Reflektioner

Har egentligen inte haft lust att fortsätta med något idag. Varit så ledsen, besviken, trött och arg (personlig anledning).

Ögonen bränner. Tankarna bränner. Hoppas morgondagen har annat i sin agenda.

Tack för allt stöd. Jag har alltid saknat en riktig vän. Riktig. Som backar en. Märkligt att uppleva.

Tack också till Du som aldrig sviker mig även om jag skriker och gråter mitt i natten av ångest. Jag älskar dig!

Denna skenheliga jävla värld. Jag ska bli en pirat jag med och segla jorden runt i min fantasi.

Detta nätforum är egentligen en alldeles för stor del av mitt liv. För de flesta andra kanske det är 1 procent. Men jag har inte mycket annat. Jag har inget jobb eller ens möjlighet att lämna gården i princip. Så detta blir 90 procent av mitt liv. Sjukligt är det. Inte alls bra och jag måste balansera upp det på något jädra sätt. Jag håller ut och väntar på ett början och ett slut. Självklart vill jag fortfarande ha kontakt med alla fina jag pratar med ändå. Men ah, jag tror ni kanske fattar. Jag sitter liksom fast här hemma. Jag behöver annat också.

Är du abra kadabra simsalabim?

Jag är trött på en hjärna som vill forma rim? (note to self: ja, jag vet det är en signal. Då agerar vi efter det. Jajamän.)

Kram från en trött människa som ska lägga sig att vila ❤Sov sött alla medmänniskor

En tönt/street/trailortrash/akademiker/nörd-kram. Hur får man ihop en nördig akademiker med trailortrash/missbruksliv samt funktionsvariation och psykproblem?

Känner mig som en påhittad animefigur.

Tallbitarna nedan bryr sig i vart fall inte

Gillar

Kommentarer

Helseinsta
Helseinsta,
Blackout
Blackout,

❤Stängde datorn igår. Godmorgon/förmiddag

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Hoppas att du snart slipper vara besviken, kan må bra igen och slippa känna dig arg. Hoppas också att du kan sova gott i natt. Jag vet hur det är när allting inte känns rätt, är som du skriver att ögonen och tankarna bränner. Oftast på en blogg och sociala medier får man faktiskt stöd från okända människor. Det känns som att vi verkligen stöttar varandra i den här världen. Den personen som aldrig sviker dig är guld värd och någon du borde hålla hårt i, det finns inte så många personer som denna här i världen. Jag tycker också som dig att det är mycket med bloggen, att jag ägnar många timmar vid den och jag känner att jag får ut någonting av att blogg, om så bara skriva av mig om min dag. Vad snygga bilder du lagt ut, gillar den där fågeln med silhuetten väldigt mycket. Redigerar du dina bilder i något särskilt program eller lägget du ut de som de är fotade?

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Jo, man får hålla hårt i de som finns där.

Tack för fotokomplimang. Nej, redigerar vet jag inte hur man gör. Det är bara de bilder jag tagit. Från förra vintern när det var massor av tallbitar här i någon vecka. Blev helt exalterad då. De är ju inte direkt vanliga i stan och så satt de så oskygga och jag kunde fota hur mkt som helst. Lyx när jag inte kunnat lämna gården att skogsfåglarna kom på visit på min innergård i stan ju.

Hoppas att din dag blir fin. Kram❤

nouw.com/blackout
IP: 204.12.255.42