Vill du veta vem jag är?

Jag är så fast i mina trauman att min tillit till livet och mänskligheten är så svag att jag blir rädd för mig själv ibland. Jag är orimlig.

Jag kan fastna i flashbacks som tar mig till platser i en intensitet som jag bara inte orkar i timmar. Det kan ske av en så liten anledning att jag funderar på om jag är helt körd i huvudet. Ett litet stimuli sätter igång en flod av obearbetade känslor.
Total förnedring känner jag. Som att gå upp på en scen och alla skrattar.
Som att bli våldtagen och spottad på efteråt. Igen. Rakt in i minnen, lukter, syner, känslor.

Idag hände det igen. Det hade blivit ett fullt naturligt fel på psyk i läkarsamtalet. En liten miss bara. Fel dag. Jag som hade sådan ångest innan samtidigt som jag måste börja med den där medicinen.
Men vet ni vad, jag är så fångad i mig själv att denna miss satte igång hela mitt liv i revy. All tillit försvann på en sekund. Jag blir sjukligt arg och skriker och gråter. Det är inte första gången jag beter mig såhär om vi säger så. Jag har slagit sönder avdelningen på psyk om någon råkat vara sjuk och jag missat det och åkt dit i onödan. Jag beter mig som en galning av saker som är helt naturliga och ingår i alla människors liv. Jag funderar på att inte gå till psykologen på onsdag bara för att jag tappade tilliten till psyk av en liten miss. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? När jag får så fruktansvärt mycket hjälp. Och så ett litet fel och allt bara rasar. Dö borde jag. Straffas.

Jag planerar hämnd. Ser mig själv med vapen i handen. Ja, det är den fula sanningen. Men tanken är fri. Det är ok säger läkaren så länge jag inte agerar på tanken.

Jag är nog helt körd. Jag är så fångad i mig själv. Min tillit är som ett litet torkat löv i solen. Min första tanke är inte att vara öppen inför andra. Min första tanke är vad vill du ha av mig? Vad vill du mig? Vad är du ute efter?

Blås lite på mig och jag faller in i same old shit av känslor. Allt passerar revy.

Hur kommer man ur denna rädsla för förnedring och att bli skadad när jag numer lever i en trygg miljö?
Finns det fler som är såhär eller är jag den enda på jorden när jag är så gammal också? Jag är ju ingen ungdom direkt.

Alltså, jag lämnar ut mig så mycket nu att det kanske inte ens är bra. Men struntsamma. Det är bra att visa fler sidor av livsöden tycker jag.
Inte bara det fina. För jag är inte fin. Jag är ful som fan. Och söt däremellan.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det gör ont att läsa det här! Jag vet inte och känner dig inte, men jag tror inte du är den person du beskriver dig själv som. Det är så lätt att vara självkritisk och trycka ner sig själv när människor runt omkring ser en helt annan person, någon helt unik. Det tror jag att du är! Självtillit och trygghet tror jag många borde bli bättre på, lättare sagt än gjort men övning ger färdighet! ge inte upp ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Blackout
Blackout,
Jag vill inte att du ska må dåligt av mina ord. Vilnet kanske betyder att jag inte är psykopat då. Kloka ord du skriver. Jo, det är lätt agt hata sig själv. Samtidigt är det svårt att se klasynt på sig själv precis som du säger. Lättare att se andras värde. Och också svårt när jag alltid varit och är väldigt isolerad och ensam i mina tankar. Dä blir det svårtatt veta ibland vad som är naturligt och inte. Och jag vet inte ens vem jag är. Försöker hitta lite av det. Det är rörigt.
Kämpa på du med♥️Kram
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag tappa också lätt tilliten. En gång hade min ssk blivit dubbelbokad och jag missade mailet och kom dit i onödan. Kändes som att hela världen var emot mig och att ingen brydde sig det minsta lilla. Tilliten försvann men som tur var så kom den tillbaka.

Vilken dag ska du på läkarsamtal? Det är viktigt att du träffar psykologen men det vet jag att du vet. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Sköntatt höra att jag inte är den enda lost i space. Inte skönt för att du ska må dåligt men skönt att inte vara ensam. I och för sig har jag ju förstått det med dig till viss del. Känner mig bara helt överstörd när det blir såhär. Men i våras när jagvar hls psykologen så var det en tjej där som tydligen skullebyta behandlare och hon var helt galen. Skrek och slog så tom jag blevrädd och började gråta. Men hon kände sig antagligen helt utsatt och kanske lämnqd? Vet inte.
Läkaren ringer på måndag. Det var fel måndag bara. Han behöver vila upp sig från alla sjuklingar. Jo, jag ska försöka gå tilm psykologen imorgon. Hur jag nu ska ta mig över stan. Men det får bli en sak att tänka på då.
Hur mår du själv? Du har inte skrivit något. Är du ok? Kram♥️

nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag är sådär. Lite bättre just nu men gårdagen var extremt jobbig. Hade så mycket tvångstankar och röster så jag hoppade över en tid med ssk där vi skulle ta bort lite av medicinerna jag hade i lägenheten. Men hon kom och hämtade mig hos mina föräldrar så det blev gjort ändå.

Då hoppssjag att mötet går bra på måndag istäkelt ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Tråkigt atg du också mådde dåligt igår. Men väldigt bravatt din ssk kom hem till dig. Jöttebra vård.
Är du kvar hos dina föräldrar eller är du hemma? Hoöpas att du får må lite bättre idag som kompensation för gårdagen.
Tack för omtanken.
Hlppas att dina möten går som planerat när du ska ha dem nösta gpng. Förresten. Gick du till sysselsättning eller är du hemma ett gag till?
♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag är kvar hos mina föräldrar. Och jag har hoppat över sysselsättningen idag och kommer göra det denna veckan iallafall sen får jag se. Har så dåligt med ork så att hålla mig "ovanför ytan" är svårt bara det.

Hoppas du också fått må iallafall lite bättre idag ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Det låter bra tycker jag. Du behöver säkert landa hemma och ta det lugnt först när du varit inlagd.
nouw.com/blackout