Disney Channel audition

Hey skønne mennesker

Jeg er en person som godt kan lide at prøve en masse forskellige ting, for at få en masse oplevelser i livet. En dag ser jeg at Disney Channel holder audition i København, så jeg tænkte hvorfor ikke? 😂 så har man også prøvet det at være til audition for Disney Channel. Da jeg fortæller mine forældre det, syntes de se det er for fedt, så vi tog hele familien af sted undtagen min lillebror, da han var på efterskolen den weekend (jeg har en lillesøster på 10 år - snart 11, og en lillebror på 17 år).

Auditionen blev afholdt på hotel d'Angleterre i København, hvilket var en oplevelse i sig selv det at komme på d'Angleterre. Da vi ankommer til hotellet, stod man i kø for at snakke med en vagt om hvad man hed, hvor gammel man var osv. og derefter fik vi et manuskrift som vi skulle øve på. Ud fra hvor gammel man var, var der forskellige replikker.

Vi sad alle i en kæmpe sal, manden som står for selve auditionen holdte et foredrag, han fortalte og forklarede en masse om de forskellige Disney stjerner, og viser nogle de forskellige stjerners auditions. Efter foredraget bliver vi delt ind i 3 forskellige hold, da vi skulle ind i et andet lidt mindre rum hvor selve auditionen skulle foregå. Jeg var på hold 2, så vi havde lige lidt ekstra tid til at få øvet og få kigget lidt rundt, da det var første gang min familie og jeg har været på d'Angleterre, det var et super flot hotel. Da det blev hold 2's tid til at komme ind, og når man kom ind så man ham manden som stod for selv audtionen, og ved et bord lige bag ham, sad en stjerne fra Disney Channel. Vi blev råbt op en efter en, og kom op og skulle udfører det lille stykke som vi havde fået. Jeg var godt nok nervøs for at skulle op for der sad mange mennesker og det var ret nervepirrende.

Men efteralle havde været oppe, forklarede manden en masse om hvad der skete hvis nu man gik videre, og så råbte han så de numre op som så var gået videre.

Numrene bliver råbt op, og så siger han mit nummer, og jeg kigger på min mor og far og vi tænker bare 'fuck det var ikke meningen'. Jeg havde bare meldt mig til for sjovt og ikke tænkt at jeg ville gå videre da jeg ikke selv syntes at jeg klarede det særlig godt. Men os som så gik videre skulle til endnu en audition dagen efter, for så evt. at gå videre til den sidste audition som forgik i USA. I og med at vi gik videre fik vi alle et blad, hvor priserne på den sidste audtion og der måtte jeg træde fra. Det skal lige siges at det ikke er i den lave ende de beløb ligger på, og ikke engang der er man sikret et job hos Disney. Så jeg valgte at hoppe fra, da det egentlig var i sjov at jeg meldte mig til, og så kan man sige at man har prøvet det.

Alt i alt var det en virkelig sjov og fed oplevelse som jeg ikke vil glemme lige foreløbig.

Knus

Kirstine

Synes godt om

Kommentarer

Malenasdiary
Malenasdiary,
Hvor og hvordan fandt du disney channel auditionen i København? 😊
Kh Malena
nouw.com/malenasdiary
BlogbyKirstine
BlogbyKirstine,
@Malenasdiary
Jeg fandt ud af at der var Disney channel audition igennem facebook, der annoncerede de med det, at de kom til København. Så det er bare med at holde øje på facebook, hvis det er de kommer igen.
Håber at du fik svar på dit spørgsmål.
Hav en god onsdag.
Knus
Kirstine
nouw.com/blogbykirstine