Hey Ladies,
Har været en smule MIA lately, i know. Det er grundet at jeg har haft åndssvagt travlt, der sker en masse nye ting og jeg har svært ved at holde styr på det hele.
Jeg er fx flyttet stue på arbejde og så har vi bare en masse møder, "events" og andet deroppe som er "after hours".
Derudover har jeg jo også mit instruktørjob i FW, og det tager jo også en del tid, og har været svært at planlægge fordi jeg har afløst en masse forskellige timer rundt omkring.
Så for at få styr på det hele så har jeg købt mig denne fantastiske fokus kalender, hvor jeg har månedlig, ugentlig og daglig overblik over hvad jeg skal!
Det er en mega cute og super praktisk kalender for en busy gal som mig. Derudover har den nogle features som jeg er ret vild med. Man kan blandt andet tracke hvor meget vand man drikker i løbet af dagen og hvor meget søvn man får og hvad man spiser, hvilket hjælper mig til at leve sundere!

Hvis i tænker det er noget i også godt kunne bruge, så kan i finde den her: https://www.popflexactive.com/collections/stationery-1/products/focus-journal-2017-2018

Xoxo

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej Ladies,
Efter en sommer bestående af primært øl og fastfood, er jeg knap så tilfreds med min krop.
Jeg er derfor gået sundhedsamok, hvilket betyder at jeg forsøger at fjerne alle de mindre sunde ting jeg normalt ville spise, fra min madrutine.
Desværre er det sådan med mig, at jeg ikke altid er så god til at undvære de søde sager, så i dag da jeg skulle have en veninde over til eftermiddagskaffe, besluttede jeg mig for at lave de her lækre Energy bites, i stedet for at bage cookies (som jeg normalt ville have gjort)
De var heldigvis en succes! Min veninde elskede dem og det håber jeg også i kommer til!

Opskriften består af:
3-4 dl havregryn (finvalsede)
2 dl peanutbutter
1 dl honning
1 dl kakaonibs (eller chokoladeknapper)
Evt chiafrø eller hørfrømel, hvis de skal være ekstra sunde!

I en skål med det hele, og så skal det bare blandes! Det er ok hvis dejen virker lidt grynet frem for at være helt samlet og for våd, men hvis den slet ikke er til at lave små kugler af, så tilføj gerne lidt mere peanutbutter eller honning.

Xoxo

Likes

Comments

Hej Babes,
Jeg har været lidt inaktiv de sidste par uger, fordi min søde veninde fra Canada kom på visit, og så har vi været et smut på Malta!
Vi havde en rigtig lækker tur og jeg gav den selvfølgelig gas i pizza og cocktails 😉 for mig skal der ikke være begrænsninger på ferie, og derudover er jeg kæmpe fan af italiensk mad, som de serverer de fleste steder på Malta. MUMS!
Men den tur skal nok få sit eget opslag en dag.

I denne post vil jeg gerne give jer en opskrift på en mega lækker juice, som jeg lavede, da jeg kom hjem, fordi systemet lige skulle renses efter alle de carbs.
Så hvis i har en juicer eller mulighed for at låne en, så synes jeg helt sikkert i skal prøve denne her, hvis i er til en frisk og sommerlig drik!

Juicen består af:
2 agurker (gerne øko, hvis i går op i den slags som jeg selv gør)
2 citroner - skrællede (husk også at fjerne kerner)
5-6 æbler
En god håndfuld mynte

De gode sager presses i juicerne og voila skulle der gerne være sund juice, svarende til et godt glas, hver dag i ca. en uge.

Xoxo

Likes

Comments

Hej Babes,
Den søde sommertid er jo over os (selvom der er rimelig regnfulde de her dage), så derfor tænkte jeg at en blogpost om is var på sin plads.
Jeg er typen der altid har mindst tre B&J's liggende i fryseren, jeg er fuldstændig forelsket i deres is, og kunne snildt spise sådan en halv bøtte ad gangen.
MEN det kan hverken pungen eller mavsen holde til, så derfor er jeg blevet kæmpe tilhænger af Nicecream, som både er vegansk og en del sundere en den lækre flødeis.

Sidst da bananer var på tilbud til kun 1kr købte jeg en hel masse af dem, skar dem i stykker og frøs dem ned.
Denne gang lavede jeg med peanutbutter og vaniljesukker. Jeg brugte ca. to frosne bananer skåret i stykker, to spsk peanutbutter, to tsk vaniljesukker og en lille skvis mælk eller plantebaseret mælk. Det hele røg i fodprocesseren(eller hvad den hedder) og blev blendet til det havde en softice-agtig substans. Jeg valgte at toppe den af med chokoladeknapper for at give det lidt ekstra!
Altså en super nem og lækker måde at nyde is på her til sommer, uden også at skulle deale med den dårlige samvittighed 😉

Xoxo

Likes

Comments

Hej Babes,

Glædelig 1. juni! Hvor skønt er det ikke lige at vi officelt er trådt ind i årets lækreste årstid? ;)

For alle de heldige, som bliver studenter i år er denne måned noget helt specielt. Den er fyldt med kedelige læsetimer, nervepirrende eksaminer, og til slut verdens bedste tid, hvor man får lov at blive lykønsket og fejret af alle.

Jeg skal være helt ærlig og sige at jeg er møgmisundelig, jeg kunne godt lige klare at blive student en gang til!

Men denne post skal selvfølgelig ikke handle om mig, men om alt det pæne hvide tøj i skal have fundet, hvis det ikke allerede hænger klar i skabet!

Så her kommer mit bud på nogle super fine studenterkjoler, i lidt forskellige stile alle under 500,-


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Likes

Comments

Hej Babes,

Som i nok opdagede i min sidste kagepost, så er jeg ret vild med den veganske bølge, og hopper også med på den så ofte som muligt, selvom jeg dog ikke selv hverken er veganer eller vegetar.

Jeg har i dag haft en masse tid for mig selv, da jeg er sygemeldt fra arbejde af personlige årsager. Desværre er jeg bare ikke typen der nyder denne tid(selvom jeg har brug for den). Jeg bliver hurtigt rastløs og får dårlig samvittighed over at jeg ikke er på arbejde.

Derfor har jeg i dag gjort lidt rent i min lille lejlighed og bagt, og så har jeg et hold senere i dag i fitnessworld. Håber det hjælper lidt på psyken at komme ud og bevæge mig lidt til noget god musik. Ét skridt af gangen ikk'?

However! Jeg har altid haft lyst til at prøve at bage blueberry muffins, kun fordi jeg synes de er cute, jeg er nemlig selv mere en chocolate chip kinda girl. Jeg søgte lidt rundt på pinterest og faldt over denne super simple og hurtige opskrift på veganske blåbærmuffins. Jeg har altid været lidt skeptisk ift. at bage uden æg og smør og sådan, men de her muffins er blevet SÅ lækre, de er luftige og søde, og så giver det lidt bedre samvittighed, at spise en af dem her, hvor der kun er 1/2 cup sukker i, frem for en masse smør og sukker. WIN WIN WIN MUMS!

Opskriften finder i HER!

Håber i nyder årets sidste forårsdag!

Xoxo

Likes

Comments

Hej Babes,
Har i hørt om oilpulling? Jeg har gjort det lidt on/off i halvandet år snart og er faktisk ret vild med det.
Det det går ud på er helt enkelt, at man tager noget kokosolie og kører det rundt i munden i 10-15 minutter dagligt.

Men hvorfor?
Jo der er faktisk en del grunde til at det er en god ide! Jeg selv begyndte på det fordi jeg gerne ville have hvidere tænder. Jeg skal dog understrege at det ikke har samme effekt som hvis man bleger dem, men jeg fik da nogle komplimenter på mit smil den gang jeg gjorde det aller mest.

Da jeg startede med det købte jeg en pakke med 14 stk i fra cocowhite og det fungerede super godt! De kommer i en lækker indpakning og med forskellig smag. Så hvis i vil betale noget for det, så er det en mulighed (de kører også ofte med %, så det er jo lækkert)
Det blev dog for dyrt for mig i længden, så nu har jeg lavet mine egne små "tabletter" af kokosolie.
Det var super nemt og enkelt!
Jeg købte et glas kokosolie og noget pebermynteekstrakt(valgfrit). Olien varmede jeg i mikroovnen, så det blev helt flydende og derefter hældte jeg pebermynten i. Da det var blandet sammen, hældte jeg det over i en silikoneform og kølede det ned i køleskabet.
Vupti så havde jeg til en hel måned for knap 50kr

Hurtigt nemt og billigt!

Her får i lige en oversigt der viser fordelene ved at "Oil pulle" ☺

Xoxo

Likes

Comments

Hej Loves,
I dag vil jeg skrive lidt om en af mine y-apps. For et halvt års tid siden opdagede jeg appen Tradono og det var nok årets bedste beslutning at downloade den hehe.
Her er lige mine tre grunde til at det er en favorit:

1. Genbrug, genbrug, genbrug! Jeg kan ikke understrege den her del nok. Jeg synes det er så vigtigt at vi forsøger at genbruge så meget som muligt når vi lever i sådan et vanvittigt forbrugssamfund, hvor vi hele tiden køber nyt. Det er jo super at vi kan genbruge hinandens ting, når der for det meste slet ikke er noget galt med dem.

