Hej på er!
Idag hade jag en lång och skön sovmorgon som var välbehövd. Jag sov till kl. 11 eftersom jag låg uppe till kl. 3-4 på natten (!!) och kunde inte sova. Är det bara jag som inte kan koppla bort det man börjat tänka på som är lite djupare, utan måste då ligga kvar och fördjupa mig i tankarna eller i värsta fall kolla upp det som jag undrar.

För annars kan jag inte släppa det och vi alla vet att börjar man söka runt lite på nätet så är det nästan omöjligt att sluta också...
Men nu är jag utvilad efter en lång natt och det är väl en av fördelarna med att vara heltidsstuderande. För det är så himla skönt att kunna planera och anpassa min dag efter vad jag vill göra.

Dagens planer är städ, städ och ännu mer städ... Men det är något som måste göras och jag kör alltid en storstädning i början av varje år (och sedan någon mer gång senare under året) där jag även frostar ur kylen, torkar ur alla skåp, hyllor och garderober och går igenom princip allt som finns i lägenheten.

Jag sorterar, rensar och slänger också en hel del skit som tar massa plats och som jag inte använder eller som är trasigt.

Jag har fått ihop en hel del kläder som ska bort, fått ihop en stor resväska med kläder som ska bort och jag vet inte om jag ska slänga det mesta (då de det är trasigt eller söndertvättad) och lämna det kläder i bättre skick till någon second hand affär här i Uppsala. Hmm... vi får se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår när vi höll på att hjälpa min syster att flytta så var denna sötisen där med, (Brorsdotter).

Hon var överallt och lite till, smart är hon också för hon visste exakt när hon skulle slå till och försöka med något som hon inte fick, haha.

Vi sprang runt där efter henne och när vi packade ihop de som skulle slängas, då packade hon upp det på golvet igen. Allt tar liiiiite extra tid när man har en liten med sig, men kul är det för det händer något hela tiden och det blir inte låmgtråkigt iallafall.

Likes

Comments

Min syster Jennifer har köpt en lägenhet (wohoo) och ska flytta så fort allt är klart.

Idag har vi burit upp nästan alla saker, byggt ihop möbler, slängt skräp och varit på tre olika möbelaffärer för att kolla efter ett soffbort, men hittade inget.

Dock tyckte jag detta marmorbord var goals och stilrent men hon ville "tänka" mer. ↓

Nu ligger jag helt utslagen i soffan hos mina föräldrar, fullständigt mätt.

Jag har blivit riktigt bortskämd idag med mat, först Mcdonalds till lunch och sen "tre rätters" nu på kvällen.

1. Toastskagen 2. Sambaoelek & ris 3. Hallonpanacotta.

Nu blir det lite lördagsmys framför Melodifestivalen med massa GODIS.

/ Jasmine

Likes

Comments

Något fräscht och snyggt har jag velat göra med mitt hår en lång tid nu och titta vad jag gjorde, är såååå nöjd. 

Likes

Comments

Nu så har jag fått för mig att börja blogga igen, så vi för se hur det går denna gång.

Tanken är att det ska bli min lilla "dagbok" där minnen och bilder finns för vänner och familj.

Likes

Comments