Hej bloggen

Jeg har designet et værelse hvor temaet er meget guld/hvid.
Der er nok mange der har et værelse der er meget hvidt, så i ved nok det hurtigt kan blive kedeligt.
Derfor har jeg designet et værelse der er meget hvidt og så har jeg så fundet nogen ting som kan give lidt liv til dit værelse

1) Planter: det kan være en god idé at købe nogen små planter til dit værelse, den kan f.eks stå på dit natbord eller skrivebord eller hvad man nu finder på, det kan også være 1 stor der kan stå i et hjørne, Det er helt op til en selv.

2) Blomster: det er meget det samme som planter men alligevel ikke. Jeg syntes blomster giver vildt meget liv til et værelse, jeg syntes selv at det er fedt at have blomster som passer til den års tid man er i, eller den slags 

3) billeder: som man kan se på billedet oven over giver det noget vildt fedt hvis man har et billed, det er ligemeget og det er et eller flere farver på, det vigtigste er bare at der er en farve på, eller er lidt personligt, bare det ser fedt ud.​

4) personligt: Personligt elsker jeg at komme hjem til mit værelse fordi det er meget personligt, der er ting på mit værelse som jeg ved andre ikke har, som f.eks er der familie billeder og lidt farve og lidt af hvert. det gælder bare om at være kreativ!

bare skriv hvis i vil vide hvor tingene er fra:)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen
Jeg har designet/ sammensat det her outfit, håber i kan lide det.
Like hvis jeg skal lave flere outfits:))

Sko: vans old Skool Jakke: Zara hættetrøje: Adidas Jeans: Topshop Taske: City bag fra Belenciaga Neglelak: Nars- Arabesque Ur: Daniel Wellington ørering: Ved ikke hvor de er fra med H&M har nogle der ligner Parfume: N 5 Eau premiére spray

Skriv hvis i har spg:)

Likes

Comments

Hey bloggen,
Det her er mit første post(no shit, HAHA) så vil stort set bare fortælle lidt om hvem jeg er og hvorfor jeg startede på at blogge, hvad jeg vil jeg vil blogge om osv.

HVORFOR STARTEDE JEG?
Altså det er ikke nogen hemmelighed at jeg fik meget inspiration af @louisemadsen , jeg syntes hendes blog er fu*king cool og mega inspirerende.
Jeg har også altid kunne lide at læse andres blog opslag og såden, så tænkte det kunne være sjovt at lave min egen blog og skrive om ting i min hverdag, stil, musik og alt hvad man nu kan blogge om, HEH.

HVAD KOMMER JEG TIL AT BLOGGE OM?
Jeg kommer nok til at blogge om alt mellem himmel og jord, men nok mest om mode, musik, make-up og den slags, når det nu er det jeg jeg godt kan lide:))

Håber i vil følge med på min blog
-Frida:)

Likes

Comments