Min helg v.4

GOD KVÄLL! Jag måste bara berätta om min helg, den har verkligen varit awesome!! Jag tog helg redan i torsdags och det var så skönt. Veckan som varit har varit så otroligt stressigt och mycket att göra, så det passade verkligen jättebra.

FREDAG: Lizette sov hos mig, då vi hade lite tjejmys i torsdags. Längesen man såg den bönan,så det var riktigt kul. Vi åt en god frukost på morgonen, sedan skjutsade hon mig till nagelsalongen runt 11 tiden och då passade hon på att åka hem. Efter att mina naglar var färdiga gick jag runt på stan och fyndade lite nya kläder. Bästa köpet var min pälsjacka från JC, LOVE IT!
När jag kom hem packade jag i ordning min resväska och tog tåget till William vid 13:55. När jag kom dit åkte vi direkt och hämtade lilla söta Nellie i Ödersög, sedan gjorde vi lite mat innan det var dags att fixa sig för kvällen. Jag och William hade blivit bjudna på GLAMOUR-FEST hemma hos min allra bästa vän, Ellinor, i Norrköping. Det var så trevligt och kul. Nya, samt gamla ansikten. Kvällen bjöd på skumpa, skratt, musik och massa dans. Runt 4:00 tiden gick jag och William och la oss, men självklart var det folk som höll igång lite längre.

LÖRDAG: Jag och William vaknade upp runt 10:00, låg och myste i sängen innan vi bestämde oss för att gå upp. Vi tänkte varit kvar hos Ellinor en stund och ätit frukost med henne och hennes kille, men var tvungna att åka och lämna bilen. Tackade Ellinor för en awesome kväll och begav oss på Boxholm. På vägen hem stannade vi till och köpte varsin sallad och mumsade på.
Väl hemma i Boxholm igen tog vi det lite lugnt, lagade mat och myste. Sedan var det åter igen dags att fixa sig för festligheter. Vid 19:00 var vi hemma hos Cajsa och David, dit vi hade blivit bjudna på middag och ha lite förfest. Sedan fick vi finbesök av två vänner från Göteborg. Janni och hans tjej Victoria. En riktig par-middag hihi! Vi blev bjudna på vildsvinskött, potatis, bea-sås & vitlöksås + massa god sallad. Till efterrätt hade Cajsa bakat en supergod kaka. Det var så himla kul att vi 6 var samlade, har pratat om det så länge. Vi skålade in kvällen med bubbel och umgicks med spel, dricka och musik. Senare på kvällen åkte vi in till Tranås för att gå till Parkhallen, där skulle spela, hur nice?! En livlig kväll/natt av dans med underbara vänner, sedan fick jag äntligen gå ut med min älskling som jag inte gjort på år dar. Efter att vi hade varit ute åkte vi hem till William, där natten avslutades med lugnt häng.

SÖNDAG: Tog en rejäl sovmorgon, gick upp och umgicks lite med Janni och Victoria innan de skulle fara hem till Göteborg igen. Våran söndag blev väldigt lugn. Gjorde mat, kollade på dokumentärer (tycker det är så himla intressant) och fick ha en mysig dag med varandra.
Åkte hem på kvällen till min lägenhet och somnade nästan direkt.

Gillar

Kommentarer