Flyttvecka is coming up!

Flyttdagen närmar sig med stormsteg och jag känner både lust, ångest och panik över packningen... Det är inte det lättaste att försöka packa med två småbarn som är uttråkade och hungriga om vartannat. Man försöker räcka till på alla plan men man ser bara hur klockan tickar och värdefulla minuter försvinner in i glömskan.

Jag hoppas ändå att få gjort lite varje dag så att inte allting är kvar sista kvällen. Man glömmer lätt av hur mycket som måste göras inför en flytt. Som att tvätta alla handdukar, lakan och kläder som sedan skall packas ner. Eller alla lådor som måste rensas som sedan skall antingen till återvinningen eller till tippen... Och så säger man varje gång ”Från och med nu skall jag sluta samla på saker i lådor, nu skall var sak ha sin plats...” And it goes on and on 😅

Jag är i alla fall sjukt taggad på att ÄNTLIGEN få flytta in i huset. Vi har nu väntat sedan i början av december och man glömde nästan av på vägen att vi faktiskt köpt ett hus. Hela grejen är så svår att förstå när man bara går och väntar och väntar. Och nu är det bara fem dagar kvar 😍 Nyp mig i armen liksom!!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer