Mød Tulle

Hey skønne mennesker, hold da op hvor er det ved at være et godt stykke tid siden at jeg sidst at lavet et blogindlæg på bloggen, men det skal i nok hører om hvorfor.

I søndags hentede min kæreste og jeg denne super skønne og dejlige kattekilling, som vi har valgt at kalde Tulle. Hun er nu blevet en del af vores lille familie og det er super skønt.

Jeg har altid været en dyre elsker og har altid haft kat derhjemme. Efter lang tid hvor jeg har prøvet at overtale kæresten, sagde han endelig ja til at vi kunne få en kat.

Jeg lagde et opslag op på facebook omkring at vi søgte en kattekilling, og hold op hvor var der mange der skrev. Og til sidst blev vi helt forelsket i hende her. Jeg har aldrig oplevet en kat være så tryk når de kommer et nyt sted hen som Tulle har været. Hun er utroligt kælen og elsker at være omkring mennesker. Så alt i alt er vi virkelig glade for hende og vi glæder os til at skulle tilbringe en masse år sammen med hende.

Nå nu skal i høre om hvorfor jeg ikke har opdateret på bloggen i noget tid. Jeg er nemlig startet på fuldtidsarbejde og arbejder lige nu fra 9:30 til 17:30, fra mandag til fredag. Så når jeg kommer hjem er jeg ret smadret. Men nu er jeg kommet ind i en god rytme og håber og tror på at jeg vil kunne opdatere på bloggen omkring 2-3 gange om ugen, så det kan i se frem til.

Men håber at i alle har en super skøn torsdag, og så ses vi meget snart igen.

Knus

Kirstine

  • Life

Synes godt om

Kommentarer