Ugens blogger

​Hey skønne mennesker

Der har lige været et par dage hvor jeg ikke har opdateret her på bloggen. Men det er der også en årsdag til. Denne uge her har ikke været den sjoveste, jeg har nemlig været lidt nede i humøret og har samtidig været syg.

Men der er dog er der sket noget spændende, jeg har nemlig været så heldig at blive ugens blogger i sidste uge. Hvilket jeg er super taknemmelig og utroligt glad for.  Ugens blogger var et af mine mål for min blog, så nu må vi se hvad det næste mål skal være.

Jeg startede min blog op, fordi jeg syntes det er utroligt spændende at have en blog, at kunne skrive om hvad som helst man har lyst til. Man kan komme ind på nogle emner som vil kunne røre andre folk men også komme ind på emner som kan hjælp andre. Hvilket er noget jeg gerne vil med min blog i fremtiden. Jeg er heldigvis blevet nogenlunde rask igen og er klar til at opdatere på bloggen igen.

Det her var bare lige en update til jer alle omkring hvad der lige er sket inden for den sidste uges tid, og hvorfor jeg ikke har postet i noget tid. 

Håber at i alle får en super skøn onsdag.

Knus

Kirstine 

Synes godt om

Kommentarer