Jeg skal til Berlin!

Hey skønne mennesker

Håber at i alle har en super dejlig tirsdag, det har jeg ihvertfald. For i dag har jeg nogle super spændende nyheder jeg rigtigt gerne vil dele med jer. Jeg fik nemlig afvide i onsdags i sidste uge, at jeg nu skal på ferie med min dejlige familie og kæreste til Berlin. Det er første gang at min kæreste skal ned og se og opleve Berlin. Selv har jeg været i Berlin ca 3-4 gange og syntes at det er en utroligt fed by.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme på ferie med familien og kæresten. I år har min kæreste og jeg nemlig ikke haft noget sommerferie overhovedet, da vi har en husleje der skal betales. Så det bliver fedt at komme lidt væk i nogle dage og holde en lille smule ferie.

Vi tager til Berlin lørdag den 13. oktober og tager hjem igen tirsdag den 16. oktober. Der vil selvfølgelig komme et blogindlæg, med en masse billeder fra Berlin, men i kan også følge lidt mere med på min instagram her, hvor der vil blive postet en masse billeder derfra. Men på min instagram, vil generelt også kunne følge lidt mere med i mit liv, og være opdateret hver gang der er et nyt blogpost.

Knus

Kirstine


Synes godt om

Kommentarer