Go High

Hey skønne mennesker

I dag kunne jeg rigtigt godt tænkte mig at fortælle jer om min weekend. Fordi i lørdags var jeg nemlig i Go High med en masse af mine venner. Go High er nemlig et sted hvor man klatre højt oppe i træerne på nogle forhindringsbaner. Det ligger forskellige steder rundt omrking i landet, men vi har i den go high som ligger i Ruds Vedby.

Vi startede alle med at mødes hjemme hos min kæreste og jeg, inden vi delte os ind i alle bilerne og skulle afsted. Da vi ankommer er der en guide som står og fortæller omkring sikkerheden. Man skulle nemlig både have sele og hjelm på. Derefter skulle vi på en øvelses bane, for at instruktøren kunne se om vi kunne finde ud af at bruge udstyret og var klar til at komme op i forhindringerne højere oppe i træerne.

Men det skal lige siges at jeg er utrolig højde stræk, det med svævebaner har jeg ikke noget imod men når det kommer til forhindrings baner højt oppe er det ikke lige min stærke side. Så hvis man er højde skræk er det nok ikke lige noget for dig med de svære forhindrings baner, men heldigvis er der nogle mindre baner man kan komme på, men også nogle med mindre udfordringer.

Jeg var så heldig at min gode veninde heller ikke er god til højder så vi kunne følges på de små og lidt nemmere baner.

Men alt i alt har det været en super hyggelig tur, super fedt at vi kunne få samlet 12 venner til at tage med. Jeg kan helt klart anbefale det til alle, man kan enten tage en masse venner afsted, eller evt. tage med sin familie derud og få en fed oplevelse sammen og få afprøvet nogle grænser.

Til sidst sluttede vi alle sammen af med at tage på Mc Donnalds og spise aftensmad sammen, hvilket var super hyggeligt og en god afslutning på en rigtig god og hyggelig dag.

Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer