot, og hvis du ikke kan finde noget der, er mit råd at google navnet på butikken sammen med "purse forum". Purse forum er en del af en hjemmeside, hvor folk, som er interesserede i designer tasker, for eksempel deler deres oplevelser med at shoppe på forskellige hjemmesider. Hvis du ikke kan finde noget om butikken på nogle af de sider, så vær mistænksom! Yderligere, hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det næsten altid det. Et eksempel på det er, hvis du finder en Chanel taske, der er til salg, som kommer med alt (original indpakning), er i fantastisk stand, og prisen er sat meget lavt efter Chanel standarder.

Jeg vil efterlade nogle forslag til, hvad jeg mener at være troværdige butikker at købe fra afhængigt af, hvor i verden du bor, i slutningen af det her blogindlæg. Jeg deler også gerne hjemmesiden, hvor jeg købte min taske, fordi ja jeg valgte at købe den online, da jeg, som du ved, bor i Danmark, og mængden af butikker, som sælger designer varer second-hand i mit område, er lig nul. Så vidt jeg ved er det tætteste på mig og virkelig eneste sted København, og det ligger et godt stykke fra, hvor jeg bor.

Sloane Square Boutique:

Jeg har købt fra en hjemmeside, der hedder Sloane Square Boutique. Sloane Square Boutique er butikken hvor jeg købte min første min første second hand designer genstand og det var min Chanel Classic Flap. Årsager til, at jeg besluttede mig for den var, at på Trustpilot har den udelukkende meget positive anmeldelser og næsten fem stjerner. Sloane Square Boutique har også en kanal på Youtube, hvor de viser, hvordan de pakker deres tasker, og gennem hele processen lige fra du først bestiller, til de sender pakken til dig, opdaterer de dig via e-mail, så du ved præcis, hvad der foregår. Jeg besluttede mig også for den hjemmeside, fordi de havde den taske, jeg var ude efter i min prisklasse, den kom med næsten alt det originale indpakning (noget, som var vigtigt for mig) og den var i fantastisk stand. Yderligere havde hjemmesiden mange meget detaljerede billeder af tasken, så du kunne virkelig se, hvad det var du kom til at købe, inden du tog den endelige beslutning. Altså kan jeg kun tale positivt om min oplevelse med at købe fra Sloane Square Boutique.

Du kan finde Sloane Square Boutique's hjemmeside her sammen med deres anmeldelser på Trustpilot her og deres Youtube kanal her

Jeg ville også anbefale at finde en butik, hvor du har mulighed for at returnere det du købte i udveksling for at få alle dine penge tilbage særligt, hvis du køber tasken online og den ankommer, og du ikke er tilfreds med den. Yderligere, hvis du køber online, så vær sikker på, at hjemmesiden har forsikring på pakken, så hvis den af en eller anden grund forsvinder i posten eller bliver stjålet, er du sikker på at få alle dine penge tilbage. En anden ting at undersøge, hvis du køber online, er, hvordan butikken pakker deres ting - hvis de pakker dem diskret, så ingen vil vide, at i den pakke er en meget dyr luksus vare, så er sandsynligheden for, at den bliver stjålet, meget mindre.

The Vintage Bar

Jeg vil også nævne butikken og hjemmesiden The Vintage Bar. The Vintage Bar er en butik baseret i Danmark, så du kan altså bestille fra dem uden at risikere at få told på din bestilling. I Danmark har de også et showroom, som du kan besøge, så du kan se alle taskerne i virkeligheden. Dog mener jeg, at du er nødt til at lave en aftale for at besøge dette, da jeg ikke tror det er en egentlig butik, der altid har åbent. Jeg nævnte dette tidligere, men i det her tilfælde var det ikke mig, der købte den her ting, men mine forældre efter mine instruktioner, da det var en fødselsdagsgave fra dem til mig. Jeg kan ikke tale direkte fra en personlig oplevelse, men fra hvad min mor har fortalt mig, var det en meget hurtig og nem proces både i forhold til at bestille tingen, men også i forbindelse med forsendelsen og at modtage den. Den upcycled halskæde er, hvad jeg modtog fra The Vintage Bar, og den kom meget flot indpakket i en pink papæske med et pink bånd rundt om og indeni med pink silkepapir (noget som tydeligvis gjorde mit pink-elskende hjerte meget glad). Du modtager også et autencitetscertifikat, som beviser, at det du har købt fra dem er garanteret ægte, sammen med en personlig hilsen.

Du kan finde The Vintage Bar's hjemmeside her sammen med deres anmeldelser på Trustpilot her.

Moonstone Vintage LA

Mit seneste second hand designer køb var (endnu) en næsten vintage taske fra Chanel - jeg er en ret stor elsker af Chanel, hvis ikke du har fanget det endnu. I tilfælde af, at du vil læse mere om den taske specifikt, har jeg lavet et helt blogindlæg om det, og du kan finde det her. Moonstone Vintage LA er navnet på den butik, jeg købte den fra, og ja som du kan gætte fra navnet, er den netop placeret i Los Angeles, Californien i USA. Nu har de faktisk deres egen hjemmeside, som de sælger fra, såvel som en fysisk lokalitet på den måde, at de er affilieret med mærket Reformation, og på grund af dette er noget af deres inventar tilgængeligt til at kunne ses i virkeligheden i Reformation butikken på Melrose Avenue i LA. Jeg købte min taske i deres Etsy butik, og ja det lyder måske lidt mærkeligt til at starte med, men lad mig forklare - jeg fandt deres butik på Etsy, fordi jeg googlede for at prøve og lokalisere den taske, jeg ville købe, og nej normalt er Chanel tasker ikke lige det, man køber gennem Etsy, men efter at have undersøgt deres side meget nøje var der intet, som gav mig nogen grund til bekymring, og det var rimelig hurtigt at se, at de var legit. Hvis du undrer dig over, hvordan det kan være, så er et par hurtige eksempler det faktum, at de har solgt over 2000 varer, over 7000 mennesker har markeret dem som deres yndlings butik, og de gennemsnitlige anmeldelser, de modtager, er udelukkende anmeldelser med 5 stjerner. Yderligere så jeg selvfølgelig også nøje på de billeder tilgængelige af tasken (og i tilfælde af, at du føler et behov for det, skriver de, at du nemt kan anmode om flere billeder), særligt det med serienummeret, og jeg dobbelt tjekkede det også med en meget detaljeret oversigt over, hvordan forskellige Chanel serienumre skal se ud afhængigt af, hvornår de er produceret. I tilfælde af, at du undrer dig, så kom tasken meget flot pakket ind først i en plastikpose - jeg er faktisk meget taknemmelig for det i det her tilfælde for, hvis pakken var blevet våd under transporten, har tasken stadig været helt beskyttet - og så i smukt silkepapir med et Moonstone Vintage LA klistermærke og en personlig hilsen. Derfor kan jeg alt i alt udelukkende anbefale at købe fra denne butik. Noget andet, som er værd at påpege er, at hvis du handler på Etsy, så efter du har bestilt en vare, tager de et par dage med at processere din ordre, hvilket betyder, at de analyserer den for at sikre, at alt er som det skal være, for at beskytte ikke kun dig som køber, men også sælgeren, for svindel. I den her proces havde jeg også nogle spørgsmål vedrørende min bestilling, og både Moonstone Vintage LA og Etsy var hurtige til at svare på mine mails.

Hvis du selv har overvejet at købe designer ting second hand, men ikke er helt sikker på, hvordan du skal gribe det an, har jeg faktisk lavet et helt blogindlæg om det, og du kan finde det her

Hvis du enten vil tjekke Moonstone Vintage LA's hjemmeside ud, så kan du finde den her, eller deres Etsy butik som du kan finde her.

Her er en liste over butikker, som specialiserer i at sælge luksus second-hand, som jeg har hørt positive ting om, og jeg selv overveje at købe fra i fremtiden. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere noget med disse butikker, da jeg ikke selv har handlet der. Jeg har gjort opmærksom på, hvor i verden butikken er placeret, så du kan finde ud af, om du vil få told på din bestilling eller ej:

 • Designer Exchange (UK): https://uk.designerexchange.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/uk.designerexchange.com
 • Nævnt i Harper's Bazaar: https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/what-to-wear/news/a34512/the-best-designer-resale-sites/
 • Bagista (UK): https://bagista.co.uk
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/bagista.co.uk
 • Nævnt i Harper's Bazaar: https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/what-to-wear/news/a34512/the-best-designer-resale-sites/
 • HEWI LONDON - Hardly Ever Worn It (UK): https://www.hardlyeverwornit.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/hardlyeverwornit.com
 • Nævnt i Harper's Bazaar: https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/what-to-wear/news/a34512/the-best-designer-resale-sites/
 • Xupes (UK): https://www.xupes.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/www.xupes.com
 • CPH Brandshop (Danmark, Europa): https://www.cphbrandshop.dk
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/cphbrandshop.dk
 • The Vintage Bar (Danmark, Europa): https://thevintagebar.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/thevintagebar.dk
 • Designer Wish Bags (Belgien, Europa): https://www.designerwishbags.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/www.designerwishbags.com
 • Yoogi's Closet (USA): https://www.yoogiscloset.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/yoogiscloset.com
 • Ann's Fabulous Finds (USA): https://www.annsfabulousfinds.com
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/annsfabulousfinds.com
 • Rebelle (hjemmesiden er baseret i Tyskland, men annoncerne er fra individuelle sælgere, Rebelle tjekker kun om tingene er ægte, så tolden afhænger nok af, hvor i verden sælgeren, du vil købe fra, er placeret): https://www.rebelle.com/en
 • Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/rebelle.com

ÆGTE VS FORFALSKNING

Jeg kan kun stærkt anbefale at undersøge tips til at se, hvordan den specifikke ting, du kigger på, er ægte. Jeg kan kun tale for mig selv, men det her er noget, som hjalp mig rigtig meget, da jeg kiggede på forskellige Chanel tasker. Du kan nemt finde autencitetsguides for den specifikke genstand, du kigger på online, da internettet er fuldt af dem, og til slut vil du nok næsten være en ekspert. Hvis det er en virkelig dårlig forfalskning, vil du næsten altid kunne se det med det samme, men i disse dage bliver forfalskningerne bedre og bedre, så som de siger, djævlen ligger i detaljen - det kan være, hvad som helst fra skrifttypen brugt på noget til, hvilke slags skruer eller nummeret af syninger på noget. Det er dog lettest at finde artikler på engelsk, så mit råd vil være, at hvis du på nogen måde kan, så søg på engelsk, fordi udvalget af danske artikler ikke er så højt igen.

Jeg vil gøre mit bedste med at linke til nogle af de (efter min mening) bedste resourcer til autentificering af nogle af de større mærker. Min anbefaling vil dog være at, hvis du kan forstå bare lidt engelsk, så er det generelt nemmere, og der er bedre resourcer at finde på det sprog frem for dansk. Du kan finde den udførlige liste, jeg har lavet over disse resourcer på engelsk her. Her er dog de danske resourcer, jeg har kunnet finde:

 • Celine:
 • https://www.elle.dk/mode/tendenser-artikler/saadan-spotter-du-en-fake-celine
 • Chanel:
 • https://www.elle.dk/mode/tendenser-artikler/saadan-spotter-du-en-fake-chanel
 • https://www.cphbrandshop.dk/chanel-guide
 • Chloé:
 • https://www.elle.dk/mode/tendenser-artikler/saadan-spotter-du-en-fake-chloe
 • Louis Vuitton:
 • https://www.elle.dk/mode/tendenser-artikler/saadan-spotter-du-en-fake-louis-vuitton
 • https://www.cphbrandshop.dk/louis-vuitton-guide/

TREDJE PARTS AUTENTIFIKATOR

Imidlertid, hvis du er i tvivl om, hvorvidt tasken du kigger på er ægte, så er en mulighed at overveje en tredjepart til at undersøge ægthed. En tredjepart, som undersøger autencitet, er en, som er ekspert i at undersøge om designer genstande er ægte eller falske. En ting, som er vigtigt at gøre opmærksom på er, at hvis du vælger den her mulighed, så skal du være sikker på, at den vedkommende er ekspert i det specifikke mærke, som den genstand, du skal have undersøgt, er fra. Normalt har vedkommende en liste over de mærker på deres hjemmeside.

På trods af de mange resourcer har du måske stadig dine tvivl, og hvis det er tilfældet er det måske tid til at undersøge at få en tredje parts autentifikator. En tredje parts autentifikator er en, som er ekspert i at autentificere luksus genstande, hvilket betyder at finde ud af om en specifik genstand er ægte eller en forfalskning. I forbindelse med at bruge en tredje parts autentifikator er der tre forskellige måder, at det kan gøres, og det er autentifikation online, via at indsende eller i person.

