Om och om igen

Straight up, nu rullar det utför. Det här känner jag igen.
Idag har världen var för liten att stå på. Jag kan ramla av. Eventuellt är jag upp och ner när jag går. Kan man hänga fast upp och ner och promenera? Hur går det till? Det dånar. Det mullrar i bakgrunden. Allting är skrämmande.

Jag måste ta mig samman men jag kan inte längre. Jag bara springer, gråter, skriker eller ligger apatisk. Med fortfarande korta stunder jag är närvarande.

Pratat med psyk som ringde som de brukar på måndagar. Min näsduk var full i cannabis. Hur gick det till? Indränkt i den doften. Kunde inte använda den. Sparade den för att observera varför senare. Hur det gått till.
Psyk tycker jag ska vara inlagd nu. Kanske det. Jag märker ju att det går utför. Mina anhöriga är oroliga. Och borde jag inte gå med på det när valet fortfarande är mitt?! Men jag förmår mig inte. Jag mår illa av bara tanken på att ligga inne igen. Jag kan inte. Jag vill inte. Men nu jävlar faller jag. Jag störtdyker. Jag sa att jag avvaktar några dagar. Inte psyk!!!!

Sedan när jag visat näsduken för annan person och frågat varför den luktar cannabis så säger den att den inte gör det. Men den var ju indränkt i det! Jag luktar igen på den. Ingenting. Det luktar ingenting. Bara papper. Va? Nu tappar jag det snart. Vad händer?

Jag vet vad som händer. Just nu vet jag det. Och nu måste jag vrida detta. Nu måste jag ta extra medicin och vila. Så är det med den saken. Annars blir det LPT.

Jag hittar inte ut ur labyrinten.

Gillar

Kommentarer

AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Hoppas att lite extra medicin kan hjälpa så du slipper läggas in, förstår att det är jobbigt. Mycket vila nu. Kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
❤️Jag vill inte till psyk
nouw.com/blackout