2. Det er hurtigt og nemt! Det tager vitterligt to minutter at oprette en annonce med ting man vil sælge, eller søge efter ting man vil købe. Jeg ved godt det bare er nymodens guloggratis eller DBA, men jeg synes appen er super godt udviklet! Det bliver jo ikke nemmere end med sådan et online loppemarked, som man kan have med i lommen.

3. Der gemmer sig en masse skatte derinde! Folk sælger ud af de lækreste ting. Selv har jeg gjort meget brug af den da jeg fornylig flyttede ud, så halvdelen af mine møbler fandt jeg derpå for ingen penge!
Derudover har lige uploaded nogle billeder af mine y-fund fra tradono, som nogle smadder søde piger har solgt mig til lækre priser.

Det var alt for denne gang.
Hvis i ikke allerede har appen, så vil jeg anbefale jer at downloade den NU!

Xoxo

Likes

Comments

Hey Babes,
Som i nok har bemærket så er det morsdag i dag, og i den anledning har jeg valgt at bage en kage til min søde mor.
Jeg har altså brugt hele morgenen/formiddagen på at bage en kæmpe og forhåbentlig lækker kage.
I går lavede jeg karamel, som altså er super nemt, man skal bare koge en dåse kondenseret mælk i tre timer og så lade den køle, så har man en lækker, silket karamelmasse.

Anyways! Jeg bagte to chokoladebunde, uden æg eller smør, så de har altså potentiale til at være veganske, hvilket jeg er kæmpe fan af. For at Spice den lidt op så lavede jeg en karamel smørcreme til at komme imellem lagene og udenpå. Jeg toppede den af med karamel- og chokoladesauce og knust Daim.

Nu glæder jeg mig til snart at tage et smut hjem til min familie, i mine lækre nye dungarees og dele kalorierne med dem.

Opskriften finder i her: Veganske chokoladebunde

Håber i nyder dagen sammen med jeres Mutti og måske resten af familien!

Xoxo

Likes

Comments

Hej Honeys,
Jeg er for en måneds tid siden begyndt at strikke mine egne bomulds karklude, i forskellige fine farver og designs.
Det gør jeg fordi jeg gerne vil være lidt bedre ved miljøet. For nylig er der blevet sat en del fokus på hvor dårlige de der engangsklude er, som man kan købe i alle dagligvarebutikker. De indeholder microplast som kommer ud i vores vand når vi bruger dem 😕
Jeg lærte derfor at strikke, og er nu blevet helt hooked! Indtil videre strikker jeg kun bomuldsklude, som jeg vil forsøge at sælge, så andre kan få glæde af de lækre sager, som jeg selv synes er meget skønnere at bruge end engangskludene.
Hvis i er interesserede i at få fingrene i dem jeg laver, er i meget velkommen til at kontakte mig!
Ellers så opfordrer jeg jer til selv at gribe strikketøjet og komme i gang! ☺
Jeg køber garn i søstrene grene, hvor man også kan få strikkepinde (3mm er de foretrukne at bruge), så det er nemt og billigt at komme i gang - især hvis i kan strikke i forvejen eller har en sød person i jeres liv, som vil lære jer det.

Det var alt for nu!

Xoxo

Likes

Comments

Hej loves!

Pyyh jeg har haft en travl uge, der har været en masse med arbejde, og møder osv. så jeg har været afsted hver dag fra 7 morgen til 7 aften.

Det var derfor bare super skønt kun at have fire hverdage, og dermed kunne bruge dagen i dag på at blogge lidt. Jeg vil i dagens indlæg gerne fortælle lidt om min dag i går. Vi var nogle stepfit instruktører som var blevet bedt om at lave noget reklame for Fitness World og centret i scandinavian, inde i Bruuns galleri i Århus. Vi traskede derfor afsted fra fitness centret og hen i Bruuns med bænke under armene og lavede en lille opvisning mellem de shoppende mennesker. Det var ret sjovt at være med til, nok er vi vant til at skulle være på foran medlemmer, men det var en noget anden oplevelse at steppe foran et publikum.

Jeg blev uddannet instruktør i efteråret og jeg ELSKER det. Der er absolut ingen bedre form for cardio, man flyver bare afsted. Det er så rart at have det sjovt og forbrænde kalorier samtidig ;)

Hvis i har lyst til at se et lille klip af vores pop-up fest, kan den findes på min instagram.

God dag til jer derude!

xoxo

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments