Holdte Justin Bieber i hånden...

Hey skønne mennesker

I dag skal i høre om den gang jeg holdte Justin Bieber i hånden, den 2. oktober 2016.

Grunden til at jeg gerne ville dele denne her oplevelse med jer, er fordi at det var en stor ting som er sket i mit liv og noget som jeg ikke har glemt eller vil glemme lige forløbelig. Jeg har med en veninde fra min folkeskole, været til alle Justins koncerter her i Danmark. De første 2 koncerter med ham har vi siddet på de bagerste rækker og har kun kunne se en lille myre nede på scenen. Så da Justin annoncerede med at han lavede en ny turne, The purpose tour og at han skulle til Danmark, blev min veninde og jeg enige om at vi skulle have de tætteste billetter vi kunne få. Jeg sidder en dag og undersøger hvad VIP billetterne koster og hvad meet and greet ville koste, et alene møde med Justin 14.000kr, gruppe møde med Justin 6.000kr. For det første er det en helt vandvittig høj pris for at møde ham, men det tænkte man jo ikke så meget over der, for selvfølgelig skulle vi da møde vores største idol. Vi ender med at købe de billetter til omkring 6.000kr, hvor man ville som en gruppe komme ind og møde Justin, få vip merchendise og de aller bedste pladser, nemlig dem helt oppe til scenen.

Efter et par uger får min veninde og jeg denne her utroligt nederen og dårlige nyhed, nemlig at Justin Bieber har aflyst alle møder med sine fans for resten af sin turne. Lige dagen inden den dårlige nyhed, modtog min veninde og jeg vores billetter og var så overlykkelige og spændte på at skulle møde vores største idol. Det var en drøm for os som ville gå i opfyldelse, men det skete desværre ikke. Men vi må jo se positivt på tingene, vi har de bedste pladser inde i scenen, vi kommer tættere på Justin end vi nogen sinde har været.

Efter at have talt ned i mange måneder kom dagen endelig hvor vi skulle til koncert. Vi tog tidligt til København for at få noget ud af dagen, men også fordi at stemningen til sådanne en koncert er så god og hyggelig. Lidt efter at vi er ankommet til den kø vi skulle stå i kommer vi ind i et lokale hvor vi får vores VIP merchendise og så derefter skulle ind på vores plads hvor vi skulle stå. Vi var de aller første der skulle lukkes ind, hvilket var en fed oplevelse men også hårdt fordi vi skulle stå op i utroligt mange timer og vente på at showet skulle gå i gang.

Justin kommer på og det er syrealistisk at se sit idol så tæt på, min veninde og jeg var så heldige at få et plads lige op ad scenen. Justin performer og gør det utroligt godt og det er bare en fed koncert. Så kommer han til der hvor han skal synge sangen purpose. Til jer der ikke ved det, så når Justin skal syntes sin sang purpose, sætter han sig ned og tager 1 eller 2 heldige fans i hånden imens han synger. Her var jeg så den heldige på vores side af scenen, til at holde Justin i hånden. Jeg var så fokuseret på at han tog fat i min hånd og tror faktisk at min mobil optager det, men det gjorde den desværre ikke. Men jeg var så heldig at der var en pige lidt længere bag mig som fik en utrolig god video af det hele, fra inden Justin tager mig i hånden til når vi giver slip på hinanden igen.

Nyd videoen.

Jeg håber at i nød at læse om min koncert oplevelse med Justin og da jeg holdte ham i hånden.

Forsat god tirsdag og så håber jeg at vi ses meget snart igen.

Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer