Under nålen for 4. gang

Hey skønne mennesker

Idag ville jeg gerne dele mine tattoovieringer med jer, da jeg i søndags var under nålen for 4. gang. Jeg elsker tattoovieringer, og syntes det er så fedt at kunne udsmykke sin krop som man selv vil.

Først vil jeg gerne vise jer min nyeste tattooviering som jeg fik lavet i søndags, og det er denne her løve. Den sidder bag på min venstre ovre arm. Der er ikke super meget mening bag tattoovieringen, men løven er et af mine ynglings dyr og så symboliser den "strength".


Som nævnt tidligere er det 4. gang jeg er under nålen og det er fordi jeg også har 3 andre tattoveringer i forvejen.

Den første tattoo jeg fik lavet er denne her hvor der står "Purpose". Den sidder på min venstre underarm. Som i nok ved er jeg Justin Bieber fan og grunden til at jeg gerne ville have denne her tattooviering, er der en lidt længere forklaring til, som vil komme i et andet blogindlæg.


Den næste er et citat som siger "Life is worth living", også et citat fra Justin Bieber. Den sidder under mit venstre bryst. Årsagen til denne tattooviering er at jeg syntes det er et utroligt godt citat, fordi man skal altid huske at livet er vær at leve, der kommer svære tider men det er en del af livet.


Den sidste tattooviering er et tegn som står for vædderen, og jeg er vædderen i stjernetegn. Den sidder ved mit venstre håndled. Årsagen til at jeg fik den er fordi det har noget med mig og gøre, men også fordi at jeg syntes at den er pæn.

Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer

juliehauritz
juliehauritz,
Elsker dine tats!!
nouw.com/juliehauritz