Hur sjukt??

Bara sådär. Helt plötsligt kom skrivsuget tillbaka som har lyst med sin frånvaro en längre tid, närmare bestämt ett år. Exakt ett år!
Jag ville för skoj skull se när jag publicerade det senaste inlägget och det var faktiskt 22 februari 2018. Och nu, exakt ett år senare var det dags igen.

Egentligen vet jag inte varför, men det är som att jag behöver ventilera mig själv lite. Det är mycket som händer nu och jag står och stampar i en känslomässig röra. Det kan behövas en re-cap så här kommer den!

Vi har flyttat till Uddevalla! Ja det är faktiskt sant! Det som vi så länge pratat om och drömt om blev verklighet. Och nästa vecka flyttar vi in i en 50-talsvilla med lummig trädgård och 10 minuter bilfärd till havet. Alltså, dröm! Vårt förra hus blev sedermera sålt och en ny ägare fick ta över vår barnfamiljsdröm. Nu siktar blickarna mot hyvlade trägolv, funkiskök och den underbara art deco stilen!

Jag vill avrunda med att säga att jag på många sätt tror att bloggvärlden är ett bättre forum för mig än instagram. På något sätt så ger det mer tillbaka att verkligen få skriva av sig än att posta upprepande bilder med en halvtrött quote. En god insikt denna fredagskväll!

Xoxo


Det är inga fantastiska mäklarbilder men den lilla pärlan uppe på kullen, det är vårt hus ❤️

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer