KÄNNA ETT INRE LUGN OCH BARA NJUTA

Igår söndag hade jag en fantastisk dag i Omberg och jag kan med ett ord beskriva söndagen med ett ord.. AMAZING!

Började min morgon med att vakna upp hos pappa, där jag sov över natten, sedan tog jag tåget till Boxholm vid 07:55 för att gå hem till mamma en sväng, där jag skulle hämta lite saker för dagen till äran. Myste hos mamma i någon timme, sedan drog jag mig vidare till Mjölby, där jag blev upphämtad av Jessica (min underbara kollega och vän) och hennes sambo Pelle. Och därifrån började resan mot Omberg.

När vi kom fram så bara släppte jag allt, alla beskymmer... min energi var på topp och lika så mitt humör. Jag mådde så bra! Jag lämnade kvar telefonen i bilen, för nu skulle jag bara vara och njuta av denna dagen, inte känna någon stress från telefonen, kolla fall någon har skrivit eller vänta på att han ska skriva eller ringa. Från den sekunden jag lämnade ifrån mig mobilen fick jag ett inte lugn, hur skönt?!

Bilderna får tala för sig själva!! Kan inte med ord beskriva <3
Denna avkoppling, denna stund jag fick tillsammans med dem och bara vara, det var helt fantastiskt! Min själ kändes hel igen och wow detta ska jag gör oftare. Bara stå på ett berg, ha en fin utsikt, andas in den friska luften och bara njuta! Fasiken vad jag älskar det <3

Gillar

Kommentarer