Boujee bitch på et budget - Fendi Baguette (Designer dupes og second hand)

Indeholder tilknyttede links

"This is not a bag, it's a bag-uette" - Carrie Bradshaw, Sex and the city

DETTE BLOG INDLÆG INDEHOLDER AFFILIATE LINKS - ALLE AFFILIATE LINKS VIL VÆRE MARKERET MED STJERNER (læs mere ved slutningen af dette blog indlæg)

Tasken blev oprindeligt gjort berømt ved at blive båret over skulderen på Carrie Bradshaw, en af de fire hovedpersoner fra tv-serien og filmene "Sex and the city", en absolut staple i populærkulturen, og nu virker det til, at Fendi Baguette tasken har lavet et come back fra dens popularitet i de sene 90'er og tidlige 00'er. På trods af dens ret lille størrelse er den her tasken kommet tilbage i modeverdenen med et brag, noget, der er tydeligt i det, at man knap nok kan gå på noget som helst socialt medie som Instagram uden at se den i ens outfit post. Navngivet efter den anden også meget kendte ting med samme navn, dog mere i den gastronomiske verden end indenfor mode, er den her lille taske originalt designet til at blive båret på skulderen, og derved sidde komfortabelt lige under armen (åbenbart er det her også noget folk gør med brød???).

Så vidt jeg ved er den originale model af tasken, som blev udgivet af modehuset Fendi for første gang i 1997, originalt designet kun med en kort strop for, at man kunne have den på skulderen, men eftersom denne taskes popularitet tydeligvis har set en genoplivelse, har Fendi endnu engang bragt den til live, men med lidt af en makeover; den har nu både den originale kortere strop, men også en længere strop, hvilket gør det muligt også at bære den lavere på skulderen eller tværs over kroppen.

Nå det så er sagt, hvis du vil have hænderne i en af de her tasker fra ny, så skal du hoste op med mindst €1550, hvilket omregnet til danske kroner ca. er 11575 kr. helt op til €7500, hvilket omregnet til danske kroner ca. er 55000 kr, og for den gennemsnitlige person er det her rigtig mange penge særligt, hvis du absolut elsker designet af tasken og ville elske at eje en som den, men bare ikke har budgettet til det - noget, der er tilfældet for de fleste. Hvis du er den person, er noget, som er værd at overveje konceptet med designer dupes. En vigtig skelnen at klargøre lige fra starten er forskellen mellem dupes og forfalskninger - dupes er produkter, som imiterer udseendet af designer genstanden, men på ingen måde påstår at være det produkt, mens forfalskninger er produkter, der fuldstændigt kopierer den originale designer genstand, og påstår at være den præcise genstand. Så helt basalt dupes er lovlige, mens forfalskninger er ulovlige. Designer dupes er en måde, hvorpå du kan deltage i en trend eller få udseendet af et bestemt produkt, som du er helt forelsket i, men ikke har råd til designer versionen af, så egentlig en måde at få "the look for less".

Imidlertid er en anden måde også at få udseendet billigere gennem second hand markedet, altså at købe den designer taske du vil have brugt, og ofte kan man virkelig spare mange penge på den her måde. Fendi er en særlig god kandidat for dette specifikt, da deres videresalgspriser er meget lavere end deres originale priser så, hvis du beslutter dig for, at du ikke "bare" vil have en dupe, men den rigtige taske og vil spare en smule flere penge op (men selvfølgelig intet i nærheden af prisen på tasken fra ny), så er det en fantastisk ide at tjekke second hand markedet ud. Egentlig har jeg lavet et helt blogindlæg om netop det, så hvis du vil have nogle hjælpsomme tips sammen med en guide og en liste over butikker, som sælger second hand designer varer, som jeg mener er troværdige sælgere, så kan du finde det her. I det her blogindlæg vil jeg også inkludere nogle butikker, som jeg mener har det største udvalg, hvis du specifikt leder efter en Fendi Baguette.

DESIGNER DUPES

Designer dupes for den her taske er det jeg vil starte med, da det helt sikkert er den mest budget-venlige måde at få udseendet af den her taske billigere, og som altid har jeg fundet versioner i alle forskellige prisklasser, så alle forhåbentligt vil kunne være med. Som altid starter jeg med de billigste muligheder, hvorefter jeg går videre til de dyrere.

DESIGNER DUPES I DEN LAVESTE PRISKLASSE

Hvis du er på udkig efter en taske med slangeprint, så kan du finde sådan en *her*.

Ligeledes har jeg fundet en mulighed i både sort og mørkerød, der, som den nævnt overfor, også har slangeprint på sig, og kan bæres komfortabelt over skulderen med en tyk kæde i sølv hardware. Du kan finde den sorte taske *her* og den mørkerøde taske *her*.

Her er en mulighed, jeg virkelig synes særligt ligner Fendi Baguette tasken på grund af spænde åbningen, den har på forsiden af tasken. Du kan få denne taske i sort eller hvid, og begge har en krokodilleskindseffekt på sig. Du kan finde den sorte *her* og den hvide *her*.

Som den sidste mulighed jeg har fundet i den laveste prisklasse er en taske, som helt sikkert er til dig, hvis du er på udkig efter en lidt mere crazy gå-i-byen taske eller, hvis du bare leder efter noget, der kan give dit daglige liv lidt mere glitter, da ydersiden af den er fuldstændigt dækket med palietter. Tasken er tilgængelig i en pink og neon gul version. Du kan finde tasken i pink *her* og tasken i neon gul *her*.

DESIGNER DUPES I DEN MIDERSTE PRISKLASSE

Her er endnu en mulighed, hvis du er på udkig efter lidt bling og glitter til din garderobe, om det så måtte være til hverdag eller fester, da den her taske er lavet fuldstændigt i prangende perler, og er tilgængelig i enten grå eller rød. Du kan finde den grå *her* og den røde *her*.

I tilfælde af, at du mere vil have en simpel sort taske, men med et lille twist, så er den her næste mulighed måske lige tasken for dig, da den har en krokodilleskindseffekt tilføjet til ydersiden, og du kan finde den her.

Som den sidste taske i den her kategori har jeg fundet en mulighed, som både kan bæres med en imiteret læderstrop eller med en guldkæde eller bare i hånden, da begge disse stroppe kan tages af. Jeg synes også, at guldkæden er en rigtig sød lille detalje, hvis du bare lader den hænge på tasken, selvom du egentlig ikke bruger den. Du kan få tasken i enten sort her eller i sort og hvid med en slangeskindseffekt her.

DESIGNER DUPES I DEN DYRESTE PRISKLASSE

Noget som er vigtigt at pointere inden jeg deler disse tasker med dig er, at nogle af de dyreste tasker i den her kategori enten kun er lidt billigere eller nøjagtig samme pris, som du kan få den egentlige Fendi Baguette taske for på second hand markedet, men jeg vil dele de muligheder med dig efter det her.

Til at starte med vil jeg dele en mulighed med dig, som er ret simpel, da den bare er en lille taske med et enkelt rum, som kan bæres komfortabelt under armen med en kæde i guld hardware. Dog er den her specifikke taskemodel tilgængelig i rigtig mange farver. Hver farvemulighed kommer med guld hardware på nær en, som er i sølv, og derfor kommer med sølv hardware. I guld hardware er farverne, der er at vælge mellem en pastel pink, brun, sort, rød, mørkerød og guld. Du kan finde den pink her, brun her, sort her, rød her, mørkerød her, guld her og sølv her

Jeg synes, at den her næste mulighed er en, der er en særlig god dupe på grund af logo detaljen, tasken har på åbningen og særligt, hvis du foretrækker den nye version af Fendi Baguette tasken, da den både kommer med en kortere, men også en længere strop. Noget andet nogle af disse tasker har, er monogrammet præget ind på ydersiden ligesom nogle af de nyere Fendi Baguette tasker. Afsluttende er det værd at påpege, at alle disse versioner kommer med sølv hardware. Du har muligheden at vælge mellem en sort taske, der enten er skinnende eller mat, en rød skinnende taske, en blå taske i denim eller en sort taske med nitte detaljer. Du kan finde den matte sorte taske her, den skinnende sorte taske her, den sorte taske med nitte detaljer her, den skinnende røde taske her og den blå i denim her.

Jeg har besluttet mig for at inkludere den her sidste mulighed alligevel, men jeg vil gøre en ting klart og det er, at hvis du kigger på second hand markedet, vil du højst sandsynligt kunne finde den egentlige Fendi Baguette taske for en smule mere eller, hvis du er rigtig heldig, den nøjagtige samme pris som prisen på den her dupe. Ligesom den mulighed nævnt ovenfor er den her en anden taske, som jeg synes særligt ligner Fendi Baguette tasken, da den også har logo detaljen tilføjet på åbningen af tasken. Noget andet at påpege er, at som muligheden ovenover har den her ligeledes både en kortere og længere strop. Størstedelen af versionerne af den her taske har guld hardware, men jeg har fundet en mulighed med sølv hardware. Du kan få den her taske i mange forskellige versioner. Hvis du er på udkig efter noget simpelt, har du mulighed for at få en taske i enten sort, hvid eller mørkebrun med guld hardware. Du har også muligheden for at vælge en i beige, men med sølv hardware. Hvis du er efter noget med lidt mere af et pop, kan du også gå efter en, der er sort, men med en beige lærred detalje og guld hardware. I tilfælde af, at du mere er til noget lidt anderledes, der vil skille sig ud, når du går ned af gaden med tasken på skulderen, så er de her tasker i flere forskellige farver måske noget for dig - farvekombinationerne er sort, brun, hvid og beige, hvid, orange, mørkebrun og mørkebrun, lysebrun, lilla. Alle disse versioner har guld hardware. Du kan finde den sorte taske her, den hvide taske her og den mørkebrune taske her. Du kan finde den beige taske med sølv hardware her. Du kan finde den sorte taske med den beige lærred detalje her. Du kan finde tasken i farvekombinationen sort, brun og hvid her. Du kan finde tasken i farvekombinationen beige, hvid, orange og mørkebrun her. Du kan finde tasken i farvekombinationen mørkebrun, lysebrun og lilla her.

