Jag skulle inte kalla mig: En behövande varelse, en klängig eller jobbig tjej som M Å S T E ha någon man vid min sida. Men i ärlighetens namn saknar jag just den där beröringsfaktorn. Jag älskar att röra en annan kropp, utforska varenda millimeter med min nyfikna hand. Att kärleksfullt slå armarna runt en varm hals och njuta av känslan av att vara i någon famn.

Som nybliven singel har jag en aningens panik. Jag har haft två ganska långa förhållanden bakom mig och faktiskt har jag inte varit singel innan. Sprang på min andra kärlek innan jag han blinka liksom.

Denna gång har jag planerat att lära känna mig själv och sån skit, innan kärlek. Jag må vara mjuk att klappa på men jag finner inte riktigt samma känsla i det där.

Hur gör man? Hur överlever man utan en "person"?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Heeeeeeej! För första gången på ca 5 år öppnar jag en ganska anonym blogg. För första gången på typ 5 år så skriver jag för att skriva dagbok här i min blogg. Blogg by the way, det är väl så ute som det går att bli antar jag men vill man så får man hänga med och läsa lite gottigheter. 

Jag är väl som de flesta andra egentligen. Glad för det mesta, väldigt känslosam, jag jobbar mycket och lite överallt i Sverige och jag living la vida loca. 

Det är en sådan där blogg som speglar mitt liv. Inte yrkesliv, det vill jag inte dra in er i. Utan med mig, MIG, me myself and I. Låt oss se hur det blir. 

Har tidigare varit bloggare för några tidningar och någon större bloggportal. Men nu kör jag själv, och håller mig så anonym det bara går. Låt oss se hur länge det går. 

Hur som helst. Välkommen 

Likes

Comments