Mine drømme rejser

Hey skønne mennesker

Nu er sommeren ved at være ovre og efteråret er på vej, jeg kommer dog til at savne det gode vejr. Den årstid jeg bedst kan lide er nok sommeren, fordi det er godt vejr, og man tilbringer en masse tid med vennerne, kæresten og familien. Det er også om sommeren de fleste tager på ferie, og i dag tænkte jeg at jeg ville snakke med jer omkring de drømme rejser jeg går og drømmer om at komme på. Jeg elsker at rejse og at komme ud og opleve verden og dens forskellige naturer. Jeg har ikke selv været særligt meget rundt i forskellige lande, men de lande og steder jeg har besøgt er, England, Italien, Tyskland, Østrig og Irland.

I år har min kæreste og jeg ikke været på ferie da vi er flyttet i lejlighed og der er regninger som skal betales så vi har arbejdet hele sommerferien, men til næste sommer og forhåbentlig før, vil vi meget gerne ud og rejse.

Jeg har samlet 4 af mine drømme rejser for jer her:

1. Maldiverne

Den første drømme rejse jeg vil snakke om er nemlig at komme til Maldiverne. Hold nu op hvor jeg syntes at det er så smukt! Det flotte klare blå vand, hytter ude midt på vandet, palmer osv osv. Amen hvad mere kan man bede om? Dette er nok en af min top drømme rejser, men også en af de dyreste rejser.

2. Californien

Lige siden at jeg var helt lille har jeg altid drømt om at komme til USA, jeg vil så gerne derhen og opleve deres kultur. Californien er helt klart min drømme stat i USA som jeg gerne vil besøge og opleve, min kæreste og jeg har nemlig også snakket at planlægge en rejse til Californien, og være der i 2 uger ca. og så derefter at tage til Canada og være i 2 uger også.

3. Canada

Som jeg skrev lige før ville turen til Canada være planlagt sammen med USA turen. Grunden til at jeg gerne vil til Canada er for at se det smukkeste vandfald Niagara falls, men også fordi at jeg rigtigt gerne vil se Justin Bieber's stjerne. Jeg er og har været kæmpe fan af Justin Bieber - men det vil der komme nogle andre blogindlæg omkring.

4. Grækenland

Grækenland er den sidste jeg har valgt at tage med i "mine drømme rejser", og det er fordi jeg utroligt genre vil til Grækenland, og opleve deres kultur, men også for at se de smukke hvide huse der er dernede.


Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer