Hej derude<3

Jeg beklager, at der er gået så lang tid siden sidst, men jeg har lavet nogle forskellige ting, og jeg har ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle skrive om. Men i dag tænkte jeg, at nu skulle det være, at jeg lige fik skrevet til jer.

Kender I det når man er alene hjemme, og man ikke ved, hvad man skal lave. Sådan har jeg det hver dag. Jeg er ikke så god til at holde ferie, for jeg ved aldrig, hvad jeg skal lave. Så nogle gange ender det bare med, at jeg sidder foran fjernsynet, sidder med min computer eller på min telefon, og så er den dag ligesom gået. Men så forleden satte jeg mig ned og lavede en liste over ting, jeg kunne lave, og den har jeg tænkt mig at dele med jer, hvis nogle af jer har samme problem. Så her kommer den.

- Lav din egen scrapbog

- Lav en collage over dine største drømmekøb

- Skriv en novelle (hvem ved, det kan være, at du bliver en stor forfatter)

- Lav en billedevæg - med billeder af dig og dine venner/veninder/familie...

- Skriv en kogebog

- Lav en blog;)

- Skriv din egen sang (hvem ved, måske er der en skjult sangskriver indeni dig)

- Sammensæt outfit (så er du fri for at stå og tænke over det om morgenen)

- Planlæg en fest

- Øv dig i at tegne (du kan måske være den nye Picasso)

- Gå en tur med en ven/veninde

- Hold et filmmarathon med nogle venner/veninder, hvor I ser hele jeres yndlingsserie eller ser en helt ny serie

Jeg håber, at det her kan hjælpe jer, med at bruge dagen på noget fornuftigt;)

Knus fra mig

Likes

Comments

​Hej alle sammen

Det her er min blog. Det er også min første blog, og jeg har slet ingen erfaring i det, så jeg håber, at I vil tage godt i mod mig. Jeg har i et stykke tid gerne ville starte en blog, men jeg har ikke rigtig vidst, hvordan jeg skulle starte, hvad den skulle handle om og sådan nogle ting. Men så besluttede jeg mig for at gøre det. Så nu sidder jeg her. Jeg har på fornemmelsen, at det nok skal gå. 

Nå, men jeg skal jo nok lige fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder jo så Emmely, og jeg er 16 år gammel. Jeg bor på Fyn. Jeg er lige blevet færdig med folkeskolen, så jeg skal starte på et gymnasie her efter sommerferien. Jeg ​elsker​ at læse, og jeg har en flot samling af bøger;) Jeg er vildt stor fan af Harry Potter. Jeg ​elsker​ også kage. Sådan rigtig meget;) Jeg går selvfølgelig ikke og spiser det hele tiden, men ja. 

Så ja. Men hvis I har nogle ideer til, hvad jeg skal skrive om, så skriv endelig til mig. 

Likes

Comments