Heyy Putterne.
Mange eller ingen af jer har sikkert gået med spørgsmålet om hvad jeg fik i julegave, så her får i et lille indblik i hvad jeg fik og min dejlige jul med min fam.
Det er måske lidt forsinket, men hvad fanden!


På billederne under her kan i se jeg fik de lækreste øreringe fra pilgrim, dem fik jeg af den dejligeste veninde <3 Jeg kunne dsv ikke finde dem på hjemmesiden, men de findes et eller andet sted.
På det andet billede kan i se jeg fik et par marshall høretelefoner, de er vildt gode, man kan justerer bass og det hele på det dem. De er så luksus, dem kan i finde lige her.

På det næste billede kan i se jeg fik min elskede Nunoo bag, som jeg har ønsket mig så sindssygt længe mann!! Det er den perfekte taske, du kan have alt og ingenting i og nu hvor jeg har den i sort kan den give et lille ekstra touch til dit outfit. En Nunoo kan købes forskellige steder, men i kan finde den lige her

Jeg fik også en tur i Ikea med min mor, hvor hun betalte! Så vi tog i fredags til Ikea og shoppede amok, tingene kommer her tirsdag eller onsdag fordi min mor var for doven til at skulle slæbe det ud i bilen, haha så typisk hende.

Ellers så fik jeg penge og gavekort til lidt forskelligt ex. Matas som man altid kan bruge og penge som tilskud til en roskilde festival billet.

Sidst men ikke mindst, fik jeg disse super lækre støver, som jeg nærmest har boet i siden jeg fik dem, de går til nærmest alt, de kan se feminine eller rå ud. Jeg ved ikke lige hvor de er fra, men jeg fandt et par fra Asos der ligner dem voldsomt meget, så i skal  bare trykke lige her for at finde dem. Self skulle de lige fyre salt udover hele mit gulv fordi de har saltet udenfor, fedt liv. Så nu vil jeg finde støvsugeren frem og få ordnet det.
I må have det godt til næste gang i høre fra mig:)))) KNUSSS OG KYSS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyy snuskebasser
Nu er det 2. december, en dag tættere på juleaften!!
Hvis i er ligesom mig, ikke er i julestemning men stadig har 1000 ting i ønsker jer, men selv om i sætter links ind på et word- dokument eller sender præcis det du gerne vil have, så bliver der anyways købt et eller andet lort som du ikke kan bruge til en skid og et par dage efter går du alligevel ud og bytter det, så tror jeg at jeg har fundet en redning for dig!!
Her forleden viste min veninde mig at der var noget der hed "Ønskeskyen", det har åbenbart været her i laaaang tid men jeg anede ikke det eksisterede. Det er skide smart. Du finder det du vil have inde på en hjemmeside og trykker på det lille blå ikon oppe i hjørnet.
Når du er færdig med din ønskeliste, kan du bare sende linket videre, men du kan stadig tilføje ønsker. Den opdatere nemlig hele tiden, så du hele tiden kan opdatere din familie og venner med dine nye ønsker.

Linket til Ønskeskyen lige her

Likes

Comments

Heyyy alle jer smukke mennesker <3

Nu tænker i sikkert alle sammen, hvad fanden?
For omkring 1 måned siden, var jeg med i et biluheld med 4 venner. Jeg vil ikke sige hvem det er og lad nu vær med at gætte hvis ikke i ved det, jeg har ikke spurgt om de vil medvirke i indlægget så nævner ingen navne.
DER ER BILLEDER AF BILEN I SLUTNINGEN!

Det der skete!?
Vi skulle ned og bade, jeg var skeptisk omkring det i starten, men gjorde det alligevel, en så dum beslutning som ændrede mit liv på få sekunder. Personen der kørte bilen kørte helt vildt hurtigt, alle os bagved sagde stop, meeen de 2 oppe foran gejlede hinanden op, sp vi kørte bare hurtigere og hurtigere. Vi kommer ned til stranden, problemet var bare at personen der kørte bilen ikke nåede stoppede før det var 2 late, han kørte videre, selv om alle var gået i panik og råbte stop fordi alle godt vidst at det ville gå galt. Vi styrter ind mod nogle skilte og skraldespande, han drejer bilen og vi ruller så en halvanden gang rundt. Jeg troede helt seriøst at jeg skulle dø. Vi kommer alle sammen ud af bilen og det ser ud til at alle er okay, Jeg begynder at grine lidt af siturationen, fordi jeg ikke aner hvordan jeg skal reagere på det, meeen lidt efter går går panikken og adrenalinen i os. Ham der kørte bilen går rundt og undskylder til os alle og har det så skod. Der bliver hurtigt sagt at ingen sagde noget videre og at man bare skulle holdte sin kæft om det, de eneste der skulle vide det var personens forældre som der ejede bilen.

Det vi fik besked på vi skulle gøre var at skride fra gerningstedet, hvilket er pisse ulovligt. Men vi skred alle sammen fra gerningsstedet og hvergang der kom en bil gemte vi os i buske og haver, vi går forbi en have og det ligner så sindssygt meget at der er en der har hængt sig selv, og igen går vi i panik og vi løber ind i haven og er klar på at ringe 112, meen vi finder så ud af det bare er en prank!?!? En fucking prank man, hvad sker der mann?!
Inden havde vi snakket med chaufføren om han var påvirket og om han kunne køre, der var alt fint og han kunne sagtens køre, han var ikke påvirket eller noget. Han indrømmer så at han var påvirket og jeg har aldrig følt mig så dum i hele mit liv, som jeg følte mig der.

På vejen hjem kan jeg godt mærke jeg har lidt ondt i hovedet, men intet jeg tænker videre over i momentet.

Jeg tager hjem hos ham vi var hos, pakker mine ting og skrider hjem.

Da jeg kommer hjem, får jeg tænkt over hvad der var sket og bryd helt sammen. Jeg kan stadig se en "film" i slowmotion om hvad der skete, jeg føler jeg kan huske alt, men alligevel intet.
Jeg ringede grædende til min veninde der åbenbart var stiv, så hun var ikke til så pisse meget hjælp;))) hahhah. Jeg ringede så til en af mine venner, der først ikke troede på mig, hvilket også var forståeligt nok, han var så sød at spørge om hvordan jeg havde det og om han skulle komme forbi men eg havde egentlig bare lyst til at være alene, så takker nej.

Dagen efter?!

Dagen efter... Jeg vågnede, heldigvis, jeg kunne godt mærke jeg havde lorte ondt i ryggen, hovedet og nakken. Jeg var meget skeptisk om at skulle sige det videre, jeg gad heller ikke rigtig at tage til lægen. Men jeg får ringet til mit arbejde og sagt at jeg ikke kom på arbejde fordi jeg havde været med i et biluheld. En af mine veninder tvang mig nærmest til lægen, fordi jeg kunne jo ikke se om der var sket noget med mine organer eller andre dele af kroppen. Jeg tager et smut til lægen og får så af vide at jeg har piskesmæld og hjernerystelse, men ryg skulle jeg nok få tjekket hvis der var gået en uge og den stadig gjorde ondt.

Jeg tager op på mit arbejde og får snakket med min chef, som opfordrer mig til at anmelde det til politiet, det gør jeg så, men de vil ikke tage i mod min anmeldelse, såå jeg står lidt der og aner ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har så nogle virkelig dejlige kollegaer jeg får snakket ud med og som virkelig var der <3

Jeg tager hjem til en veninde og får noget mad, når klokken er omkring 20.30 om aftenen, efter vi havde spist måtte jeg hellere fortælle min mor der sad nede i tyskland hvad fanden der var sket, min mor skyndte sig hjem fra Tyskland dagen efter og var pisse urolig, det var så også ret forståeligt.

1 uge efter..

Jeg lå i sengen i en uge og derefter besluttede min mor at tage mig til lægen igen, de synes ikke det lød skide godt og var sikker på min ryg var brækket, de sendte mig videre til hospitalet... hvor jeg fik en CT-scanning. Jeg var sikker på der ikke var noget i vejen med mig og det bare var slaget. Meeeen så heldigt slap jeg ikke, en af mine ryghvirvler i lænden havde fået et brud og min nyrer havde fået et kraftigtslag, så den var begyndt at bløde. Lægerne sagde op til flere gange at det var heldig jeg stadig levede og at jeg slap så "billigt" som jeg gjorde.

I dag?!

I dag... Har jeg stadig rygsmerter, men min nyrer og alt er gået i sig selv.
Psykisk har jeg det skod og er derfor også startet til psykolog, har endnu ikke sovet alene. Men jeg klarer mig fandme som altid <3

Heyy!! Du kom igennem mit lange indlæg, håber det var interessant at læse og du lærte noget på mine bekostninger, ahaha:D

I må have det så dejligt alle mine smuklinger, elsker jer!! Møs Møs <3
Lov mig i ALDRIG kører spritkørsel, i kan ende værre en jeg gjorde!!!!!

Likes

Comments

Heyy alle jer smukke mennesker derude:))
I søndags havde jeg fødselsdag, wuhu!!
Jeg havde sådan en skøn fødselsdag, jeg fik de mest luksus gaver. Jeg sværger!!
Den startede med at jeg blev vækket med sang og lækker morgenmad, senere kom min familie. Jeg havde ikke ønsket mig noget særligt overhovedet, mest bare penge. Men fordi jeg har sådan en dejlig familie der kender mig, var det ikke alle der bare kom med penge. Af min mor fik jeg en ny skole taske og får også en anden gave her senere på ugen. Af min mors kæreste fik jeg en lækker Versace parfume, ellers fik jeg penge som jeg havde ønsket mig. (der kommer links længere nede)
Senere på dagen inviterede min mor mig på Nokken, hvor vi fik så lækker mad. Det var første gang min mor spiste der, hun synes også det var så mega lækkert.
I dag var jeg i Holbæk og fik fyret nogle af mine fødselsdags penge af, det skal der jo til.
Nu venter jeg bare på at jeg kan holde min 16'års, sammen med en af mine så mega dejlige veninder.

Jeg håber i alle sammen har det luksus derude, jeg er i hvertfald høj på livet for tiden:))

Kyssere og krammere herfra <3

TASKE: http://www.outnorth.dk/fjallraven/foldsack-no-1?gclid=EAIaIQobChMI7474z-aB1gIVVbgbCh2hxgoMEAQYAiABEgINMvD_BwE#GreenPARFUME: https://www.matas.dk/versace-yellow-diamond-eau-de-toilette-50-ml


Likes

Comments

Heyy Peps!!

Velkommen til min blog man! Det her kommer til at blive alt mellem himmel og jord, altså lige fra heartbreak fra en fuckboy til det mest random du længe har set!! Så følg dog med forsatan, jeg lover du får et luksus grin!

Men hallo, fuck instapiger og deres overdrevet sunde mad, vil fandme hellere have en pep med dress og en god omgang McD eller sushi (fuck om det er lidt sundt)...

Håber i vil følge med<3
Vi ses, ha' det luksus til vi ses igen:))Likes

Comments