Tills vidare

Funderade mer igår. Orden räcker ju aldrig till. Tyckte det jag skrev lät så deprimerande. Det räcker ju inte. Det är ju deprimerande. Jag är deprimerad. Jag har varit ännu mer deprimerad. Fick ju ECT mot det för några år sedan. Försöker distansera mig genom att förminska mig. Jag rekommenderar inte ECT. För kortvarig effekt för stora biverkningar. Kanske jag blev ännu mer hjärnskadad. Strunt samma.
Jag tänkte säga att vill man ha en informativ blogg är nog detta inget för er för jag tror inte att jag är informerad om mig själv ens. Jag är lite som läsatioböckersamtidigt. Det blir ingen klokare av. Läser du här bmir du oklok.

Fakta kan jag om annat. Specialiserad på det. Men om man frågar mig om mig själv kanske jag blir ett spöke. Och de är sällan informativa. Känsla har jag. Och inte. Helt blankt och överfullt däremellan.
Jag har tydligen valt att glömma saker. Ja, kanske det. Vem skulle inte vilja slippa minnas tortyr?

Var snäll och skräm mig inte för då faller jag ihop och spelar död som en skrämd get. Det är roligt. Och inte så värst roligt alls.

Vill du veta fakta om något i naturen är jag den du ska fråga.
Brukar stå och titta här ute på gården (förhoppningsvis kommer jag ut i riktig natur igen). Ibland kommer någon förbi och frågar om jag ser något och flinar. De tror väl att jag blivit galen nu igen (nu kommer snart polisen) eller att jag år påtänd. Det är jag inte. Jag är bara död. Men ser jag igelkotten så känns det lite. Matar honom/henne. Ett par dagar var han/hon borta på äventyr. Jag blev så ledsen. Rentav nränkt av igelkotten som lämnat mig ensam här den med. Hur isolerad har jag egentligen blivit när jag känner mig kränkt av en igelkottes bortavaro?!
Jag måste härifrån snart. Jag måste ut.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag hoppas verkligen att du snart ska kunna vara ute i naturen igen. Fin bild ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Tack. Ja, visst är den fin?! Jag har alltid fått höra att jag förmänskligar djur men jag håller inte riktigt med om det. Det är de som förmänskligar mig. Utan djuren och växterna vet jag inte vad jag vore alls.
nouw.com/blackout
Fobibella
Fobibella,
bra inlägg. Jag brukar titta på Fåglar och prata med dom. sjunger för mig själv ute och gör massa grejer. folk tycker nog jag är konstig men jag är jag bara. en udda prick.
nouw.com/fobibella
Blackout
Blackout,
Det kan de få tycka om du vill. Udda kan vara en tillgång också. Så länge man inte lider av saker som gör att man mår dåligt och förstör ens liv är udda att föredra framför ordinär är min absoluta mening.
Du är bra som du är.
nouw.com/blackout