Nyt kapitel i mit liv

Hey skønne mennesker

I dag tænkte jeg at jeg ville dele dette nye kapitel i mit liv med jer. Nu er det godt nok omkring 6 måneder siden at dette nye kapitel startede, men jeg syntes stadig at det var noget jeg ville dele med jer. Dette nye kapitel er ikke et jeg startede alene, men med min dejlige kæreste, nemlig at vi flyttede hjemmefra for første gang og sammen. Det var noget som skete utroligt hurtigt, da jeg kommer hjem en dag fra skole, siger min far at han har fået et tilbud på en lejlighed til min kæreste og jeg, og at vi skulle give svar inden for 2 dage. Hold nu op hvor vi begge blev glade men det var også lidt skræmmende, vi havde længe gået og snakket om at vi gerne ville flytte hjemmefra sammen, men vi vidste bare ikke helt hvornår det ville være det "perfekte" tidspunkt. Men hvornår er det "perfekte" tidspunkt der egentlig? På en måde havde vi begge den følelse af at der var en mening med det hele.

Vi kommer op og ser lejligheden og vi er helt forelsket, den er lige noget vi har ønsket os og så ligger den bare super godt hvor den ligger. Så vi takker ja til tilbuddet og så var det ellers igang med at finde møbler osv. Det skal lige siges at vi ingen møbler havde i forvejen ud over seng, skrivebord, fjernsyn, og det var det. Så var det bare med at komme igang med at finde de ting vi manglede. Det var helt underligt at skulle ud og købe alle de forskellige "voksen" ting, som køkkenudstyr, sofa, spisebord osv. Men det var super sjovt og spændende, det med selv at kunne indrette en hel lejlighed i stedet for et lille værelse.

Men alt i alt, har det været en utrolig spændende periode, det med nu at skulle stå helt på egne ben og ikke have en kære mor og far til at klare tingene for en mere. Men hold nu op hvor vi nyder det, det er så dejligt at have sit eget sted, det giver en noget ansvar og det kan jeg godt lide.

Grunden til at jeg kalder det et nyt kapitel i mit liv, er fordi jeg altid har boet hjemme hos mine forældre, jeg har aldrig prøvet at bo alene før. Så det er en kæmpe omvæltning i ens liv, men også noget som er super spændende og lærrigt. Derfor kalder jeg det et nyt kapitel i mit liv, en ny start, som jeg heldigvis har fået lov til at dele med min skønne kæreste.

Om noget tid vil der også komme en lejligheds tour, så det er noget i kan se frem til!

Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer