Sommarvärme igen

Idag är det 29 grader här igen. Mår inte bra av det ihop med mina tvångsbeteenden där jag måste gå ett visst antal steg per dag. Var ute förut. Fick något stort blodtrycksfall så jag trodde att jag skulle svimma. Tänkte fan att grannarna ska se det nu också. Men jag hann sätta mig och sedan lugnade det sig efter vätskeersättning. Och nu sitter jag i fläkten inne.
Önskar att jag kunde åka och bada. Simma i sjövatten som doftar. Små fiskyngel och sjögräs kring benen. Näckrosor. Sötvattensmusslor. Vass! Kaveldun!

Fåglarna badar i alla fall på gården i skålen jag ställt ut. Idag var det trädgårdssångare där eller om det var lövsångare. Jag hann inte se ordentligt då jag skakade av blodtrycket.

Får sitta på balkongen kanske. Jag vill ha tillbaka mina känslor. De positiva. Att det ska beröra.

Är så trött. Knappt sovit denna natt heller. Skulle naturligtvis inte tvingat mig gå i värmen då. Men det är svårt att stå emot tvångstankar. Försöker verkligen med de andra men just detta med stegen är väldigt svårt. För annars får jag inte äta för mig själv.

Ja ja. Kvällarna blir fina i värmen. Sena kvällar med mycket nattfjärilar.

Jag vill må bättre snart. Ska plocka lite luktärt från min balkong och dofta på. Fylla själen med tillsvidare.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Här är det också jättevarmt men på avdelningen är det svalt och skönt. Tycker det är för varmt nu. Längtar efter att få bada men det hanns inte med idag. Styrkekramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Jag svarade visst dig på fel rad såg jag nu. Ursäkta
nouw.com/blackout
Blackout
Blackout,
Ja, avdelningen brukar alltid vara svala. Nästan kalla på vintern. Nu är det ju perfekt.
Nästa gång kan ni kanske åka och bada igen. Gick allting bra med permissionen? Kom du välbehållen tillbaka? ♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det gick bättre än jag trodde. Rösterna och tankarna blev väldigt jobbiga när jag var och lämnade grejen till ssk men annars så gick det bra. Skadade mig inte iallafall. Läkaren vill dock inte att jag skrivs ut på måndag utan det blir permission måndag- tills tisdag kväll sen nytt läkarsamtal på onsdag. Förhoppningvis så har medicinhöjninhen hjälpt då så att det är lugnare i huvudet.
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Blir glad för din skull. Gick ju så bra som det bara kunde. Förstår att det blev jobbigt just att lämna saken men det gick nog inte att komma ifrån. Men du fixade det. Superbra jobbat.
Låter bra att ha mer permission och sedan skrivas ut. Rimligare process.
Det här var bra nyheter. Hoppas övernattning går lika bra. Sover du hemma eller hos dina föräldrar då?
Fira lite idag tycker jag. Nåt litet bara. Om medicin ändringar äntligen börjar funka lite är du värd vad som efter allt slit under lång tid.
Stor kram❤️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det blir nog att sova hos mina föräldrar för att klara av det tror jag. Jag har väldigt mycket självskadetankar, overklighetstankar om kroppen och självmordstankar även när rösterna är lite lugnare, som det brukar då alltså, så tror det kan sluta med att jag skadar mig annars. Idag var jag bara själv i en kvart typ så det fanns inget tillfälle att göra mig något vilket var bra. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Det låter vettigt att sova där tycker jag. Så du kan fasa dig hem igen. Inte vara ensam så mycket i början.
Tar du sobril varje dag nu med? Det gör mig nervös isåfall. Men det kan du ju också fasa ut när det gått så kort tid. Dont go benz!
nouw.com/blackout
Fobibella
Fobibella,
Jobbig med Värmen. Gött med Vätskeersättning. Jag har aldrig testat det vad jag minns. Du kanske kan åka med buss sent på kvällen typ natten kanske å ta ett dopp ?, Kanske om bussarna går då. Har du kollat om du har Sköldkörtelbesvär ?!.
nouw.com/fobibella
Blackout
Blackout,
Ja, jag avskyr denna hetta. Men imorgon ska det bli svalare. Vätskeersättning kan du köpa som brustabletter om det är vafmt och du inte fått i dig vatten och salter. Finns lite överallt.
Sköldkörteln har jag kollat flera gånger men det ska inte vara något fel enligt blodproverna. Mitt blodtryck ppverkas nog mer av mina mediciner ihop med min kroppstyp. Jag är lång och ganska smal. Samt att jag inte blrde mltionera när det är närmare trettio grader då. Idiotiskt.
Bada på natten emler kvällen är ju underbart. Jag har färdjänst så med den kan jag i princip åka art jag vill med taxi men jag har sådan ångest så jag har blivit isolerad här pä gården sista halvåret/året i princip. Jag kan inte ta nig någonstans för då får jag panikattacker och dissociation. Försöker öva på att bemästra det. Ska prova annan medicini höst.
Kan du bada något om kvällarna? I havet kanske?
nouw.com/blackout
Fobibella
Fobibella,
Så nu är jag här i gen. Puuh vad mna grejat. testat silvertejpen nu som du tipsade om. Det hjälper lite men det vill lossna typ hela tiden så man måste trycka åt ... svår att surfa på internet å trycka åt tejpen varannan minut . Vill inte ligga i mitt äckliga vardagsrum. Suck.

Ja blir några grader svalare tror jag 26 grader. i Dag 30. Olidligt. Jag duschade när jag kom hem å innan jag gick ut. Helt våt på kroppen. Jag glömde köpa Vätskeersättning i dag 😟 Dricker vatten hela tiden. Laga nån mat snart i gen. Ont i skallen. Hungrig. Skönt din Sköldkörtel är bra. Du har ingen klump på halsen då som jag har typ. Ok bra att öva. NJä klarar inte av att åka med buss å sånt plus jag är obekväm med att va så lättklädd ute bland folk. Går naken hemma jämnt men inte ute så 😟 Go Musik på Radion nu 😋 NRJ typ, Discoo 😋 Lördag tydligen såg jag nyss. Ush blev arg i Willyskassan i dag i gen. Trodde inte jag skule råka ut för samma grej.en jävla skitunge gick framför mig i kassan. Vad är Odsen liksom at t det händer i gen. Jag bara sprang i väg några meter för att hämta kattsanden som jag glömt vid frysdisken. å d spankulerade fanskapet fraför med sina 2 grejer i handen. Han kunde fråga snällt om han fick gå fraaamför då kanske jag sagt ja men att bara gå framför å inte söga ursäkta lr nåt.. jag sa till hon i kassan det är ina grejer där för bandet åkte ju med 2 grejer osm jag lagt upp. Blev helt galet. Blev inget utbrott men fan jag borde.
nouw.com/fobibella
Blackout
Blackout,
Synd att tejpen lossnar. Men det är klart. Beror väl på materialet i madrassen. Du måste ha salter också. Inte bara vatten. Säkert därför du har huvudvärk.
Nej ingen knöl på halsen. Har du det? Då borde du kolla sköldkörteln du med. Finns medicin om du har problem.
Gillar egentligen inte heller vara halvnaken offentligt men man kan ju hitta badplatser där man nästan är själv om man har tur.
Fick du tillbaka din plats i kön på Willys idag då? Det är bra att du säger ifrån i alla fall.
Varmt idag ja. Vidrigt. Orkar inte med det. Alla på gården blir glada och grillarna och jag svettas ihjäl. Men nu på kvällen är det rätt ok.
nouw.com/blackout
Fobibella
Fobibella,
Ja jag tog bort tejpen.. Tömde ut madrassen i gen å la den på sängen. Nu ligger jag här å lågas i värmen. Jag har inte sovit en blund typ. Mår som en potta skiiiiiiiiiiiiiiiiit. Behöver ju mina timmar efter en sitsam dag som det var i gååår 😟 Vad kan man göra annat än skratta och le å va Positiiv jipii. Får se om man orkar göra nåt alls i dag. Mår ju som bäst när jag får gjort bra saker. Ja men jag äter massa salt i form av chips å sådär. Kanske annan saltgrej som man ska ha. Hela jag är en sprängfylld saltbomb / Sockerbomb. Jag hr ju inte sådär platt ( lr vad man ska säga ) hals som alla andra ... många andra har hmm. Jo vet finns medicin som mååånga använder. Jag har badat Nakenbad faktiskt en gång när jag låg inne på Behandlingshemmet. Det var nnå typ av Behandling att lära sig tycka om sig själv tror jag. LOL. så jävla Sjukt. Kan knappt tro det är sant. Jag och min Kontaktperson Moud var på Sånt. Vill nästan ta kontakt med henne å fråga om vad som hände den dagen 😟 . jo gick bra. Jag såg killen sitta på en stolt utanför öButiken så ingen stress på han inte. Bara spankulerade rakt framför som om jag vore luft för han. Jag må vara en blyg och ensam tragisk jävel men jag finns. Jag kan säga i från men folk lyssnar inte på mig. VAD GÖR JAG DÅ JO JAG TAR TILL VÅLD Å SKRIKER Å BKIR GALEN. Är det så samhället vill ha mig då ska dom få mig sån oxå. Deras jävla feeeeeel. Ja jag såg folk som satt på bänken på gården å åt Middag i går. Dom hade dukat upp med Duk på det där sketna gamla bordet. Lite komiskt. Luktade lite gott i går ute typ brandrök / grilldoft. heheheee. Jag blev sjukt sugen på korv å bröd. Jag vil lnästan gå tillbaka till affären efter jag konkat heeem för att köpa en sketen korv. Jag har Fobi för korv så lönlöst. Kommer bli jag slänger den efter några dar i kylen 😊 hahahaTänk att man kan få Korvcraving så fast man är Vegetarian 😋 Ja kvällen var lite ok. Jag somnade ju inte förrens 3 på Natten. Sovit 5 timmar kanske. Jag är van att sova 12 😟 typ.
nouw.com/fobibella
Blackout
Blackout,
Blir det inte svettigt att sova på gummimadrass i värmen? Klibbar.
Tror det är både natrium och kalium man behöver i värmen.. Samt annat också. Magnesium mm. Blev inlagd på akuten 2018 när sommaren var helvetsikt varm. Fick dropp med lite blandade ämnen. Jag trodde jag skulle gå under av värmen den sommaren. De sa att blodtrycket sjpnk för myvket också när jag stod upp. Jaja.
Vilken märklig övning du beskriver. Mpste man vara naken för att tycka om sin kropp? Ocv bada också? Tänk om det var massa folk som tittade. Låter jättekonstigt tycker jag som övning. Flummigt. Bada naken är annars skönt. Det gjorde jag för väldigt länge sedan på natten.
Du är inte tragisk. Du är jättebra och trevlig att prata med tycker jag. Enkel på något sätt. Jag vet liksom vad jag får av dig. Du känns filterlös. Det är positivt enligt mig.
Så trist att du sovit dåligt. Men positiv när du mår dåligt tycker jag inte alls eu behöver vara. Båttre att få vara i den känsla du kånner oxh sedan gå vidare. Inte trycka undan.
Kan du på något sätt jobbamed din matfobi? Förstår att det är svårt dock.
nouw.com/blackout