SECOND HAND

Jeg har nævnt det her tidligere i blogindlægget, men hvis du virkelig gerne vil have den egentlige Fendi Baguette taske, men bare ikke har råd til at købe den fra ny (det er nok tilfældet for de fleste af os), vil jeg stærkt anbefale at kigge efter den på second hand markedet, da du virkelig kan spare mange penge på tasken på den her måde. Jeg synes ligeledes, at det er værd at give det her en chance, da priserne på de mest dyre dupes jeg har linket til ovenover, enten kun er en smule billigere eller nøjagtig samme pris, som den egentlige taske, brugt. Fendi er en særlig god kandidat for dette specifikt, da deres videresalgspriser er meget lavere end deres originale priser så, hvis du beslutter dig for, at du ikke "bare" vil have en dupe, men den rigtige taske og vil spare en smule flere penge op (men selvfølgelig intet i nærheden af prisen på tasken fra ny), så er det en fantastisk ide at tjekke second hand markedet ud. Jeg nævnte dette tidligere i blogindlægget, men i tilfælde af, at du har misset det, så har jeg lavet et helt blogindlæg om at købe designer second hand, så hvis du vil have nogle hjælpsomme tips sammen med en guide og en liste over butikker, som sælger second hand designer varer, som jeg mener er troværdige sælgere, så kan du finde det her.

Her vil jeg dele nogle af de hjemmesider fra det blogindlæg nævnt ovenover, som er nogle, jeg har fundet ud af har en særlig stor mængde Fendi Baguette tasker pt. Jeg har ikke tænkt mig at linke til nogle specifikke tasker, da de på second hand markedet kommer og går ret hurtigt, så jeg føler ikke, at det vil være så hjælpsomt, som egentlige hjemmesider vil være.

Jeg vil nævne butikken og hjemmesiden The Vintage Bar. Jeg tror nok, at det her er en af de hjemmesider, som jeg har fundet, ud af dem alle, der har et af de største og mest forskellige udvalg, eftersom de ikke kun har den klassiske version i det såkaldte 'zucca' print - det klassiske Fendi monogram - men også limited edition udgaver lige fra nogle i knaldfarver til nogle i mange forskellige dyreprint. The Vintage Bar er en butik baseret i Danmark, så du kan altså bestille fra dem uden at risikere at få told på din bestilling. I Danmark har de også et showroom, som du kan besøge, så du kan se alle taskerne i virkeligheden. Dog mener jeg, at du er nødt til at lave en aftale for at besøge dette, da jeg ikke tror det er en egentlig butik, der altid har åbent. Du kan finde det specifikke sted på deres hjemmesider, hvor alle Fendi Baguette taskerne er, her.

En anden hjemmeside jeg vil gøre opmærksom på, er Rebelle, som er baseret i Tyskland. Rebelle fungerer som en mellemmand mellem sælger og køber, hvilket betyder, at en sælger kan lægge et opslag op af en designer ting, de vil sælge, og når en så vælger at købe den ting, skal sælger sende den ind til Rebelle, som tjekker autenciteten og standen, og hvis alt er som det skal være, sendes den videre til køber. Ligesom The Vintage Bar har Rebelle også et kæmpe udvalg af tasker både de mere klassiske, men også limited edition versioner, faktisk vil jeg våge at påstå, at de har et endnu større udvalg end The Vintage Bar. Dog er noget særligt at være opmærksom på, hvis du vælger at købe noget fra Rebelle, at orientere dig om, hvor i verden sælgeren bor fordi, hvis det er udenfor EU, kan du risikere at få told på din ordre. Rebelle har, så vidt jeg kan finde ud af, ikke et showroom man kan besøge som The Vintage Bar, da de ikke selv sælger nogen varer, men udelukkende modtager varer kort, hvorefter de sendes videre. Hvis du er interesseret i den her hjemmeside, kan du finde det specifikke sted på siden, hvor du kan finde Fendi Baguette taskerne, her.

Jeg har tænkt mig at slutte blogindlægget her, da jeg ikke har yderligere at tilføje, men jeg håber du har fundet det her hjælpsomt og et par måder, hvorpå du kan få "the look for less", om det så måtte være med dupes eller med den egentlige Fendi Baguette taske second hand.

Her er den danske version som lovet.

DISCLAIMER:

Ingen af produkterne i dette blog indlæg er sponsoreret, og alle meninger udtrykt i det er fuldstændig mine egne.

AFFILIATE LINKS:

Nogle af de links angivet i dette blog indlæg er affiliate links, hvilket betyder, at jeg får en lille andel penge, hvis du benytter det link jeg har angivet. Ingen yderligere gebyrer vil blive krævet fra dig, hvis du køber noget via disse links. Hvis du ikke har lyst til at benytte mine links, har jeg fuld forståelse for det.

Hvis du ønsker at vide mere om affiliate marketing: "Hvad er affiliate marketing? Den store guide om affiliate markedsføring" - https://marketers.dk/blog/affiliate-marketing/

Jeg håber vi ses igen snart!

Kærlig hilsen,

Maria Cecilie.

Synes godt om

Kommentarer