hey bloggen, idag syndes jeg at vi skal snakke lidt om konfirmation. jeg skal personlig selv konfirmeres i år, og det tænker jeg meget over. jeg har enlig altid vist at jeg vil konfirmeres, og lad mig være ærlig jeg syndes da ikke at det er det fedeste, at bruge nogle af mine søndage på at side i kirken kl 10 om morgen. når jeg kunne ligge i min seng, eller noget andet.

nu når jeg skal konfirmeres skal man jo ogå have kjole på eller noget andet på, jeg brugte meget lang tid på at kigge på nettet, og efter et godt stykke tid fandt jeg den kjole som jeg ville have på,. den blev sendt fra Australien, og jeg var mega glad. så der gik et godt stykke tid, og der så jeg den smukkeste buksedragt fra Amaricandreas, og efter et godt stykke tid og mange overvejelser, valgte jeg at købe den og sælge den anden.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

hey bloggen, i weekenden var jeg sammen med nogle af mine gode veninder. Det syndes jeg er vigtigt når man endelig har fri, det var en super hyggelig dag. Vi hyggede bare, over en super lækker juice. Det var så lang tid siden vi sidt så hinanden.

Likes

Comments

hey bloggen, her er et makeup starter kit med nogle af mine yndlings produkter, der er lidt et enhver smag.

#1 MAC Pro Longwear concealer, den dækker rigtig godt og ligger til en held fin pris på 175 kr.

#2 NYX Pore Filler, det er en rigtig god primer til hvis du har forstørret pore, den fylder dem rigtig godt ud, og gøre at din makup du har på over ligger rigtig pænt, den ligger til en god pris på 100 kr.

#3 NYX HD pressed Powder, er en meget godt puder, den giver overhovedet ikke et pudret look, men sætter stadig makeuppen, og har en pris på 90 kr.

#4 MAC FIX+ den er virkelig godt til efter du har lagt din makeup, den fjerner det pudret look og er meget opfriskende, prisen ligger på 165 kr.

#5 Benefit Roller Lash, er en super god mascara, der bukker øjenvipperne rigtig flot og naturligt, med en pris på 220 kr. 


.

Likes

Comments

hey bloggen, her er mine fem all time favorite jakker. Jeg har prøvet at finde lidt til alle årstider, håber at i kan lide dem.

#1 ONLY ONLOSOHO COATIGAN c

#2 Noisy may MMOLE JACKET

#3 topshop DAZE BIKER

#4 vero moda VMTWO DOPE JOYCE

#5 KIOMI Fake fur pelsjakke


Likes

Comments

​​​​​Hey bloggen, personligt er min stil meget basic. jeg går for det meste bare i sort, hvid og grå. det er enlig det jeg følger mig mest tilpas i. men nogen gange syndes jeg bare at det er lidt kedelig, især her om vinteren, så jeg tænker at jeg vil prøve lidt andre ting end jeg plejer.  

Likes

Comments

Hej, jeg hedder Alberte jeg er 13 år gammel. jeg går meget op i tøj, makeup og mode. som du helt sikkert vil kom til at se, meget til her på min blog. jeg elsker også at tage billeder, og redigere dem. det var bare lidt om mig, jeg håber selvfølgelig at du vil følge med i mit liv og se hvad jeg laver, det vil jeg hvert fald prøve på, håber vi ses.

Likes

Comments