Ursäkta

Jag ber om ursäkt för mitt skällsord tidigare. Jag känner mig bara döende. Död, döende, i väntan på avrättning. Jag håller på att bli mer deprimerad. Ursäkta för det.
Jag har blivit helt utmattad av ångesten, terapin, att försöka och misslyckas och försöka och misslyckas under för lång tid nu.

Jag kan inte vara instängd här längre. Stress och ångestnivån är för hög.

Psykologen ringde upp och talade med mig. Det var bra. Det behövdes.
Vi väntar på mer medicin en månad till så det inte blir fel igen då min ordinarie läkare känner mig bäst. Jag reagerar så olika på mediciner. Tydligen vanligt vid asperger och autism. En del tål jag inte alls, en del behöver jag pyttelite av för effekt, en del mer än vanligt.Får reaktioner som inte väntas i vanliga fall.

Men jag har fått fler hemläxor. Får se hur det går med dem. Jag ska göra vad jag kan.

Samt försöka häva mina tilltagande aggressiva sammanbrott med andra tekniker. Blir rädd för min aggression. Trodde jag skulle gå ut och knivhugga några grannar på gården igår. Inte bra.
Sist jag blev bälteslagd bet jag tydligen en personal så hon började blöda. Inte alls bra. Jag skäms för det. Ska be om ursäkt om eller när jag ser henne.

Jag måste häva ångesten och tilltagande depression på något sätt. Tomhet, hopplöshet, dödstankar, likgiltighet, ilska och utbrott, hyperaktivitet med stunder av fullständig apati, ännu mer sömnsvårigheter är några av mina depressionssymtom. Det är olika för olika personer och olika från gång till gång säkert för en del också, hur depression visar sig. Så ingen jämför sina symtom och tänker något. Vill bara tillägga det.

Nu ska jag lägga mig och andas.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Bra att psykologen kunde ringa istället och bra att du svarade. Skickar kramar och värme till dig ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
♥️Detsamma till dig fina du.
Man får verkligen vara tacksam när det finns bra, professionella och fina personal inom psykiatrin.
nouw.com/blackout