Online autentifikation kan blive brugt på to måder - enten, hvis du bor langt væk, og derfor ikke har muligheden for at tage derhen i person eller, hvis du kigger på en bestemt ting og gerne vil have forsikringen, inden du køber den, at en ekspert har undersøgt den og dermed bekræfter autenciteten af genstanden. Måden en tredje parts autentifikator normalt håndterer online autentifikationer er, at de typisk vil have nogle instruktioner om bestemte dele af genstanden, de vil have dig til at tage billeder af, sammen med en bestemt opløsning og kvalitet af billederne og, hvordan du skal indsende dem. Derimod, hvis det er en genstand du overvejer at købe, men bare gerne vil have det ekstra niveau af sikkerhed, sender du for det meste bare et link til den, hvorefter de vil kigge på billederne og detaljerne stillet til rådighed og vende tilbage til dig med et svar. I min erfaring af at have kigget på online autentifikation er det for det meste den billigste af de muligheder, der er tilgængelige. I forbindelse med den umiddelbare autentifikation vil de fleste tredje parts autentifikatorer yderligere tilbyde ekstra servicer, såsom et autenticitetscertifikat eller en vurdering af, hvad genstanden egentlig er værd, hvis du senere overvejer at sælge den igen.

Autentifikation via indsending siger vel egentlig lidt sig selv, da det er præcis, hvad det hedder - du sender det ind, du gerne vil have autentificeret til den specifikke tredje parts autentifikator, du har bestemt dig for. Tydeligvis vil den her mulighed kun fungere for dig, hvis du allerede ejer den ting, du vil have autentificeret. Selvfølgelig kan jeg kun basere det her på min egen personlige mening, men jeg vil råde dig til at være forsigtig med den her mulighed og være sikker på, at du har undersøgt det grundigt inden, du sender noget ind. Efter min mening ser jeg hovedsageligt to måder, hvorpå den her mulighed kan gå galt - den første er, at den tredje parts autentifikator, du vælger ikke er til at stole på, og derfor ender med at narre dig til at sende din meget dyre genstand til dem, og så sender de den aldrig tilbage til dig. Selvom dette helt sikkert er en gyldig bekymring, så finder jeg det ikke særlig sandsynligt, at det vil ske, eftersom du forhåbentligt har undersøgt den her tredje parts autentifikator, inden du beslutter dig for vedkommende, særligt anmeldelser fra andre, som tidligere har brugt denne autentifikator. Den anden bekymring, og en som jeg derimod synes er en gyldig en er, at der ville komme til at ske noget under transporten til eller fra såsom, at pakken bliver beskadiget, og derved muligvis den genstand du har sendt af sted, eller stjålet, så noget helt sikkert at sørge for er, at pakken er forsikret. Dog siger jeg helt sikkert ikke, at du ikke skal vælge eller ikke kan beslutte dig for den her mulighed, fordi siden det er en mulighed, så har folk tydeligvis haft succes med den, jeg siger bare, at hvis du beslutter dig for den, så vær omhyggelig og forsigtig. Man kunne sikkert også argumentere, at autentifikationen ville være mere sikker, hvis nogen rent faktisk havde set på genstanden i virkeligheden og ikke gennem en skærm, men det er noget helt op til personlig holdning, og ikke noget jeg vil komme ind på i dag.

Autentifikation i person er den sidste mulighed tilgængelig, og ligesom med indsending er det her selvfølgelig kun en mulighed, hvis du rent faktisk er i besidelse af den genstand, du vil have autentificeret. I person autentifikation er ligeledes kun muligt, hvis du bor i nærheden af et sted, hvor de tilbyder den her service, eller hvis du er villig til at tage turen hen til det sted tættest på dig, hvor de tilbyder det. Jeg synes ikke der er noget særligt at påpege med den her mulighed, særligt fordi ligesom med de andre, så længe du har undersøgt det firma, du har besluttet dig for at bruge som den tredje parts autentifikator, ser jeg ikke nogle grunde til bekymring. Jeg tror den her mulighed er for dig, hvis du gerne vil have den sikkerhed af, at nogen har set det, du vil have autentificeret ikke bare gennem billeder, men i virkeligheden, og du er lidt bekymret for de risikoer, du måske tager med autentifikation via indsending.

I forhold til at have en ekstra person autentificere den genstand, du enten er i besiddelse af eller overvejer at købe ved jeg, at nogle også overvejer at tage hen til en egentlig butik af det mærke, genstanden er fra. Jeg kan bare personligt sige, at jeg aldrig ville have modet til at gøre det, men hvis du har, så godt for dig og mega sejt. Dog er noget at påpege, hvis du planlægger at gøre dette, at nogle steder må de ansatte sådan set ikke autentificere ting for dig, der ikke er blevet købt fra en af deres egne butikker. Yderligere har jeg hørt historier om folk, som er gået ind og har spurgt en medarbejder om at kigge på den genstand, de gerne vil have autentificeret og udelukkende, fordi den ikke er blevet købt fra dem fra ny siger de, at den er en forfalskning selv, hvis det ikke er tilfældet.

Noget at være opmærksom på når du vælger en tredje parts autentifikator er, at normalt vil en autentifikator kun have et eller et par udvalgte mærker, de specialiserer i at autentificere artikler fra, så inden du beslutter dig for en, så vær sikker på, at de rent faktisk tilbyder autentifikation for den artikel, du enten ejer eller overvejer at købe.

I min undersøgelse efter en tredje parts autentifikator har jeg helt ærligt ikke kunne finde nogen i Danmark, som specifikt udfører netop det i forhold til autentifikation via indsending eller i person. Dog har jeg imidlertid stadig en løsning på dette, og det er i stedet at tage det, du gerne vil have autentificeret med til et auktionshus. Ja, jeg er klar over det måske lyder mærkeligt, men lad mig forklare - ligesom man eksempelvis tager en stol, man tror er en designer stol, men ikke ved det med sikkerhed, med til et auktionshus for at have en ekspert til at se på den, og vurdere om den er ægte eller ej, kan man gøre nøjagtig det samme med genstande, såsom en taske eller et ur. Når jeg siger auktionshus, taler jeg ikke om bare, hvilket som helst, men eksempelvis et som Bruun Rasmussen, hvor de også specialiserer sig i netop dyrere ting. Ligesom tredje parts autentifikatorer har de både mulighed for en online vurdering, vurdering via et videomøde eller i person enten ved deres vurderingsdage, som de har en liste med datoer og placering over på deres hjemmeside, ved en af deres afdelinger eller hjemme hos dig selv.

Du kan finde deres hjemmeside her, og hvis du vil vide mere om særligt vurderingsmulighederne, kan du læse mere om det her.

En sidste ting jeg lige vil påpege, inden jeg deler mine anbefalinger med dig er, at jeg vil også dele nogle udenlandske autentifikatorer. Dog vil de udenlandske anbefalinger udelukkende være nogle, der, som en af mulighederne har online autentifikation, da jeg i hvert fald personligt ikke ville føle mig tilpas med at sende min meget dyre designer ting udenfor landet, i forbindelse med autentifikationen via indsending. Her er de tredje parts autentifikatorer, som jeg vil anbefale:

 • Handbagclinic: https://www.handbagclinic.co.uk/authenticate-i52
 • Anmeldelser: https://www.trustpilot.com/review/www.handbagclinic.co.uk
 • Mærker de autentificerer: Alle designer mærker med en specialitet i Chanel, Celine, Dior og Hermes
 • Autentifikations muligheder tilgængelige: Online, indsending eller i person
 • De autentificerer hovedsageligt tasker
 • UK baseret
 • Authenticate First: https://authenticatefirst.com
 • Anmeldelser: https://www.sitejabber.com/reviews/authenticatefirst.com
 • Mærker de autentificerer: Jeg har ikke tænkt mig at begynde og nævne dem alle men bare tro mig når jeg siger at de autentificerer en meget for mængde mærker så chancen for at du finder det mærke du vil have undersøgt på deres liste er meget høj
 • Autentifikations muligheder tilgængelige: Online, indsending og i person
 • De autentificerer hovedsageligt tasker, punge, små lædervarer, sko, smykker, accessories og tøj
 • US baseret

Jeg tror det er helheden af alle de råd og anbefalinger, jeg har til dig, så derfor er det enden af guiden. Jeg vil helt sikkert tilføje flere tips i fremtiden, hvis jeg kommer i tanke om nogle yderligere. Hvis du har nogle andre tips eller bestemte anbefalinger for andet, du gerne vil have mig til at lave indlæg om, så efterlad endelig en kommentar. Jeg har lavet mange andre blogindlæg om at købe designer second hand og har tænkt mig at lave mange flere i fremtiden, så hvis det er noget, som interesserer dig, så hold dig gerne til.

Jeg har en serie om nogle af de bedste second hand designer tasker til salg lige nu. På dette tidspunkt er der kun et blogindlæg oppe, men jeg har mange flere planlagt, som kommer snart. Hvis du har lyst til at tjekke det ud, kan du finde det her.

Jeg har også tidligere lavet en guide om at købe designer second hand, men den er hovedsageligt fokuseret på Chanel tasker, dog, hvis det er noget, du er på markedet efter, er den måske noget for dig. Du kan finde den her.

Her er den danske version som lovet.

Jeg håber, du fandt den her guide og de anbefalinger hjælpsomme på din rejse med at finde dit drømme designer køb, men lidt billigere.

Kærlig hilsen,

Maria Cecilie.

Synes godt om

Kommentarer