Tablettmissbruk

Om du någon gång känt ett begär efter något så kanske du kommer kunna relatera till detta.
Allting började egentligen för ungefär 10år sedan när jag fann alvedon. Alvedon som hjälpt mig igenom en tung känsla i nacken, jag gick till massören en gång varannan vecka för att få hjälp och de hjälpte för stunden. Sen började jag inta med Alvedon, Alvedon där jag fyllde på innan alvedonen ens hade hunnit gått ur min kropp.
Tillslut efter ett år vaknade jag på morgonen med huvudvärk, jag tog en Alvedon, alvedonen hjälpte inte så tog därför två till efter bara någon timme och sedan fortsatt dagen med att jag fyllde på med Alvedon.
Efter en tid slöt alvedonen värka och jag fann mitt nya preparat, Ipren. Iprenhjälpte mig på morgonen och de tog mig igenom värk och gav mig en energi, enenergi jag inte kan förklara.
Efter en tid med Ipren slutade även den fungera och jag vände mig till läkare som sa att jag skulle pröva panodil.
Panodil blev nu min vardag i en blandning med Ipren. En Ipren och en panodil på morgonen var min räddning, jag blev pigg och vaknade för att sedan klara av dagen så fyllde jag på med tabletterna.
Sen kom problemet på kvällen, en kväll när jag ingen tablett hade så kunde jag inte sova. Jag kunde ligga och kallsvettas och ha en extrem huvudvärk, därför tog jag två Alvedon, alvedonen hjälpte. De var nu jag la till min sista dos av tabletter och den blev på kvällen.
Efter en tid så blev jag aldrig av med huvudvärken, den var ständigt där och jag testade Treo, starka treo som var receptbelagda. Att ta den där treon varsom att komma i en hel annan värld, en värld utan huvudvärk och en värld där jag kunde vara glad och harmonisk.
Efter ytterligare en tid med både Alvedon, Ipren, panodil och treo så fick jag ont i ryggen sådär rejält ont så jag knappt kunde röra mig enligt mitt huvud. Läkaren skrev ut Citodon.
Citodon blev nu en ytterligare dos, nu vaknade jag med Citodon, tog Ipren och alvedon på förmiddagen, till lunchen blev de treo och på eftermiddagen citodon och panodil, på kvällen var de lite olika men innan läggdags var de citodon igen.
Sådär levde jag.
Jag kom in i en bubbla där smärtan var konstant och jag klarade mig inte utan mina tabletter, minsta lilla minut som missades så fick jag extremt ont i huvudet och ibland blev liggandes innan jag fyllt på med tabletter och oftast när jag var liggandes så blev de dubbelintag.

Jag har än idag ett tablettmissbruk, jag kämpar varje dag med att ta mindre och mindre. De är svårt, och de är en lång väg. Men jag har lärt mig på livets väg att man aldrig ska ge upp.

#tabletter #tablettmissbruk #alvedon #ipren #citodon #panodil #morfin #treo #huvudvärk #missbruk

Gillar

Kommentarer