Uddannelse

Hey skønne mennesker

Hold nu op hvor er det længe tiden at jeg har lavet et blogindlæg. Jeg savner at skrive på min blog, og har planer om at komme i gang med det igen.

I dag vil jeg rigtig gerne snakke om uddannelse, fordi jeg er nok ikke den eneste som synes det er svært at finde ud af hvad man vil uddanne sig til og hvad man gerne vil være når man bliver ‘voksen’. Men også om man skal tage en uddannelse eller ej.

Jeg har virkelig haft mange ting oppe og vende i mit hoved om hvad jeg vil være. Jeg syntes godt nok at det er svært at finde rundt i, og lige finde ud af hvad der passer til mig. Der er nemlig så mange muligheder derude og så mange veje man kan gå. Jeg syntes specielt, at det er svært fordi det er noget man skal være glad for, og noget man gerne vil arbejde med i mange år, måske noget man skal arbejde med resten af sit liv.

Mange tænker nok også, skal man tage en uddannelse? Hvis du spørg mig er det ikke noget du skal, det vigtigste er at man laver noget som gør en glad, noget man brænder for, noget man glæder sig til. Fordi hvis man ikke er glad for det man laver, hvad er der så egentlig ved det?

Nu til hvad mine planer er når vi snakker uddannelse, skal jeg starte på uddannelse eller hvad er mine planer? Lige nu holder jeg et sabbatår, og arbejder i Postnord. Jeg valgte at tage et sabbatår, fordi jeg var træt af at være i skole, hvilket mange af jer nok godt kan sætte jer ind i. Jeg valgte også at tage et sabbatår fordi jeg var i tvivl om hvad jeg skulle, hvilken uddannelse jeg skulle tage eller hvilken retning jeg skulle gå. Men nu er jeg begyndt at savne det at være på skolebænken. Efter mange overvejelser om uddannelse er jeg kommet frem til at jeg gerne vil tage kontorassistent uddannelsen. Det er noget jeg har tænkt på før hen og som nu er kommet frem igen. Så efter sommerferien i 2019 starter jeg på kontoruddannelsen. Det er noget jeg ser super meget frem til, da jeg tror at det er noget for mig, men samtidig glæder jeg mig også til at prøve det af og virkelig se om det er noget for mig.

Jeg håber at I derude også finder det i brænder for og går efter det.

Håber at i alle har eller får en god torsdag.

Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer